آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 9.00 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت11 کنسول PS4 هک شد

دانگل تو تهران 1.300.000تا1.5 میلیون قیمتش هست

دانگل دو نوع اومده
1.یک نوع یه سر یو‌ اس بی یه سر لن هستش
2..یک نوع دیگر داخل کنسول داخل برد لحیم کاری میشه

...........​

........​

.​

آخرین ویرایش:
PS4 Registry Editor and Viewer by Oct0xor is Now Available

PlayStation 4 developer oct0xor (aka @Octopus) made available a PS4 Registry Editor and Viewer for other devs to examine the system.nvs, system.dat, system.idx, system.eap and system.rec. :ninja:

Download: ps4_registry_editor-master.zip / GIT

This comes following the PS4 EAP Kernel Dumps, and to quote from his Blog page on it: PS4 Registry Editor

Recently I reverse-engineered PS4 registry format and made a simple tool to view and edit it.

Sony likes to encrypt and obfuscate everything. Every time it is very fun to figure it out.

PS4 registry is represented by a few different files and file formats:

• /system_data/settings/system.nvs
    • /system_data/settings/system.dat
    • /system_data/settings/system.idx
    • /user/settings/system.eap
    • /system_data/settings/system.rec

The most important are system.dat and system.idx. The file format is simple: system.idx contains info about every entry with offset and system.dat contains entries data.

ps4-registry-editor-and-viewer-by-oct0xor-is-now-available-2-png.3701

Entries inside system.eap and system.rec are stored in obfuscated format.
دوست عزیز لطفا اخباری که میزاری ترجمه کن

PS4API Server for PS4 4.05 Firmware Memory R/W Requests by BISOON

یه سرور برای فریمور 4.05 ساختند
تا هک و ... رو انجام بدند
تا ببیند میشه یا نه

یکی ترجمه کنه ببینیم چی میگند
من انگلیسی بلد نیستم
شرمنده

مشخصا به هک فریمور که ما اینجا خیلی شوق داریم براش مربوط نیست. :D
یه ابزار ساخته برای دستکاری بخش حافظه یه بازی که قابلیت read/write داره و با استفاده از اون میشه مثلا خون، یا مهمات بی نهایت داشت.
مثل همون cheat engine روی کامپیوتر که حافظه بازی دستکاری میکنیم. توی ps3 یا ps4 به چنین ابزارهایی میگن RTM مخفف :
real-time-modification of the memory

• Like
Reactions: mgh2225
دوستان به نظرتون خبری میشه این specterdev از روزی که 4.05 داد بیرون خبری نیس ازش این پسره qwerty هم قبلا تایید کرده بود پچ ورژن 5 رو هم ولی نمیدونم چرا چیزی بیرون نمیده یا اصلا نمیخواد بیرون بده ! انگار روی جلبریک ios 11 کار میکنه چنتا پست توییتری بی سر و ته میزاره ! الان من pro 4.55 دارم موندم چیکار کنمممم:D

دوستان به نظرتون خبری میشه این specterdev از روزی که 4.05 داد بیرون خبری نیس ازش این پسره qwerty هم قبلا تایید کرده بود پچ ورژن 5 رو هم ولی نمیدونم چرا چیزی بیرون نمیده یا اصلا نمیخواد بیرون بده ! انگار روی جلبریک ios 11 کار میکنه چنتا پست توییتری بی سر و ته میزاره ! الان من pro 4.55 دارم موندم چیکار کنمممم:D
specterdev دیگه با نسخه های بالاتر کاری نداره،قبل از انتشار جیلبریک گفته بود.
qwerty هم تا موقعی که اکسپلویت جدید پیدا نکنه برای برای بکآپ خودش،اکسپلویت قبلی رو منتشر نمیکنه.

NetCheat نسخه پلی استیشن 4 هم منتشر شده و عملکردی مشابه کنسول نسل قبل داره و میتونین کدهای تقلب رو در بازی ها اجرا کنین.
c7vp6dnrpv6586pm2aaa.png

دوستان به نفر آدرس گروه اخبار پیرامون هم ۴.۵۰ رو برام خصوصی میفرستم چند وقت پیش تو انجمن گذاشتید ولی پاک شده ممنون میشم برام بفرستید
Ps4 jailbreak 4.05

Last edited by a moderator:
PS4 EBOOT / ELF FW Patcher Barthen Method, Playable Scene Group
این خبر برای دوستاران فیرویر 4.05 فوقالعاده است،چرا؟ بدلیل اینکه ابزار جدیدی توسط @CelesteBlue منتشر شده که به ما این امکان رو میده تا الف های بازی هارو توسط هکس ادیتور ها ویرایش کرده و اگر بازی به فیرمویر بالاتر مثل 5 احتیاج داره اون رو به راحتی روی ورژن 4.05 اجرایی کنن و به نوعی بازی رو پچ میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or