این ویدیو خیلی قدیمیه ! همون کلمه Concept کافیه که بفهمی واقعی نیست ، یه بابایی بیکار بوده نشسته این ویدیو رو درست کرده !
lol
از امروز امکان داشتن کارت شناسایی برنامه نویسی برای برنامه نویسان فعال است و آنان با استفاده از Xcode 4.3 با با مراجعه به بخش برنامه نویسی سایت اپل ٬ کارت خود را فعال کنند .مک اپ استور امن ترین مکان برای گرفتن نرم افزار برای کاربران است . اما ما همچنان می خواهیم که وقتی کاربران از مکان های دیگر اپلیکشین دانلود می کنند ٬ از آنان محافظت کنیم ٬ کارت شناسایی برنامه نویسان راه جدیدی است برای جلوگیری از نصب بد افزار ها بر روی مک کاربران . با قابلیت Gatekeeper ٬ برنامه نویسان با ثبت امضای خود با کارت شناسایی برنامه نویسان ٬ به کاربران اجازه می دهد که با خیال آسوده بدانند که برنامه شما یک بد افزار نیست و بدون نگرانی در هر کجا از آن استفاده کنند .
تست کردم ok بود. جالبه 2 روز پیش نمیزاشت دانلود کنی .آقا یه خبر خوش اپل IP ایران رو آزاد کرد از این به بعد میتونید بدون نیاز به هر گونه قند شکن از App Store دانلود کنید ! خبر رسمی ندارم اما من که فعلا دارم راحت دانلود میکنم. شما هم یه تست بکنید خبر بدید.
توسایت جی اس ام کامل توضیح داده... فقط کافیه اون عکس infinity blade ورژن حدید رو ببینید تا به قدرت ایپد 3 پی ببرید.. در ضمن پردازنده 4 هسته ای و nvidia tegra 3 تایید شد
گزارش زنده و لحظه به لحظه جی اس ام از مراسم معرفی آی پد 3 - GSM.ir