«John Kodera» : در حال بررسی مجدد کنسول های قابل حمل هستیم

Outer Heaven

کاربر سایت
موفقیت کنسول «Nintendo Switch» باعث شده است که شرکت های بسیاری موضع خود را نسبت به بازار کنسول های دستی تغییر دهند. به نظر میرسد شرکت سونی نیز پس از شکست کنسول «Vita» قصد دارد دوباره شانس خود را در این بازار امتحان کند.

rhpd_kkk.png

مدیر عامل جدید بخش سرگرمی های سونی , «John Kodera» , طی مصاحبه ای با بلومبرگ اعلام کرد که به عقیده او کنسول های دستی نباید در دسته بندی کاملا جدا از کنسول های خانگی قرار بگیرند.کنسول های قابل حمل این امکان را به ما میدهند که تجربه های بیشتری را برای مخاطبان ارائه دهیم.ما هم اکنون در حال بررسی چندین روش برای ارائه تجربه های بهتر و بیشتری برای بازیکنان هستیم. هرچند مدیرعامل قبلی این شرکت , «Andrew House» , اعلام کرده بود که اعتقادی به بازار کنسول های دستی در خارج از ژاپن ندارد.

Read the whole post here.

موفقیت معنیش این نیست که با اختلاف اول باشی!
همین که مخاطب خودتو بسازی و بتونی یه کاسبی سود ده داشته باشی میشه موفقیت.

مثالش همین دنیای موبایل ها
با اینکه فروش سامی و اپل فضاییه ولی بقیه هم کار خودشونو انجام میدن و داستان خودشونو دارن.

سونی هم بتونه کنسول جدید و خوبی بده با ساپورت خوب کافیه.
و نیازی نیست حتمن تو فروش رد کنه نینتندو رو که بنظرم تو کنسول های دستی محاله این کار واسه هر شرکتی.

سونی ویتارو فدای ساپورت هر چه بیشتر از PS4 کرد حتی نذاشت معدود انحصاریای ویتا برای خود این دستگاه باقی بمونه فقط ، البته از حق نگذریم سهم بیشتر 3DS از فروش هم مزید بر علت شد.

"کنسول های دستی نباید در دسته بندی کاملا جدا از کنسول های خانگی قرار بگیرند"
از این حرف این آقاهه هم بوی ریموت پلی به مشام میرسه :|

یه خبر خوندم گویا قصد دارن نسخه کلاسیک PS1 رو عرضه کنن.

نمیدونم چرا از این آقا و اظهاراتشون درباره تاکید بر خدمات سرویس محور وایب خوبی نمیگیرم.

• Like
Reactions: .Amirone
اینا که میخوان یاد بگیرن انقدر از دیوار نینتندو بالا نرن!

بازیهای نینتندو فرق داره سبک و روون هستن. بازیهای clunky و سنگین سونی کی روی کنسول دستی جواب میده آخه. یه دونه آیپی کراش داشت که اینجور موقع ها بدردش میخورد اونم با سهل انگاری تمام دودستی تقدیم اکتیویژن کرد. =))

سونی ویتارو فدای ساپورت هر چه بیشتر از PS4 کرد حتی نذاشت معدود انحصاریای ویتا برای خود این دستگاه باقی بمونه فقط ، البته از حق نگذریم سهم بیشتر 3DS از فروش هم مزید بر علت شد.

"کنسول های دستی نباید در دسته بندی کاملا جدا از کنسول های خانگی قرار بگیرند"
از این حرف این آقاهه هم بوی ریموت پلی به مشام میرسه :|
بوی کنسول هایبرید به مشام میرسه:دی
شاید با ps5 یه کنسول دستی هم دادن که همون بازیا رو با کیفیت پایین تر اجرا کنه...

• Like
Reactions: Majid_Viper
امیدوارم این کار نکنن ....... همین چند وقت پیش بود که در استودیوی زیرشاخه گوریلا تخته کردن:| bend هم که داره dg میسازه دیگه امکان ساخت انچارتد برا کنسول دستی ندارن ایده هایبردی شدنم بسیار چرنده چون بنظرم کیفیت کنسول میاره پایین
ولی با ایده عرضه دوباره ps1 خیلی حال کردم همون کنسول بگیری و دوباره خاطراتت زنده کنه کنه بهتر از اینه که فقط بیان رو کنسول جدید بازیای قدیمی پورت کنن هرچند که بنظرم این حرکت دزدیه

آخرین ویرایش:
امیدوارم این کار نکنن ....... همین چند وقت پیش بود که در استودیوی زیرشاخه گوریلا تخته کردن:| bend هم که داره dg میسازه دیگه امکان ساخت انچارتد برا کنسول دستی ندارن ایده هایبردی شدنم بسیار چرنده چون بنظرم کیفیت کنسول میاره پایین
ولی با ایده عرضه دوباره ps1 خیلی حال کردم همون کنسول بگیری و دوباره خاطراتت زنده کنه کنه بهتر از اینه که فقط بیان رو کنسول جدید بازیای قدیمی پورت کنن

به طرز عجیبی من فکر می کنم کنسول های هیبریدی تنها راه پیش روی پیشبرد کنسول ها برای نسل بعده، چون هر جور حساب کتاب می کنم با بازی های عرضه شده، افزایش قدرت سخت افزاری به هیچ وجه از طرف سازنده های ترد پارتی حمایت نمیشه چون کلّاً دخل و خرج شون در نمیاد...مگه این که سونی برای کشیدن کامل توان کنسول نسل بعد دوباره دست به دامن دولوپر های فرست پارتی اش شه دوباره که این جوری میشه کلّاً یه کنسول برای بازی های انحصاری نه ترد پارتی (که خیلی شبیه سیاست نینتندوئه btw)

آره اونم هست :-?
امیدوارم که کنسول دستی بعدی رو یه اکسسوری واسه کنسول خونگیشون نکنن .

با ویتا داشتن همین کار رو می کردن، فیل شدن
استفاده به عنوان کیبورد!!! و تاچ پد!!! توی FFXIV، ادیتور توی Playroom و Remote Play و ..
یکم Accessory گرون و نامناسبی بود :D

با ویتا داشتن همین کار رو می کردن، فیل شدن
استفاده به عنوان کیبورد!!! و تاچ پد!!! توی FFXIV، ادیتور توی Playroom و Remote Play و ..
یکم Accessory گرون و نامناسبی بود :D
ویتا رو این اواخر این کارو باهاش کردن وگرنه با این ایده ساخته نشده بود ، مثل PSP یه کنسول مستقل با بازیای مستقل بود ولی نشد متاسفانه که درست ادامه پیدا کنه :-<
البته ممکن هم هست بخوان ورژن مناسب تری برای اکسسوری بودن بسازن .

من یکی واقعا ناراحت نمیشم که سونی از روی ایده سوییچ نینتندو اسکی بره.:)
به قدری این ایده خوبه و برای من مناسبه که بین خرید ps4 و switch چند وقت مونده بودم. B-)
شما ببین این قابلیت حمل کنسول چقدر عجیب و غریب خوبه که یکی مثل من سونی فن رو یک لحظه داشت از راه به در می کرد.x_x
مثل من خیلیا هستن که سرگرمی اولشون گیمه ولی کار و زندگی باعث میشه کمتر تو خونه باشیم. واسه همین اگه سونی این کار رو انجام بده و یک بکوارد قوی هم روی کنسول پیاده کنه ، دل ما رو شاد خواهد کرد.:-bd

اصلا سبک کار و شرکای تجاری و رقبای تجاری سونی به کنسول هایبردی نمیخوره ! از فکرش بیاید بیرون ! نینتندو فقط زمانps1 رقیب سونی بود که اون موقع هم فقط خودشون دو تا بودن ! اون موقع نهpcgaming اینقدر قدرتمند بود ونه مایکروسافت حضور داشت

به طرز عجیبی من فکر می کنم کنسول های هیبریدی تنها راه پیش روی پیشبرد کنسول ها برای نسل بعده، چون هر جور حساب کتاب می کنم با بازی های عرضه شده، افزایش قدرت سخت افزاری به هیچ وجه از طرف سازنده های ترد پارتی حمایت نمیشه چون کلّاً دخل و خرج شون در نمیاد...مگه این که سونی برای کشیدن کامل توان کنسول نسل بعد دوباره دست به دامن دولوپر های فرست پارتی اش شه دوباره که این جوری میشه کلّاً یه کنسول برای بازی های انحصاری نه ترد پارتی (که خیلی شبیه سیاست نینتندوئه btw)
والا من ps4 slim دارم توی اکثر بازی های جدید third party کنسول قشنگ کم میاره! نمونه اش هم asassin's creed origins یا farcry 5 یا shadow of mordor که قشنگ زورکی روی 30 فریم اجرا میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or