آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 12.52 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت12.52 کنسول PS4 هک شد

نوع هک ، نوعی دیسک بلوریی است که در کنسول قرار میدید و واردش میشوید تا کنسول هک شه

کافیه اپدیتت از v9.00 تا 12.52 داشته باشید ( لازم نیست دستگاهتو به 12.52 آپدیت کنید )

خرید رایتر بلوری برای من و شما ، اقتصادی نیست اونم فقط برای 1 عدد دیسک رایت کردن ..الان فکر کنم رایترش بالا 15 میلیونه
اگه 1 عدد دیسک میخواهید فقط برای خودتون ..بهترین کار خرید دیسک هست که تو بازار دورواریه 200 یا 300هزار تومان ایناست

5

.​

آخرین ویرایش:
واقعا جالبه ! تو تاپیک آموزش هک ps4 چنین چیزی آموزش داده نمیشه! فقط میگه هک نسخه فلان انجام شد برای خرید دیسک مربوط کلیک کنید! این شد کار؟
قبلا سیر تا پیاز هک به هر روش ناجور و کثیفی بود قرار می دادن حالا چی ؟
آقا اصلا من هم BD رایتر دارم و دیسک BD ! نباید اینجا بزارید چطور بسازمش؟؟

مزیت این انجمن و تاپیک آموزش کاره. به نظرم از آرمان ها دور شده . شما آموزشش و بده بعد بگو حالا اگه نتونستی اینجا دیسک و بخر.

واقعا جالبه ! تو تاپیک آموزش هک ps4 چنین چیزی آموزش داده نمیشه! فقط میگه هک نسخه فلان انجام شد برای خرید دیسک مربوط کلیک کنید! این شد کار؟

مزیت این انجمن و تاپیک آموزش کاره. به نظرم از آرمان ها دور شده . شما آموزشش و بده بعد بگو حالا اگه نتونستی اینجا دیسک و بخر.
عزیز اون تاپیک فروش دیسک مال منه و استارتر این تاپیک هم لطف کردن خودشون لینک تاپیک من رو هم قرار دادن،
در ابتدای انتشار هک برای خیلی از دوستان دیسک رایگان ارسال کردم (تا جایی که میتونستم، دیگه درخاست‌ها که زیاد شد نتونستم الان هم دیسکی که +۱ میلیون میفروشن رو با حداقل قیمت گذاشتم تو بازیسنتر هرکسی هم تخفیف خاست دریغ نکردم)
شمام میخای برات رایگان میفرستم فقط این موضوع رو فراموش نکنید که تو این فروم کسی موظف به چیزی نیست مثل انتظاری که شما برای آموزش هک از استارتر تاپیک دارید،
اگر هم کسی مطلب یا آموزشی میزاره داره لطف میکنه و دمش گرم.

سلام
با اومدن موبایل ( اینستا و تلگرام و ... ) من زیاد انجمن نمیام ... یعنی الان همه اینجوری هستند نه فقط من
و این هک متاسفانه اموزش هک نداره . فقط کافیه اپدیتت از v9.00 تا 12.02 باشه ( لازم نیست دستگاهتو به 12.02 آپدیت کنی )

خرید رایتر بلوری برای من و شما ، اقتصادی نیست اونم فقط برای 1 عدد دیسک رایت کردن ..الان فکر کنم رایترش بالا 15 میلیونه
اگه 1 عدد دیسک میخوای فقط برای خودت ..بهترین کار خرید دیسک هست که تو بازار دورواریه 200 یا 300هزار تومان ایناست

اینم اموزشی استفاده از دیسک

Attachments

سلام

12.52 هم هک شد

با خرید دیسک هک 12.52 از بازار
میتونید کنسولتونو هک کنید
طبق گفته منابع معتبر ممکنه پایدار نباشه و بایستی باگ داشته باشه. مخصوصا برای اسلیم
برای پایداری بیشتر بنظرم باید ی مقدار دیگه صبر کنن 12.5 ها

سلام
دیسکش تو بازار هست

من دیسکشو تست کردم
اوکیه
ینی دیسک باید همیشه داخل درایو کنسول بمونه؟
دیسک رو میذاری داخل و تا وقتی دیسک داخلشه،کنسول کپی خوره؟
اگه بخایم دیسک بازی وارد کنسول کنیم چطور
میشه مجدد دیسک رو جابجا کرد
تنظیمات نمیپره؟

ینی دیسک باید همیشه داخل درایو کنسول بمونه؟
دیسک رو میذاری داخل و تا وقتی دیسک داخلشه،کنسول کپی خوره؟
اگه بخایم دیسک بازی وارد کنسول کنیم چطور
میشه مجدد دیسک رو جابجا کرد
تنظیمات نمیپره؟
سلام
موقعی که کنسولو روشن میکنی
باید دیسکو داخل دستگاه بزاری و اجراش کنی تا جیلبریک شه و بازی های جیلبریکی ریخته شده قفلش باز شه

نمیخواد دستگاهتو اپدیت کنی از 9 تا 12.52 باشه حله
فقط اولین بار که دیسکو داخل دستگاه میزاری برای 5 ثانیه باید به اینترنت وصل شی تا دستگاه ، دیسک رو ساپورت کنه و بخونه
اگه بازی هکی داری قفل نشده باشه میونی اونها رو هم بازی کنی و یا دیسکتم بازی کنی

هر وقت هم دیسک هک رو گذاشتی دستگاهت هک میشه

• Like
Reactions: masood1991

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or