آخرین ویرایش:
چند وقت پیش بود که فریمور 4.5رو چینی ها هک کردن قارچ خور اجرا شد و بعدشم رو فریمور 4.6سونیک اجرا کردن هکرهای که همین جا مطلبش می زاریم هک کردنش خب پس توان این دارن رو فریمور بالایدوستان باید بیشتر نگران این باشن فریمور کارخونشون زیر 4 باشه دانگرید که اوکی میشه مشکلی نیست اگه ورژن 3.70 هک کرده باشن خیلی عالی میشه دستگاه زیادی هست
هنوز هیچ چیزی معلوم نیست کسایی هم که میکن فریمور 3به پایین هک میشه رو حدس و کمان رو حساب تجربه رو کنسول نسل قبل در صورتی تو همین نسل دیدم که چطوری فریمور بالا 4هک شد بعدش هم فریمور کارخانه ای کنسول برای جواب دادن هک مهم نه اونی که بعدم ابدیت میکنیمن دیروز خریدم pro .
3.70 بود زدم اپدیت کردم به 4.07
ps3hax قبلا خوب پشتیبانی میکرد از خبرا ولی چند وقته بیخیال شده.
هنوز که هیچی معلوم نیستآقایون داداشام یکی کامل توضیح بده که اگه هک بشه آیا میشه فیف آنلاین زد یا نه اگه بشه در چه صورت میشه اگه نشه در چه صورت نمیشه؟؟؟چی گفتم!
خیلی ممنون
نگاه داداش بشین تا هک شهتو این چند روز خبرهای خوبی منتشر شد راجبش هک یکی بهره ترجمه کن ببینیم چی فقط بلدیم نظر کارشناسی بدیم برای خودمون کسی سراغ مطالب سایت نمی ره ترجمه کنه واقعا که
پسر خوب هکرها در تلاش هستن سایت مخصوصی هم دارن که اصلا برای انتشار اخبار همین کار ولی مرحله به مرحله پیش رفته خودشون اطلاع رسانی می کنن پلی 4امنیتی نداره آنقدر شلوغش می کنید هکر ها جدی نیستن اگه جدی بودن ظرف یک ماه بعد انتشار کنسول مطمئن باش هک بود شبکه های اسرائیلی سایت های امنیتی کاخ سفید رو سه سوت هک می کنن بعد یه پلی 4در پیت رو نه تونن خوش خیالی ها اینا سیاست یه خبرهای هست ولی چند ماه آینده حتما هک منتشر میشه معلومهنگاه داداش بشین تا هک شه
یعنی امیدی که تو به هک شدن این کنسول داری من به زندگیم داشتم خیلی وقت پیش دکتریم رو گرفته بودم
بشین لذت از گیمیرت ببر اگه قرار باشه چیزی از هک این کنسول امیدوار کننده باشه خبراش زودتر این که فکر کنی تو سایت های ایرانی که البته قبلش در سایت های معتبر خارجی مثل ign و اینا میاد که شما داری اینجا به دوستان میگی بیان ترجمه کنند
ما نگفتیم امنیت ps4 بالاست قبلا هم گفتم گه شاید سر سیاست سونی هک نمیشه بعدشم مگه شما هکری که میگی امنیتش پایینه شاید امنیتش بیشتر از شبکه های اسرائلی که تو میگی هست!!!پسر خوب هکرها در تلاش هستن سایت مخصوصی هم دارن که اصلا برای انتشار اخبار همین کار ولی مرحله به مرحله پیش رفته خودشون اطلاع رسانی می کنن پلی 4امنیتی نداره آنقدر شلوغش می کنید هکر ها جدی نیستن اگه جدی بودن ظرف یک ماه بعد انتشار کنسول مطمئن باش هک بود شبکه های اسرائیلی سایت های امنیتی کاخ سفید رو سه سوت هک می کنن بعد یه پلی 4در پیت رو نه تونن خوش خیالی ها اینا سیاست یه خبرهای هست ولی چند ماه آینده حتما هک منتشر میشه معلومه