آب سرد 13 NBA Live بر پیکر هواداران

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

پس از دو سال دوری از میادین و حرف و حدیث‌های بسیار در مورد سرنوشت نامعلوم سری شبیه ساز بسکتبال EA Sports به نام NBA Live، هم‌اکنون در قالب یک ویدیو گیم پلی به شکل غیر رسمی اطلاعات جدیدی از آخرین نسخه بازی به نام NBA Live 13 به بیرون درز کرده است.

در این ویدیو 10 دقیقه‌ای شما شاهد مسابقه ای بین تیم‌های Miami Heat و Oklahoma City Thunder خواهید بود که به خوبی ویژگی‌های گیم پلی بازی را به نمایش می‌گذارد، اما مساله مهم این است که ظاهرا این بازی باز هم در حد انتظارها ظاهر نخواهد شد و نمایش نا امید کننده ای از بازی را در این ویدیو شاهد خواهید بود.
پس از این اتفاقات EA در تماس با Kotaku اذهان داشت: "این ویدیو گیم پلی مربوط به ماه‌ها قبل و زمان ساخت نسخه Pre-Alpha می‌باشد و یک ویدیو رسمی از طرف EA Sports نیست. به طور حتم این ویدیو کیفیت نهایی بازی را به نمایش نمی‌گذارد."
درست است که این بازی هنوز مراحل کامل ساخت خود را پشت سر نگذاشته است، اما با نگاهی اجمالی به این ویدیو می‌توان دریافت که بازی از لحاظ کیفیت چند پله از رقیب سنتی خود یعنی NBA 2K عقب تر است.
همچین با توجه به گزینه "Exit Game" در منو بازی مشخص می‌شود که بازی یک محتوای دیجیتالی و قابل دانلود خواهد بود که بر روی شبکه‌های Live و PSN عرضه خواهد شد.

شایان ذکر است EA Sports در سال 2010 و پس از کنسل نمودن پروژه NBA Elite 11 به دلیل آنچه از آن به عنوان عدم رضایت از کیفیت بازی یاد می‌شد، ساخت پروژه را از استودیو EA Canada به EA Tiburon منتقل کرده است.
NBA Live 13 در اکتبر امسال برای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

تماشای ویدیو گیم پلی

"این ویدیو گیم پلی مربوط به ماه‌ها قبل و زمان ساخت نسخه Pre-Alpha می‌باشد و یک ویدیو رسمی از طرف EA Sports نیست. به طور حتم این ویدیو کیفیت نهایی بازی را به نمایش نمی‌گذارد."

ویدئو رو دیدم
با توجه به این که تیم های میامی و ثاندر توی این ویدئو در حال بازی هستن ، این ویدئو ماکزیمم مربوط به 2 ماهه پیش میشه که فینال NBA مشخص شد . انتخاب این دو تا تیم بصورت تصادفی نبوده ! پس خیالتون راحت بازی نهایی هم یه چیزی توی همین مایه هاست ! این چیزی که من دیدم با یکی دو ماه کار کردن درست بشو نیست ! فیزیک بازی مسخرست ، انیمیشن Jump Shoot ها برای همه ی بازیکنان یکسانه ! لباس بازیکنا هم بویی از فیزیک نبرده ! همچنان مشکل اسکی رفتن بازیکنا توی زمین وجود داره !
Presentation ـه بازی واقعا خوبه (البته گزارش بازی واقعا خشکه ، با این که ترکیب Jeff Van Gundy و Mike Breen رو خیلی دوست دارم ولی به بدترین شکل ممکن دیالوگ ها و طرز اداشون توی بازی گنجونده شده ، اصلا شیوا و روون گزارش نمیکنن) ، حیف که لایسنس ESPN دست EA ـه :(
گرافیک بازی که اگه این باشه واقعا مسخرست ، خیلی بهتر از اینا باید باشه !
انیمیشن ها به طرز اسفناکی طراحی شدن
در مورد استایل بازیکنا هم که فقط یه Facepalm میشه تقدیم EA کرد ! به جز تفاوت قد همه یه جورن ! اون قوز کذایی رو هم برنداشتن هنوز ! همه ی بازیکنا خمیده هستن .
پاس ها هم واقعا زشت طراحی شدن و اصلا احساس نرم بودنی که توی NBA Live 2010 داشتید رو این جا ندارید !
گویا هر چی فاکتور مثبت توی Live 2010 رو به بدترین شکل تغییر دادن ، با فاکتور منفی NBA Live 2010 میکس کردن و همچین چیزی رو به وجود اوردن !

نا امید کننده ترین ویدئوی گیم پلی ای که از کل بازی های ورزشی توی این نسل دیدم بود !

آخرین ویرایش:
حیف که لایسنس ESPN دست EA ـه :(
و همچنین لایسنس تیمهای ملی! :|
ولی opening بازی و شروع گزارش با موسیقی مخصوصش خیلی قشنگ بود، حس کردم ESPN واقعی رو دارم میبینم، ولی شوق و ذوقم چند ثانیه بیشتر دووم نداشت!
خدایی همون Live 10 یا حتی همون 09 خیلی بهتر از این بودن،نمیدونم این تیم جدید واقعا چیکار داشتن میکردن این دو سال، اسکی رفتن هم اینجوری نیست خداییش
قیافه کوین خداااااست :)) همینطور ریش لبران! =))

خیلی المان ها هست که قدرت این نسل کشش اضافه کردنش رو نداره.بطور مثال چرخه روز و شب!بازی بطور مثال ساعت 7PM شروع میشه و هوا ملایم به سمت تاریکی بره و نورافکن های ورزشگاه روشن بشه!یا اواسط بازی بارون و برف بباره.شرایط چمن و آبو هوا تاثیرات بیشتری بروی گیم پلی بازی بزارند.
یه سری خصوصیات شخصی برای هر بازیکن من جمله انیمیشن های دویدن سرزنی و یا شوت زنی که تو این نسل اصلا نمیشه بهش فکر کرد

خیلی چیزهای دیگه هم هست که می تونن اضافه کنن ولی رفته رفته اضافه می کنن ، مثه همین تغییرات کریر مود ، یا همین آپشن های گیم پلی . بازم هست . من گفتم کامل ترین شبیه ساز تاریخ گیم ، یعنی تا الان :دی همین الانش هم یکی از کامل ترین هاست . صرف اقتصادی نداره اگه همه ایده های ممکن رو تو فیفا 13 پیاده کنن گیریم فیفا 14 بخواد رو همین نسل بیاد خوب چه کنند ؟ :دی اینا قشنگ الان می دونن تو فیفا 18 مثلا میخوان چه چیزهایی رو اضافه کنن و یه پلن کلی دارن ، مگر این که رقیب ( PES ) بهشون رکب بزنه که اون موقع میرن سراغ پلن بی :دی

خیلی چیزهای دیگه هم هست که می تونن اضافه کنن ولی رفته رفته اضافه می کنن ، مثه همین تغییرات کریر مود ، یا همین آپشن های گیم پلی . بازم هست . من گفتم کامل ترین شبیه ساز تاریخ گیم ، یعنی تا الان :دی همین الانش هم یکی از کامل ترین هاست . صرف اقتصادی نداره اگه همه ایده های ممکن رو تو فیفا 13 پیاده کنن گیریم فیفا 14 بخواد رو همین نسل بیاد خوب چه کنند ؟ :دی اینا قشنگ الان می دونن تو فیفا 18 مثلا میخوان چه چیزهایی رو اضافه کنن و یه پلن کلی دارن ، مگر این که رقیب ( PES ) بهشون رکب بزنه که اون موقع میرن سراغ پلن بی :دی
به نظرم اینکه گام بعدی رو چقدر بردارن به وجود رقیب بستگی داره، در اینجا گام هم میزان تغییراته
ولی کلا موافق نیستم که در حال حاضر FIFA میتونه خیلی بهتر باشه ولی نخواسته! اینکه سیستم فیزیک بازی خطا ساز بشه و بازی باگ داشته باشه که دیگه ربطی به رقیب و پیشرفت و اینجور مسائل نداره، مگه اینکه بگیم بازی رو باگ دار میکنن از قصد که این تئوری هم با عقل جور در نمیاد
وجود رقیب باعث میشه تلاششون رو واسه نسخه بعدی بیشتر کنن

حرف فرهود یجورایی درسته ولی دلیلش تماما جنبه اقتصادیش نیست. قسمتیش به تنبلی تیمشون برمیگرده. الان دو ساله قول دادن قسمت Team Management رو تغییر بدن ولی تا اینجا که ما تغییری ندیدیم. یا مثلا توی کریر مود که وقتی گزینه Sim رو میزنی دیگه نمیتونی به ترکیب دست بزنی. ازشون درخواست کرده بودن که یه امکانی قرار بدن که از اونجا بشه سریع ترکیب رو عوض کرد که گفتن برای سال بعد امسال نمیشه دیگه. :|:d همین امروز فردا کردنشو رو اعصابه. :d البته اینم ممکنه دلیلش همون نبود رقیب باشه که گفتین.

در کل حرف من اینه که به نظر من ساختن بازیه فوتبال خیلی گسترده تر از ساختن یک بازیه بسکتباله. کلی از قابلیت هایی که تیم فیفا تو این چند سال وقت گذاشتن تا به بازی اضافه کنن برای یک بازی بسکتبال خیلی ساده تر انجام میشه. ایمپکت انجین که به منظور تولید انمیشن های جدید به مقدار نا محدود داره روش کار میشه یا قابلیت First Touch Control که برای طبیعی تر کردن بازی و بوجود آوردن تفاوت میان بازیکنا امسال قراره اضافه بشه (که به دلیل ماهیت بازی بسکتبال همچین امکانی رو خیلی ساده تر میتونن پیاده بکنن) و... . البته شاید اینا از دید من باشن و حرفام درست نباشن.
یه چیز دیگه هم که هست اینه که الان NBA 2K تقریبا از لحاظ گیم پلی خیلی کامل شده و دیگه نیازی به تغییر اساسی نداره. در حالی که فیفا رو هر چقدر فکر کنی بازم میشه تغییرات اساسی توش ایجاد کرد. اینو خود تیم فیفا هم میدونن ولی انجام نمیدن. چون هم نمیتونن تو کوتاه مدت اینکارو انجام بدن و هم نمیخوان که انجام بدن. اینا رو همونطور که فرهود گفت در یک برنامه چند ساله پخش کردن که به طور میانگین هر سال 2 یا 3 تای اینا رو معرفی میکنن. انصافا هم به غیر از ایمپکت انجین بقیه موراد خیلی عالی تو بازی اجرا کردن. (ایمپکت انجین هم انصافا چیزی نیست که توی 1 سال بشه عملیش کرد و نیاز به زمان داره تا کامل بشه.) امسال شاید تغییرات فیفا نسبت به سال های قبل اون بزرگی رو نداشته باشن (که اونم دو دلیل داره نبود رقیب و مهمتر از اون رسیدن به اواخر نسل) ولی بازم خیلی روی گیم پلی تاثیر میذارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or