«CD Projekt RED» عنوان نقش آفرینی «AAA» معرفی نشده‌ای در دست ساخت دارد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
«CD Projekt RED» سازنده‌ی سری «The Witcher» که در حال حاضر عنوان «Cyberpunk 2077» را توسعه میدهد و برای نمایش جدیدی از آن در نمایشگاه «E3» آماده میشود، عنوان نقش آفرینی «AAA» دیگری را نیز در دست ساخت که تا سال ۲۰۲۱ منتشر خواهد شد.​

ds-56.jpg

مدیریت استدیوی «CD Projekt RED» اخیرا گزارش فعالیت‌های خود را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرده که در این گزارش که به عنوان «Cyberpunk 2077» اشاراتی شده و اطلاعاتی راجع به آن بیان شده است. تاریخ انتشار این بازی بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ عنوان شده است.​

در این گزارش همچنین به عنوانی نقش آفرینی، «AAA» و داستان محور معرفی نشده‌ای، اشاره شده است که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ منتشر خواهد شد.​

این اولین دفعه‌ای نیست که راجع به چنین عنوانی میشنویم، در گزارش مالی سال ۲۰۱۵ این استدیو نیز اشاره‌ای به این عنوان معرفی نشده در کنار عنوان «Cyberpunk 2077» شده بود که در آن مقطع نیز شاهد بازه‌ی زمانی مشابه برای انتشار این عنوان بودیم.​

هنوز هیچ اطلاعات دیگری راجع به این عنوان معرفی نشده، در دسترس نیست و تنها میتوان به این موضوع که تاریخ انتشار آن طی گزارش‌های متفاوت تغییری نکرده است، استناد کرده و پیشرفت توسعه‌ی این عنوان را مطابق با برنامه‌ در نظر بگیریم.

Read the whole post here.

Cyberpunk 2077 یه بار به طور کامل ساختش ریبوت شده و در واقع بعد از تموم شدن ساخت اکسپنشن های ویچر3 وارد مرحله تولید کامل شده. یعنی تقریبا 2 سال. با توجه به scope پروژه و بزرگی CDPR فک می کنم بازی واس سال بعد همین موقع ها تاریخ بخوره اگر مشکلی پیش نیاد.

مراحل پیش تولید بازی همچین هم سنگ گنده ای نیست ! ساخت بازی وقتی شروع میشه که برن تو مرحله نهایی ساخت ! الان شاید تیم نویسندگی و کانسپت ارتیستا دارن روش کار میکنن که ممکنه چند نفرن نشن !
که این دسته قطعا هم مدت هاست از سایبر پانک فارغ شدن!
.....‌‌‌‌.......
من نواوری و خلاقیت و تنوع و ip جدید و اینا نمیخوام من ویچر میخوام ! ویچر بعدی رو بسازن بدن ملت
من که فکر نمیکنم ویچر بعد از پایان داستان گرالت و بدون نویسنده اصلی به خوبی قبل بشه همون ip جدید گزینه بهتریه:D

واقعا اینهمه تاخیر و معرفی زودهنگام (6 ساله) خیلی زوده
از طرفیم به شخصه حدس میزنم همین امسال یا اوایل سال اینده بازی انقد شاخ تو E3 نمایش بده ک کرک و پره همه فنای SE و bedethda بریزه :)
هنر CRP اینکه با همه کاستیا وقتی شروع به بازی میکنی میگی دمت گرم اصلا باید بازی انقدر ساختش زمان میبرد:)))))

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or