آخرین ویرایش:
در ادامه خبر این دوستمون SpecterDev گفته هک بسیار پایداره، تقریبا در حد 5.05جیلبریک 9 امادست. اسپکتر توییت کرد: کار عالی chendochap و Znullptr. البته znullptr گفت بیشتر کارو chendochap انجام داده و بزودی منتشر میشه.
نفهمیدم چی شد. خبر آماده شدن ورژن 9 کذب بود؟کلا تو این چن وقت اخبار عجیب و کذب از دانگرید ps4 تا ... پخش شده الانم اتفاقی عجیب افتاده ولی امیدوارم این دیگه شایعه باشه....که قطعا همینطوره
View attachment 236329
اظهار نظر ps4 jailbreak راجب توییت بالا.
View attachment 236330
به نظر بعیده و امیدوارم اینطور نباشه چون از قبل سابقه داشت همین از قول اسپکتر پیام اکسپلویت و موفقیت تو زمان 7.5x دراومد که واقعا هم شایعه بود همونطور که گفتم تو این چن وقت یکسری ادم مریض اومدن فضا رو بردن به حاشیه...نفهمیدم چی شد. خبر آماده شدن ورژن 9 کذب بود؟
خودش به توییت خوش گفته فیک؟کلا تو این چن وقت اخبار عجیب و کذب از دانگرید ps4 تا ... پخش شده الانم اتفاقی عجیب افتاده ولی امیدوارم این دیگه شایعه باشه....که قطعا همینطوره
View attachment 236329
اظهارات چند نفر دیگه نسبت به این خبر توییت از اسپکتر:
هنگام رفتن به صفحه انتشار باید روی تصویر تمرکز کنید. این جعلیه,نگه می دارد برش کلیپ و نصب شده است. همچنین، تمرکز در هنگام ورود به صفحه، یک ورودی غیر معمول، به طوری که هیچ تن ورود عادی وجود ندارد
View attachment 236332
اظهار نظر ps4 jailbreak راجب توییت های بالا.
View attachment 236330
نفهمیدم چی شد. خبر آماده شدن ورژن 9 کذب بود؟
به نظر بعیده و امیدوارم اینطور نباشه چون از قبل سابقه داشت همین از قول اسپکتر پیام اکسپلویت و موفقیت تو زمان 7.5x دراومد که واقعا هم شایعه بود همونطور که گفتم تو این چن وقت یکسری ادم مریض اومدن فضا رو بردن به حاشیه...
ولی فکر نمیکنم خبر شایعه باشه و باید تا همین هفته خبر انتشارش دربیاد.
این فعلا مشخص نیست که اظهار نظره دیگران هست یا خود اون شخصی که اینکارو انجام داده همونطور که گفتم قبلا هم سابقه داشته و احتمالا اگر اینکارو انجام داده باشه بیماره دیگه و بیمارم هر کاری میکنه حتی با اسم افراد مهم به هر حال بزودی مشخص میشه و امیدوارم به این شکل و مردم ازاری نباشه چون اکثرا از این خبر خوشحال شدن.خودش به توییت خوش گفته فیک؟
نسبت به اون توییت اسپکتر اومدن نظر دادن رفیقخودش به توییت خوش گفته فیک؟