«Star Wars: Jedi Fallen Order»، بازی جدید «Respawn» رسما معرفی شد

MR Spidy

کاربر سایت
چندی پیش اعلام شده که استودیو «Respawn» در حال ساخت عنوانی بر اساس دنیای «Star Wars» است.

33.jpg

حال و در جریان کنفرانس EA Play 2018 این بازی به شیوه‌ای غیر معمول و در قالب یک مصاحبه با «Vice Zampella» معرفی شد. نام این عنوان «Star Wars Jedi: Fallen Order» بوده و داستانی مابین اتفاقات فیلم‌های «Revenge of the Sith» و «A New Hope» را روایت خواهد کرد. در این عنوان، بازیکن در نقش یکی از بازماندگانی که از حمله «Darth Vader» جان سالم به در برده است، به ایفای نقش خواهد پرداخت. تریلر و یا تصویری از این بازی منتشر نشده ولی تاریخ عرضه آن برای تعطیلات سال 2019 در نظر گرفته شده است.

Read the whole post here.

فقط میشه گفت خاااااک تو سرشون! :|
یعنی این بازی از یک بازی موبایل کمتره؟ :| کم کمش یه تیزری، تریلر CGیی، کوفی زهر ماری چیزی!:|

بدترین نوه رونمایی که تو یک کنفرانس میشد دید رو شاهد بودیم:|

نحوه معرفی این بازی باید در تاریخ ثبت بشه! قبل از کنفرانس گفتم دوباره میان چند ثانیه ویدئوی به درد نخور نشون میدن و میرن، ولی حتی اون کار رو هم نکردن و جوری بازی رو معرفی کردن که...
+خب حاجی مثل اینکه شما دارین Star Wars میسازین؟
*آره خواهر. اسمش هم فلان هست و بین اپیزود 3 و 4 اتفاق می افته.
+خداحافظ!
*به سلامت!

حالا گیم پلی به جهنم، تریلر خفن هیچی، حداقل یه صفحه سیاه طراحی میکردین که آهنگ Star Wars روش می اومد و لوگوی بازی رو می دیدیم. باز بهتر از حالت فعلی بود! :|

خدایی من پشمام سوخت انقدر این بازی مورد انتظار بود باورم نمیشد زمپلا تو اون موقعیت داره در موردش صحبت میکنه یه لحظه این جدای فالن اوردر رو شنیدم گفتم حتما توهم بوده :D

EA استراتژی عجیبی تو شوهای زنده خودش داره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or