آخرین ویرایش:
بله،فقط هاستش رو بدن که از طریق یوزر گاید بشه کدهارو اینجکت کرد تمومه.یعنی فریمور 5.01 فایل هکش منتشر شده؟
Sent from my MYA-L22 using Tapatalk
کمی کار داره،نمیشه آموزشی فعلا براش درست کرد.درود
دوستان لطف کنند تو بخش اموزش هک ، اموزش اینم قرار بدن
کمی طول میکشه،معلوم نیست.یعنی تمومه ار هکش؟
یا طول میکشه؟
یعنی تمومه ار هکش؟بله،فقط هاستش رو بدن که از طریق یوزر گاید بشه کدهارو اینجکت کرد تمومه.
کمی کار داره،نمیشه آموزشی فعلا براش درست کرد.
همونطور که گفتن بله کارش تمومه هاستشم بزنن دیگه همه میتونن استفاده کنن(همون قسمتی که هک کرنل رو فعال میکنی با یه کلیک تو محیط وب)یعنی تمومه ار هکش؟
یا طول میکشه؟
وبکیت منتشر شده برای نسخه 5.1 و شای برای نسخه های بالاتر نیز کار کند.
دانلود از قسمت پیوست فایل.
خودم یه کنسول 4.07 کنار دارم، سرچ تو نت کردم مثل اینکه باید واسه این فریمرور و هر فریم ریور دیگه جداگونه جلبریک بشه توییتی که خود هکر ری توییت کرده اینه:سلام وضعیت کپی خور ورژن 4.07هم مثل4.05هست یا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه وقتی 5.01 تقریبا جیلبریک شده، چه اهمیتی داره مابقی نسخه ها جداگونه جلبریک بشند؟خودم یه کنسول 4.07 کنار دارم، سرچ تو نت کردم مثل اینکه باید واسه این فریمرور و هر فریم ریور دیگه جداگونه جلبریک بشه توییتی که خود هکر ری توییت کرده اینه:
To whom it may concern, if you ever plan on hacking your Playstation 4, DO NOT UPDATE TO THE 5.50 FIRMWARE; the best firmwares to stay on (from best to worse)
are:
1- 4.05
2- 4.55
3- 5.01
4- 5.05
Mathieu Hervais on Twitter
احتمالش زیاده@Boss Hunter
چند درصد امید هست که روی ۵.۰۵ کار بده ؟
یک نفر هم این وبکیت رو روی 5.5 بتا تست کرده و کار میکنهسلام دوستان،من ورژن 5.5 ام،
امیدی هست با اسن فایلی که اومده؟؟
نیست هنوز چون هنوز کاربردی نشدهروش و فایل اپدیت لطفن
دست نگه دارین و تا تکمیل نشدن جیلبریک آپدیت نکنین.سوالم منم این هست، میشه از 4.07 اپگرید کرد 5.05؟
یا 5.01
یا اپدیت فقط به اخرین فریمورور امکان پذیره؟
ممنون بخاطر راهنماییت دوست عزیزاحتمالش زیاده
یک نفر هم این وبکیت رو روی 5.5 بتا تست کرده و کار میکنه
PS4 5.01 WebKit Exploit PoC (Proof of Concept) by ALEXZZZ9
https://www.psxhax.com/threads/ps4-...of-concept-by-alexzzz9.4561/page-4#post-65894
نیست هنوز چون هنوز کاربردی نشده
دست نگه دارین و تا تکمیل نشدن جیلبریک آپدیت نکنین.
خب من خودم الان روی کنسول پرو با فریمور 5.05 تست کردم جواب داد.: