آخرین ویرایش:
"We could see possible of downgrade of PS4. Dont ask eta. No one ask about if this leads to 5.55 exploits just read.دانگرید تا چندوقت دیگه که طبق گفته های خودشون که میاد
حالا هم بازی های بالاتر رو دارن روی 5.05 اجرا میکنن
سازنده هک 5.05 هم آب پاکی ریخت گفت 5.55 درکار نیست
پس فریمور ثابت هک 5.05 می مونه و حالا حالا ها منتظر هک ورژن بالاتر نباید باشیم(البته نظر شخصی منه)
خب بازی باید دامپ بشه،چجوری میخوان بازی بالای 5.05 رو دامپ کنن؟درود
UnFSelf: Convert PS4 FSELF Files Back to ELF Files by DimosGsxR
فکر کنم یه برنامه کانورت ساختن تا باهاش بشه بازیهایی که برای اجرا به فریمورهای بالاتر از 5.05 احتیاج دارند رو با فریمور 5.05 اجرا کنن
بازی رو روی فریمور پایین نصب میکنند و ازش دامپ میگیرند دامپ گرفته شده روی کامپیوتر ریخته و از رمز در میآورند و دوباره با رمزهای فریمور پایین رمزنگاری میکنند و فایل PKG رو روی کامپیوتر میسازند تمامخب بازی باید دامپ بشه،چجوری میخوان بازی بالای 5.05 رو دامپ کنن؟
سلام به همه ی دوستان
یه سوال برای من پیش اومده با توجه به اطلاعاتی که شما زدید هک 5.55 نمیاد یا حالا حالا ها .... نمیاد
پس چرا الان تو اکثرسایت هایی که هک رو منتشر می کنند مثل edditz.net
webkit 5.50 یا 5.55 رو گزاشتن و چرا نسخه بتا github گزاشته ؟؟؟
من خیلی تخصصی ندارم فقط در حد یک سوال ممنون میشم جواب بدید
من که همچین چیزی ندیدمبازی رو روی فریمور پایین نصب میکنند و ازش دامپ میگیرند دامپ گرفته شده روی کامپیوتر ریخته و از رمز در میآورند و دوباره با رمزهای فریمور پایین رمزنگاری میکنند و فایل PKG رو روی کامپیوتر میسازند تمام
مثل زمان پلی استیشن سه اوایلش که eboot.bin رو درستکاری میکردند تا بازی های فریمور بالا روی فریمور 3.55 اجرا بشن
Sent from my XT1562 using Tapatalk
فقط cod black ops 3 رو میشه بازی کرددوستان هکی که بشه آنلاین هم بازی کرد مثل ps3 اومده ؟
گرامی فریمور 5.55 کاملا اکسپلویت شده فقط پابلیک نشده و گفتن فعلا برنامه ای ندارن برای پابلیک کردنش"We could see possible of downgrade of PS4. Dont ask eta. No one ask about if this leads to 5.55 exploits just read.
متن خبر را کامل نمی زارن دیگه ...داره میگه دانگرید ممکنه بشه ولی به معنای انتشار اکسپلیوت برای 5.55 نیست ....یعنی نتونستن باگ برای ورژن های بالاتر پیدا کنن ....تنها بازی هم که می تونن تست کنن دیتروید هست .
Similar to the PS3, if a PS4 downgrader is a possibility
این عمل مشابه پی اس 3 خواهد بود ...در واقع چیزی که انجام شده دقیقا بحث دانگرید فریمور پی اس 4 هست .حتی بحث گیم هنوز نیست ...فقط بحث برگشت کرنل هست