آخرین اخبار شرکت اپل

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
استیو جابز از اپل استفا داد

می دانید که استیو جابز سالها است با سرطان لوزالمعده دست و پنجه نرم می کند. سرانجام روز غمگین برای علاقمندان اپل فرا رسید: استیو جابز رسما از سمت مدیرعامل این شرکت استعفا داد و هیات مدیره اپل آقای «تیم کوک» را به عنوان جایگزین وی برگزید. حالا اپل یک مدیر جدید دارد.​
استیو جابز در یک نامه شخصی به کاربران گفته:​
من همیشه گفته ام اگر روزی فرا برسد که دیگر قادر به انجام وظایف ام به عنوان مدیرعامل اپل نباشم. اولین فردی خواهم بود که شما را مطلع خواهم کرد. متاسفانه این روز فرا رسیده است.

من از مدیرعاملی اپل استعفا می دهم و در صورتی که هیات مدیره صلاح بداند به عنوان رئیس هیات مدیره و مسوول کارمندان خواهم بود.

من شدیدا توصیه می کنم که به موفقیت هایمان با اسم تیم کوک به عنوان مدیرعامل جدید اپل ادامه دهیم. و معتقدم روشن ترین و بهترین روزهای اپل هنوز در مقابل اش قرار دارد.

من بهترین دوستان دوران زندگی ام را در اپل ملاقات کرده و از شما به خاطر سال ها کار مشترک در کنارتان تشکر می کنم.

استیو​
اپل طرفداران و منتقدان زیادی دارد. اما هیچ کس شک ندارد که استیو جابز یکی از موفق ترین مدیران جهان به شمار می رود و همه او را عامل اصلی موفقیت اپل می دانند. شما فکر می کنید رفتن او چه تاثیری روی حرکت و پیشرفت اپل خواهد داشت؟

---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 AM ارسال شده بود ----------

هنوز ساعاتی از خبر استعفای استیو جابز نگذشته که واکنش های زیادی سراسر اینترنت را در بر گفته. از کاربران عادی تا مدیران بزرگ دنیای فناوری. بسیاری از آنها در توییتر و شبکه های اجتماعی دیده میشود.

دقایقی بعد از خبر استعفای استیو جابز اقای متکالف که مخترع اترنت و موسس شرکت 3Com به حساب می آید در توییتر اش گفت:​
استیو جابز قهرمان من بوده است.​
پاول آلن از موسسین مایکروسافت هم برای استیو جابز آرزوی بهترین ها را کرده و او را یکی از بزرگ ترین مبتکرین این صنعت نامیده است.​
رندل استفنسون مدیرعامل AT&T هم در نامه ای گفته:​
استیو جابز یکی از با استعدادترین کارآفرین ها و یکی از خلاق ترین فکر ها است. ما به کار با او افتخار می کنیم و امیدواریم همچنان به همکاری خوب مان ادامه دهیم.​
گای کاواساکی یکی از مدیران اپل هم در گوگل پلاس گفته:
هیچ مدیرعاملی در تاریخ بشر بیشتر از استیو جابز به مشتریان، کارمندان و سهامداران اش خدمت نکرده است. من به کار کردن با او افتخار می کنم.​
مارک بنیوف مدیر عامل Salesforce گفته:​
استیو جابز بزرگ ترین رهبری بود که در صنعت ما تا به حال وجود داشته. این پایان یک دوران است.​
بیل گروس مدیر اجرایی IdeaLab هم می گوید:
استیو جابز بیشتر از هر مدیرتجاری زنده دیگری در جهان، زندگی مردم را در سراسر دنیا تغییر داده است.​
حتی استیو وزنیاک موسس قبلی اپل هم گفته:​
برای ۱۰۰ سال آینده استیوجابز به عنوان بزرگ ترین مدیر دوران ما شناخته خواهد شد.​
اینها فقط بخشی از سخنان و واکنش بزرگان دنیای فناوری به رفتن استیو جابز است. در طرف دیگر کارمندان اپل هم به رفتن استیو جابز ابراز احساسات کرده اند. که برخی از توییت های آنها را ملاحظه می کنید.​
مایکل گارتنبرگ تحلیلگر موسسه گارتنر می گوید: این پایان یک دوران برای اپل است. هرچند مهم است که به یاد داشته باشیم استیو جابز همچنان به عنوان رئیس هیات مدیره به فعالیت ادامه خواهد داد.​
یکی از تحلیلگران IDC هم می گوید: جابز یک نماد بود و کاری که با اپل کرد در دنیای تجارت تا به حال توسط هیچ کس دیگری انجام نشده است. مدیریت استیو جابز به عنوان یک مبحث آموزشی تا ده ها سال در کتاب های مدارس مدیریت تدریس خواهد شد.​
استیو جابز از سال ۲۰۰۴ به سرطان لوزالمعده مبتلا شد و سال ۲۰۰۹ نیز به مدت ۶ ماه از اپل کناره گیری کرد و تحت پیوند کبد قرار گرفت. وضعیت سلامت او در نهایت سبب شد تا او سرانجام امروز برای همیشه از مدیرعاملی اپل کناره گیری کند
----------------------------------------
منبع هر دو پست :نارنجی
---------------------------------------

شکست Saurik برای گرفتن دامین Cydia.com !

شکست Saurik برای گرفتن دامین Cydia.com !

Jay Freeman یا همان Saurik اخیرا در اقدامی پس از شکایت به مقامات ثبت دامنه های بین المللی (UDRP) برای به دست آوردن دامین Cydia.com ناکام ماند ؛ وی در این اقدام مدعی این شده بوده که نام تجاری Cydia را ثبت نموده بنابراین حق استفاده از این دامین باید توسط موسسه VeriSign به او داده شود.

57517-500.png

ولی دادگاه اعلام نمود وی در سال ۲۰۰۸ این نام را به ثبت رسانده در حالی که این دامین در سال ۲۰۰۲ به ثبت رسیده بنابراین ممکن است قبل از او از این نام استفاده تجاری می شده است.
daniyal

Attachments

• 57517-500.png
    57517-500.png
    144 KB · مشاهده: 3
Comex سازنده ی JailbreakMe با نام حقیقی Nicholas Allegra دقایقی پیش در توییتر خود اعلام کرد که از هفته ی دیگر به عنوان یک کارآموز به اپل ملحق میشود.ازلحن صحبت های وی در توییتر به نظر میرسد که فعلا وی از جامعه ی جیلبریک کناره گیری میکند.از شنیدن این خبر بسیار ناراحت شدیم اما مطمین هستیم که بعد از وی،شخصی دیگر این راه را ادامه میدهد.بهترین ارزوها را برای وی در اپل داریم.
Tweet 1: It’s been really, really fun, but it’s also been a while and I’ve been getting bored
Tweet 2: So, the week after next I will be starting an internship with Apple
ترجمه توسط پیمان دوست عزیزم در موبایلستان

Comex سازنده ی JailbreakMe با نام حقیقی Nicholas Allegra دقایقی پیش در توییتر خود اعلام کرد که از هفته ی دیگر به عنوان یک کارآموز به اپل ملحق میشود.ازلحن صحبت های وی در توییتر به نظر میرسد که فعلا وی از جامعه ی جیلبریک کناره گیری میکند.از شنیدن این خبر بسیار ناراحت شدیم اما مطمین هستیم که بعد از وی،شخصی دیگر این راه را ادامه میدهد.بهترین ارزوها را برای وی در اپل داریم.

ترجمه توسط پیمان دوست عزیزم در موبایلستان
خب کم کم باید آیفونمونم اوریج خور کنیم !:دی

خب کم کم باید آیفونمونم اوریج خور کنیم !:biggrin1:
برای این کار هم راه حلی وجود داره:d شما آیفونو ریستورش می کنی می بری اینجا بعد میگی آیفونمو از اینجا خریدم آوردم برای آپدیت و شما پس از آپدیت تمام برنامه های اریج را در گوشی خود مشاهده می کنید :d فقط دیگه از cydia خبری نیست:d

دوستان آیفون 5 تا کی میاد ؟
یعنی تا 2 3 ماهه دیگه که نمیاد ؟ چون تازه قصد خرید آیفون 4 دارم.....:d
بعد من یه آیپادم دارم به نظرتون نگه دارمش یا بدم بره وقتی میخوام آیفون بگیرم ؟......2 دلم.........گفتم شمام که طرفداره اپلین نظر بدین.......مرسی

آخرین ویرایش:
هنوز به صورت رسمی معلوم نیست که آیفون 5 کی میاد .
آیفون تمام کارایی های آیپاد تاچ رو داره ، میل خودتون هست که داشته باشید یا خیر ...

باز هم خبری جدید از شرکت اپل:

این لینک رو مطالعه کنید:

لینک

به طور خلاصه اپل گفته که چون اندی رابین قبلا تو اپل کار کرده ایده اندروید رو به صورتی از کارهای اپل و پتنت ها گرفته. نظر شما دوستان چیه؟

اولین تصویر عکسبرداری شده توسط «آیفون ۵»(حاوی اطلاعاتی درباره ی دوربین آیفون 5)

فارنت: شواهد نشان می‌دهد که تصویر یک سوشی (غذای مورد علاقه ژاپنی‌ها)‌ اولین تصویر عکسبرداری شده توسط نسل بعدی تلفن همراه شرکت اپل یا همان آیفون ۵ است.
این تصویر مطمئنا یکی از اولین تصاویر آیفون ۵ است که پیش از رونمایی رسمی از این تلفن همراه و در حالی که خبر گمشدن یک نمونه از آن توسط یکی از مهندسان اپل منتشر شده، در معرض دید عموم قرار گرفته است.
داستان از این قرار است که آنتونی دی‌آئوریا یکی از مهندسان نرم‌افزار شرکت اپل تصویری را با عنوان «ناهار» در اینترنت و در صفحه فلیکر خود بارگذاری کرده است که بررسی‌های پایگاه اینترنتی PocketNow نشان می‌دهد که بر خلاف جزئیات عادی تصویر که غذای سوشی را نشان می‌دهد جزئیات داده تصویر (EXIF data) نشان می‌دهد که چیزی فراتر از انکه ما می‌بینیم در تصویر نهفته است.

attachment.php

این اطلاعات بیانگر ان است که اگر چه نام تلفن همراه آیفون ۴ به عنوان دستگاهی که عکس را گرفته ثبت شده است اما اطلاعات دیگر در مقایسه با آن چیزی که ما از دوربین آیفون ۴ می‌دانیم، این موضوع را نفی می‌کند.
اول اینکه این عکس با دقت ۳۲۶۴×۲۴۴۸ گرفته شده است (تقریبا ۸ مگاپیکسل)‌ و بعد به 1944x2592 پيکسل (تقریبا ۵ مگاپیکسل) کاهش کیفیت داده شده است. آیفون ۴ همانطور که می‌دانید دوربینی ۵ مگاپیکسلی دارد اما قادر به عکسبرداری با دقت ۳۲۶۴×۲۴۴۸ نیست.
دلیل دوم اینکه این عکس با لنز ۴٫۳mm f/2.4 گرفته شده است در حالی که آیفون ۴ دارای دوربینی با لنز ۳٫۸۵mm f/2.8 است.
اطلاعات مکان عکس نیز مکان عکسبرداری را مرکز HQ شرکت اپل ثبت کرده است. اگر چه دسترسی عمومی به صفحه فلیکر دی‌آئوریا مسدود است اما این تصویر اکنون در سراسر وب پخش شده است.
در همین حال همانطور که می‌دانید بازیابی و تغییر اطلاعات داده هر تصویر کار سختی نیست اما به نظر شما چه دلیلی وجود دارد که مهندس نرم‌افزار شرکت اپل دست به چنین اقدامی زده باشد؟
اگر این عکس بدون دست‌کاری و اصلی باشد باید در ماه آینده (و یا بیشتر) منتظر دوربین باکیفیت ۸ مگاپیکسلی آیفون ۵ باشیم. چاره‌ای نیست باز هم باید منتظر بمانیم!

Attachments

• iphone-5-first-taken-photo-sushi.jpg
    iphone-5-first-taken-photo-sushi.jpg
    80.1 KB · مشاهده: 87
  • Like
Reactions: Ayuna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or