آخرین ویرایش:
من چندجا رو یوتیوب دیدم . البته روش اجرای 1.76 (خب 4.05 هم دقیقا همونه)دامپ خدای جنگ سه هم که اومد
من کنسولم 4.47 هستمن چندجا رو یوتیوب دیدم . البته روش اجرای 1.76 (خب 4.05 هم دقیقا همونه)
بازی رو وقتی میریزن :
1 - با آرم بلوری گوشه سمت راست (وقتی بازی رو با بلوری اجرا میکنی) میاد
2 - بازی با آرم و لوگوی یه بازی دیگه بالا میاد (وقتی gta v بالا میاد ارم اولش اون زنه)
3 - بعد از اون لوگو بازی اصلی میاد (مثلا فارکرای بازی مد نظرمونه)
توضیحش سخته یذره ولی فکر کنم متود اجراش تو 4.05 فرق کنه و همه منتظریم ببینیم چی میشه
یوآرت در واقع یه پروتوکول ارتباطیه (مثل یو اس بی) که میشه از طریق اون یه دیتایی انتقال داد که البته واسه دیتا های حجیم زیاد کاربرد نداره و واسه لوگ گرفتن یا دادن برنامه یا دادن ورودی ازش استفاده میشه. که اینجا فقط پورت TX رو مشخص کردن که یعنی فقط میشه دیتا رو خوند. احتمالا اینا برای گرفتن لوگ از کنتسول (با رسپبری (با یه سیستم معمولی هم میشه)) ازش استفاده میکنن.PS Watson PS4 UART Output Viewer and PS4 4.05 UART Demo Video
أر ادامه خبر
PS4 Serial and Flash Pinouts و PS4 4.05 Debug Settings and UART Output
امروز مودر پلی استیشن ImJtagModz برای مادر برد های SAC-001 UART رو به همراه نرم افزار PSWatson.exe (578 KB) منتشر کرده.
با استفاده از این ابزار میتونین UART کنسولتون رو مشاهده کنین.
ویدیو و عکس های بیشتری رو میتونین در صفحه شخصی این مدر در تویتر ببینین.
اگر این کار ادامه پیدا بکنه میتونن توی نسخه 4.05 API رو رلیز کنن و اگر API زو میخاین بدونین چیه این مطلب رو بخونین.
رابط برنامهنویسی کاربردی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
اگر براتون جالبه بدونین UART چیه این صفحه رو مطالعه کنین.
Universal asynchronous receiver-transmitter - Wikipedia
PS4 5.03 Downgrade to 1.76 or 4.05 Official
با این میشه دانگرید کرد؟