آخرین ویرایش:
بله حتما باید pc داشته باشید برای اکسپلویت مرورگر برای دفعه اول...پس مشکل حل شد تشکر
اولش خوندم فکز کردم حتما باید pc باشه
بلی منم منتظرم ببینم ۵.۰۵ اجرا شه تو کل زندگیم یک بار یک چیزی رو جیلبریک کنم و پایرت کنم دی
یعنی فقط هک نسخه 5 میاد؟ چرا گفته به 5.5 اپدیت نکنید؟
یک کاربر از XiRaNoZer پرسیده که کرنل اکسپلویت چه موقع منتشر میشه و جواب داده یک شاید 1 یا 2 هفته
و گفته در مرحله تست کرنل هست.البته یکی فحش داده نمیدونم چرا
چون برای نسخه بتا منتشر نمیکنهیعنی فقط هک نسخه 5 میاد؟ چرا گفته به 5.5 اپدیت نکنید؟
میتونید از ماشین مجازی استفاده کنید نرم افزاری های زیادی در این زمینه برای مک وجود دارد. مثلا ویندوز امسپی رو توش شبیه سازی کنید و کارتون رو انجام بدید. vmware - virtual box و....خوب انگار کار سونی رو تا ۵.۵۰ تموم کردن.فقط یک سوال اگه یکی مثل بنده مک داشت و اینا!این باید چطوری از این هک استفاده کنه؟
گفته به 5.50 اپدیت نکنید ته به 5.05یعنی فقط هک نسخه 5 میاد؟ چرا گفته به 5.5 اپدیت نکنید؟
ممنون، نسخه من الان در حال حاضر 5.05 هست، پس هک میشه صد در صد؟گفته به 5.50 اپدیت نکنید ته به 5.05
نمیشه 100 درصد گفت ولی به احتمال زیاد چون بازیای جدید باید این فریمور داشته باشی تا اجرا بشنممنون، نسخه من الان در حال حاضر 5.05 هست، پس هک میشه صد در صد؟
نحوه اجرای پکیچ های ساخته شده(فیک) روی یو اس بیسلام این چی میگه
PS4 PKG2USB: Fake PKGs on USB 4.05 / 4.55 Payloads by SiSTRo
به درستی روی مک بوک کار نمیکنه تشکرمیتونید از ماشین مجازی استفاده کنید نرم افزاری های زیادی در این زمینه برای مک وجود دارد. مثلا ویندوز امسپی رو توش شبیه سازی کنید و کارتون رو انجام بدید. vmware - virtual box و....