این Siri عالیه! مخصوصا اولش که می گه: چه طوری می تونم کمکتون کنم! ، مثلا می گی: Siri جون! ساعت رو کوک کن رو 6 صبح! ایشون می فرمایند... دستور اجرا شد! عالی بود... دیگه چی می خواین از iPhone !! البته بهتره بگیم iOS :d و خود iPhone! اون از CPU که دوهسته ای... 2 برابر سریعتر، اون از پردازنده ی گرافیکیش با دو هسته که 7 برابر از 4 سریعتره (پسر این Infinity Blade 2 عجب چیزی بود!) ؛ از لحاظ امکانات ارتباطاتی کاملا آپدیت، باطری فوق العاده قوی ( 8 ساعت مکالمه 3G ، چهارده ساعت مکالمه 2G ، شش ساعت جستجو نت با 3G ، نه ساعت جستجو با wifi ، ده ساعت ویدئو و 40 ساعت موزیک! ) این باتریش فوق العادس! دوربین هم که 8 مگا.پ اون هم با کیفیت عالی و مهم تر از همه اینکه در 1.1 ثانیه برا عکس اول و نیم ثانیه برا عکس دوم لود می شه و این عالیه... یه قسمتش هم جالب بود که گفت اونایی که دروید موتورولا دارن می تونن با این سرعت پایین لود بین عکس هاشون از یک کافی لذت ببرن! 1080p کیفیت فیلم برداری! دیگه بیش از این چه انتظاری می شه از یک دوربین تو گوشی همراه داشت (مزایای دوربین 4S نسبت به iPhone 4 : شصت درصد پیکسل بیش تر ، 73 درصد روشنایی بهتر ، 33 درصد کپچر سریعتر و 30 درصد شارپ بهتر) . به نظر من بزرگی صفحه نمایش و کیفیت و تعداد پیکسلش تو آیفون 4 حرف نداره و هنوز Retina عالیه، البته ای کاش 3D می شد! طراحی آیفون هم که حرف نداره... قیمت لاک که فوق العادس، چیزی که جالبه این وسط پایین اومدن قیمت iPhone 4 8G به 99 دلار! و 3GS 8G > Free !! ... البته به صورت قراردادی و لاک!خب... منتظر می مونیم تا عرضه این همراه! امیدوارم قیمت آنلاکش نجومی نشه تو این ... شده!
iphone4s از نظر من فوق العاده بود...دیگه چی از یه گوشی می خواین؟
تا الان:
بهترین رزولوشن صفحه نمایش,سریعترین cpu,دوربین بی نقص و مهمتر از همه واسه ما گیمرها بهترین گرافیک عملی برای اجرای بهترین گیم های موبایل که باقی برندها حسرتشو می خورن!!!
در ضمن حتما یه سر به سایت apple.com بزنید و ویدیو siri رو ببینین!به قول دوستمون کاملا بوی آینده می ده...من که کلی حال کردم
هر دوی شما دوستان صحیح میفرمایید اما به این هم توجه داشته باشید که روزگاری Apple با گوشی خودش iPhone همیشه بیش از یک گام از کمپانی های دیگر جلو بود ! اما امشب فقط یک برگه برنده داشت و اون هم Siri بود وگرنه هر چیزی که رو کرد ، پردازنده دو هسته ای ، گرافیک قوی ، دوربین ۸ مگاپیکسلی با فیلم برداری Full HD و ... مدتی هست روی خیلی مدل های کره ای شاهد هستیم.
فعلا که سهام اپل داره با مخ سقوط میکنه ! باید ببینیم در آینده این Siri چقدر به اپل کمک خواهد کرد.
بدون شک فعلا هوشمندترین و بهترین گوشی جهان iPhone 4S هست ! اما امید ندارم بیش از سه ، چهار ماه صاحب این عنوان باشد ! مگر اینکه Siri طوفان به پا کند.