آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 12.52 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت12.52 کنسول PS4 هک شد

نوع هک ، نوعی دیسک بلوریی است که در کنسول قرار میدید و واردش میشوید تا کنسول هک شه

کافیه اپدیتت از v9.00 تا 12.52 داشته باشید ( لازم نیست دستگاهتو به 12.52 آپدیت کنید )

خرید رایتر بلوری برای من و شما ، اقتصادی نیست اونم فقط برای 1 عدد دیسک رایت کردن ..الان فکر کنم رایترش بالا 15 میلیونه
اگه 1 عدد دیسک میخواهید فقط برای خودتون ..بهترین کار خرید دیسک هست که تو بازار دورواریه 200 یا 300هزار تومان ایناست

5

.​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان لینک نسخه هک شده بازی assassins creed 3 remastered برای ps4 از کجا میتونم پیدا کنم سایت های ایرانی نیست ؟؟
---
dark souls 2 و 1 برای ps4 زیر نویس شدن ؟؟
ـــ
وطور میتونم ps4 هک شده با گلد هن ورژن 9 رو به اخرین ورژن اپدیت کنم ؟؟؟

سلام دوستان لینک نسخه هک شده بازی assassins creed 3 remastered برای ps4 از کجا میتونم پیدا کنم سایت های ایرانی نیست ؟؟
---
dark souls 2 و 1 برای ps4 زیر نویس شدن ؟؟
ـــ
وطور میتونم ps4 هک شده با گلد هن ورژن 9 رو به اخرین ورژن اپدیت کنم ؟؟؟
؟؟🙏🙏

از اینجا می تونید دانلود کنید

ورود به سایت

از سایت های ایرانی حذف شده.می تونین به پشتیبانی downloadha.com ایمیل بزنید و لینک دانلود بازی های حذف شده رو بگیرید

downloadha.online@gmail.com
یعنی این بازیها که نوشته به خاطر محتویات مجرمانه حذف شده میده لینکشا به پشتیبانی بگی ؟من دنبال مجموع watch dogs هستم

یعنی این بازیها که نوشته به خاطر محتویات مجرمانه حذف شده میده لینکشا به پشتیبانی بگی ؟من دنبال مجموع watch dogs هستم
آره عزیز میتونی بگیری . در ضمن اگر با دانلود از سایت‌های خارجی مشکلی نداری میتونی از همون سایتی که دوست خوبمون قرار داده همه بازی‌ها رو دانلود کنی.

دیسکشو بلوری برای فروش گذاشتن 600
اینا میخواستن هک کنن چقدر میگیرن !!
گویا روش دانگریدبه ورژن پایین هم پیدا شده که قطعا باید دستگاه باز بشه 👍

دوسنتان نحوه اپدیت کنسول هک شده ps4 با گلد هن ورژن ۹ به ورژن اخر به چه صورت هست ؟؟
و اینکه بازی assassins creed 3 remastered رو این نوع هک قابل بازی هست ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من الان فریموار 9.0 و گلدهن 9 هک میکنم مشکلی که هست هر روز برق میره چون دستگاه فقط روی Rest mode هکش میمونه هکش میپره و دوباره دستگاه رو روشن کنم و صبر کنم 100 درصد بشه و دوباره برم مراحل هک رو از جمله باز کردن browser و زدن فلش انجام بدم گاهی هم not enough memory میده یا اصلا ریست میشه و باید چندین بار انجامش بدم

خواستم ببینم روش جدیدتر و بهتری وجود داره که دیگه هی نخواد فلش وصل کنی یا دستگاه رو بعد استفاده خاموش کنی و دوباره که روشن میکنی نیاز به هک و انجام همه مراحل نداشته باشه ؟

سلام دوستان من الان فریموار 9.0 و گلدهن 9 هک میکنم مشکلی که هست هر روز برق میره چون دستگاه فقط روی Rest mode هکش میمونه هکش میپره و دوباره دستگاه رو روشن کنم و صبر کنم 100 درصد بشه و دوباره برم مراحل هک رو از جمله باز کردن browser و زدن فلش انجام بدم گاهی هم not enough memory میده یا اصلا ریست میشه و باید چندین بار انجامش بدم

خواستم ببینم روش جدیدتر و بهتری وجود داره که دیگه هی نخواد فلش وصل کنی یا دستگاه رو بعد استفاده خاموش کنی و دوباره که روشن میکنی نیاز به هک و انجام همه مراحل نداشته باشه ؟
سلام
اول اینکه چرا rest mode
مراحل هک تو ورژن 9 بدون فلش اینقدر راحت شده که نیازی نیست دائم rest mode بمونه. شما بعد هر بار روشن کردن حدود 10 تا 20 ثانیه میتونی هک کنی بدون فلش
از این هاست استفاده کن بدون فلش

PSFree-Lapse Exploit For PS4 9.00

اول کش و دیتا رو از مرورگر پاک کن
وصل شو به اینترنت
برو به این آدرس
بزار کش بشه
از مرورگر بیا بیرون
اینترنت رو قطع کن
برو تو مرورگر و در عرض چند ثانیه هک انجام میشه
دفعه های بعد فقط میری تو مرورگر و هک انجام میشه
خواستی آدرسش رو هم بوکمارک کن
درصد خطاش خیلی پایینه تازه بدون فلش و فقط ورژن 9