«S.T.A.L.K.E.R 2» معرفی شد

Outer Heaven

کاربر سایت
عنوان «S.T.A.L.K.E.R» در سال 2007 پس از مدت ها پروسه ساخت طولانی به صورت انحصاری برای «PC» عرضه شد که با واکنش خوبی از طرف منتقدین و بازیکنان همراه بود.

ph9u_mmmmm.png

پس از عرضه دو بسته الحاقی برای این عنوان «GSC Games» با مشکل مالی جدی مواجه شد که باعث کنسل شدن نسخه دوم این عنوان شد. امروز طی حرکت غافلگیر کننده وبسایت رسمی «S.T.A.L.K.E.R» نسخه دوم این سری را به صورت رسمی معرفی کرده و تاریخ انتشار نیز برای سال 2021 در نظر گرفته شده است.

Read the whole post here.

DdbIivZV4AIyTxo.jpg

بازی آنلاینه:|:|:|:|:|:| نذاشت خوشحالیمون به دو روز بکشه:| Sergey جان سورس کد بازی رو پرینت بگیر لوله کن بگیر بکن تو...:|

خوب به سلامتی :|
پ.ن : از همین الان میشه حدس زد بتا 1 بتای 2 بتای 3 - دسترسی زود هنگام دو سال بعد هم بازی نهایی قشنگ بتل رویال گند زده به سرتا پای عناوین جدید و قدیمی

مشخص شد فیکه خدا رو شکر :D
:|:|:|:|:|:|

آخرین ویرایش:
اول از همه باید اون انجینشون رو حسابی آپدیت کنن . پرفورمنس انجین اولیشون فاجعه بود . دوم اینکه درست و حسابی بازی رو بسازن و اون همه باگ و پچ رو بعد ریلیز تحویل ندن . من با نسخه پریپیات بیشتر حال کردم . بعدش Clear Sky . نسخه اول هم به علت باگ های بیش از حد غیر قابل بازی بود. سیستم شوتینگ هم که به طور معجزه آسایی تو در و دیوار بود و هیچ کدوم از تیرها به هدف نمیخورد!
بخاطر اینکه سیستم شوتینگ واقعی طراحی شده و مثل COD نیست که به پاشون هم بزنید بمیرن
تو این بازی فقط هدشات!

• Like
Reactions: uriel and saphire
بخاطر اینکه سیستم شوتینگ واقعی طراحی شده و مثل COD نیست که به پاشون هم بزنید بمیرن
تو این بازی فقط هدشات!
آقا بیخیال انصافا، تو دنیای واقعی به غیر از سر بزنی هم می میره طرف، مخصوصا توی شرایط رادیواکتیو و داغون اونجا که کمک امدادی هم نمی شه:دی سیستم شوتینگ واقعی رو کلا فقط Arma و 2-3 بازی دیگه دارن، بقیه بازی ها همه دارن ادا در میارن:دی(منظورم از ادا اینه که یا جای تیر یه لیزر می زنی، یا تیر جای تفنگ از دهن/دوربین کاراکتر میاد بیرون. تقریبا همه بازی ها غیر از آرما3 و اگه اشتباه نکنم Star Citizen حداقل یکی از این دوتایی که گفتم رو دارن.)

آقا بیخیال انصافا، تو دنیای واقعی به غیر از سر بزنی هم می میره طرف، مخصوصا توی شرایط رادیواکتیو و داغون اونجا که کمک امدادی هم نمی شه:D سیستم شوتینگ واقعی رو کلا فقط Arma و 2-3 بازی دیگه دارن، بقیه بازی ها همه دارن ادا در میارن:D(منظورم از ادا اینه که یا جای تیر یه لیزر می زنی، یا تیر جای تفنگ از دهن/دوربین کاراکتر میاد بیرون. تقریبا همه بازی ها غیر از آرما3 و اگه اشتباه نکنم Star Citizen حداقل یکی از این دوتایی که گفتم رو دارن.)
:D
شرایط رادیواکتیو که افتضاح بود هر موقع به ما سرایت میکرد بی برو برگشت مرگ!

• Like
Reactions: saphire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or