من به شخصه نظرم اینه که آیفون 5 خیلی شبیه این طرح هست یا اصلا خودش هست : دکمه Home ، طراحی ، دوربین ، و شباهت اون به کیس هایی که براش طراحی شده بودند....
سایتی هست که کنفرانس اپل رو پخش کنه؟
خیلی شبیه آیپاد تاچ 4 شده ! از نظر وزن گوشی هم آیفون 4 به نظرم خیلی عالی بود واسه همین امیدوارم 5 زیاد سبک نشده باشه!
البته شاید بعضی ها با سبکتر حال کنن (چون گوشی خودم بلک بری هست کلا با گوشی های سنگین راحت ترم)
ميشه با يه كمي جستجو لينكي واسه لايو ديدن كنفرانس پيدا كرد ولي فعلا با اين وضعيت اينترنت كه همه ميدونيم بعيده چيزه زيادي دستگيرمون بشه ولي بيصبرانه منتظريم
به احتمال زیاد ، کاربرانی که Mac OS X یا iPhone , iPod , iPad دارند میتونن از تو خوده سایت اپل با Safari Browser به صورت Live ببینن کنفرانس رو.
اگه ميشد كه عالى ميشد ، شما لينكى واسه اين خبر داريد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها لاک و آنلاک داره باز مثل نسل 4 ؟...........اگه همون اول بیاد لاکش حدودا چقدره ؟.......چون مطمئن باشیم که آنلاکش تو ایران اول زیر 1و500 نیست.........لحظه شماری میکنم کیفیت صفحه ی 5 رو ببینم و چشمام گرد بشه.......
لاك و آنلاك خواهد داشت ولى تنها كشورى كه گوشى فقط لاك فروخته ميشه مثل هميشه شمال آمريكاست و در ساير نقاط جهان آنلاك هم فروخته ميشه ، البته با اومدن Apple Store رسمى در كشور امارات ( تنها اپل استور منطقه ) ميشه اميد داشت كه قيمت گوشى در ايران هم كمتر باشه ( البته با وضع افتضاح و سير نزولى تومان واقعاًً قيمت خوب فروختن تو ايران سخته )
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیز تا پارسال اینجوری بود که در ایالات متحده آیفون فقط توسط دو اپراطور AT&T و Verizon به صورت لاک و قراردادی فروخته میشد ! از امسال آیفون آنلاک فکتوری یا به اصطلاح Sim-Free هم در آمریکا به فروش میرسه.