شایعه » Resident Evil 6 دارای CO-OP شش نفره..!

Terova

No Trolls
کاربر سایت
این روز ها خبر های جالبی از بازی تازه معرفی شده Resident Evil 6 به گوش میرسد در جدید ترین خبری که در خروجی سایت XBOX قرار گرفته این بازی در کمال تعجب داری CO-OP شش نفره هست..
این حالت برای هر دستگاه محدود به 2 بازیکن میباشد که صفحه به طور مساوی تقسیم می شود ولی تعداد کسانی که به صورت آنلاین میتوانند مد CO-OP را بازی کنند 6 نفر هست به نظر میرسد شاهد یک مد مثل L4D باشیم که بازیکن ها به صورت 6 نفری باید یک مرحله را به پایان برسانند و یا در مقابل دشمنها مقاومت کنند..
بخش مولتیپلیر بازی هم از 2 تا 8 نفر پشتیبانی میکند..

به گفته کپکام این بازی حدود 2 سال در حال ساخت بوده و حدود 600 نفر در ساخت بازی دخیل بودن و قرار است در تاریخ 20 نوامبر امسال برای 360 و PS3 منتشر شود

43333460834022339389.jpg

منبع

غیر ممکن اگه بخش story باشه!!! با عقل جور در نمیاد
فکر می کنم یه چیزی مثل horde باشه. هرچی هست من به این بازی امیدوارم.
ولی کاش یه قانونی بود که تو هر بازیی مولتی نمی تونستن بذارن.اونوقت می شستن فقط رو سینگل کار می کردن و یه Batman یا Skyrim دیگه تحویل می دادن

غیر ممکن اگه بخش story باشه!!! با عقل جور در نمیاد
فکر می کنم یه چیزی مثل horde باشه. هرچی هست من به این بازی امیدوارم.
ولی کاش یه قانونی بود که تو هر بازیی مولتی نمی تونستن بذارن.اونوقت می شستن فقط رو سینگل کار می کردن و یه Batman یا Skyrim دیگه تحویل می دادن

بخش داستانی کجا بود این حتما یک مد جدا مثل L4D هست و ربط خاصی به داستان بازی نداره..

فقط موندم اینها 6 تا کارکتر چه طوری میخوان جور کنن..؟ فوقش چهار تا جور بشه.

کی گفته همه بازی‌ها باید بخش چند نفره آنلاین داشته باشند؟:| این بخش با ساختار خیلی از بازیها سازگار نیست و از ارزش بازی کم میکنه، ولی فکر کنم پول ارزشش بیشتره دیگه... .

من که میگم همون تک نفره بسازند بهتر میشه . توی تاریخ گیمینگ جهان برید ببینید میفهمید که بازی های تک نفره معمولا بازی های بهتر و جذاب تر و به روایتی حتی کامل تر ساخته شدند . یه نمونش همین کریتوس کچل خودمون یا alan wake و یا هوی رین و یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or