«CD Projekt RED» عنوان نقش آفرینی «AAA» معرفی نشده‌ای در دست ساخت دارد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
«CD Projekt RED» سازنده‌ی سری «The Witcher» که در حال حاضر عنوان «Cyberpunk 2077» را توسعه میدهد و برای نمایش جدیدی از آن در نمایشگاه «E3» آماده میشود، عنوان نقش آفرینی «AAA» دیگری را نیز در دست ساخت که تا سال ۲۰۲۱ منتشر خواهد شد.​

ds-56.jpg

مدیریت استدیوی «CD Projekt RED» اخیرا گزارش فعالیت‌های خود را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرده که در این گزارش که به عنوان «Cyberpunk 2077» اشاراتی شده و اطلاعاتی راجع به آن بیان شده است. تاریخ انتشار این بازی بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ عنوان شده است.​

در این گزارش همچنین به عنوانی نقش آفرینی، «AAA» و داستان محور معرفی نشده‌ای، اشاره شده است که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ منتشر خواهد شد.​

این اولین دفعه‌ای نیست که راجع به چنین عنوانی میشنویم، در گزارش مالی سال ۲۰۱۵ این استدیو نیز اشاره‌ای به این عنوان معرفی نشده در کنار عنوان «Cyberpunk 2077» شده بود که در آن مقطع نیز شاهد بازه‌ی زمانی مشابه برای انتشار این عنوان بودیم.​

هنوز هیچ اطلاعات دیگری راجع به این عنوان معرفی نشده، در دسترس نیست و تنها میتوان به این موضوع که تاریخ انتشار آن طی گزارش‌های متفاوت تغییری نکرده است، استناد کرده و پیشرفت توسعه‌ی این عنوان را مطابق با برنامه‌ در نظر بگیریم.

Read the whole post here.

این استودیو زخم کرد مارو خدایی... از وقتی ویچر تموم شد منتظر این بازیم.. یه عکس جدید ازش بده بیرون حداقل تریلر نخواستیم:D الانم فرستادنش برا قبل از e3 ! یعنی چی آخه؟! هنو کو تا e3؟ :D

• Like
Reactions: g4mer
CD Projekt RED دیگه شورش در آورده Cyberpunk 2077 در سال 2012 معرفی کرد اولین بار الان 2018 هستیم هنوز بازی عرضه نشده الان هم که دارن هیت برای یک بازی دیگه میدن خودشون مسخره کردن ؟

چرا آخه چندتا سنگ با هم برمیداری که زیرش بزایی ؟ در اینکه استدیو خوبی هستش شکی درش نیست اما وقتی نمیتونی از پس چندتا عنوان با هم بر بیای برای چی معرفی میکنی عنوان ها رو الان 2077 هستش این عنوان هستش مشخصا یک The Witcher دیگه هم در راه خدا میدونه این ها دارن چیکار میکنن .

• Like
Reactions: vaan 2
CD Projekt RED دیگه شورش در آورده Cyberpunk 2077 در سال 2012 معرفی کرد اولین بار الان 2018 هستیم هنوز بازی عرضه نشده الان هم که دارن هیت برای یک بازی دیگه میدن خودشون مسخره کردن ؟

چرا آخه چندتا سنگ با هم برمیداری که زیرش بزایی ؟ در اینکه استدیو خوبی هستش شکی درش نیست اما وقتی نمیتونی از پس چندتا عنوان با هم بر بیای برای چی معرفی میکنی عنوان ها رو الان 2077 هستش این عنوان هستش مشخصا یک The Witcher دیگه هم در راه خدا میدونه این ها دارن چیکار میکنن .
مراحل پیش تولید بازی همچین هم سنگ گنده ای نیست ! ساخت بازی وقتی شروع میشه که برن تو مرحله نهایی ساخت ! الان شاید تیم نویسندگی و کانسپت ارتیستا دارن روش کار میکنن که ممکنه چند نفرن نشن !
که این دسته قطعا هم مدت هاست از سایبر پانک فارغ شدن!
.....‌‌‌‌.......
من نواوری و خلاقیت و تنوع و ip جدید و اینا نمیخوام من ویچر میخوام ! ویچر بعدی رو بسازن بدن ملت

آخرین ویرایش:
مراحل پیش تولید بازی همچین هم سنگ گنده ای نیستا ! ساخت بازی وقتی شروع میشه که برن تو مرحله نهایی ساخت ! الان شاید تیم نویسندگی و کانسپت ارتیستا دارن روش کار میکنن که ممکنه چند نفرن نشن !
که این دسته قطعا هم مدت هاست از سایبر پانک فارغ شدن!
صحبت من این نیست که مراحل پیش تولید بازی سنگین هستش یا نه صحبت من اینکه بازی تا وقتی که به مرحله تولید نرسیده نباید معرفی بشه .
من هنوز ایده نساختم بعد بیام یک چیزی معرفی کنم الان 2077 سال 2012 معرفی رسمی شده الان چه سالی هستیم 2018 درسته ؟ میشه 6 سال زمان که بازی داره ساخته میشه هنوز هم تاریخ ریلیز نداره یک گیم پلی یا حتی یک تریلر درست درمون نداره.
الان همین بازی داره استدیو هیت میده برای یک بازی دیگه به عبارتی معرفی میشه چند وقت دیگه خوب قرار هستش کی تحویل بگیریم 7-8 سال دیگه؟
من میگم تا وقتی که شروع به ساخت بازی به صورت درست درمون نکردن نه هیت بدن نه معرفی کنن .
خیلی بازی ها بودن زود معرفی شدن اما در مراحل ساخت اصلی بودن یک چیزی داشتن اما عنوانی که هنوز در حال ایده سازی هستش معرفی کنی دیگه شاهکاره تا عرضه بشه پیر میشیم .

• Like
Reactions: vaan 2
صحبت من این نیست که مراحل پیش تولید بازی سنگین هستش یا نه صحبت من اینکه بازی تا وقتی که به مرحله تولید نرسیده نباید معرفی بشه .
من هنوز ایده نساختم بعد بیام یک چیزی معرفی کنم الان 2077 سال 2012 معرفی رسمی شده الان چه سالی هستیم 2018 درسته ؟ میشه 6 سال زمان که بازی داره ساخته میشه هنوز هم تاریخ ریلیز نداره یک گیم پلی یا حتی یک تریلر درست درمون نداره.
الان همین بازی داره استدیو هیت میده برای یک بازی دیگه به عبارتی معرفی میشه چند وقت دیگه خوب قرار هستش کی تحویل بگیریم 7-8 سال دیگه؟
من میگم تا وقتی که شروع به ساخت بازی به صورت درست درمون نکردن نه هیت بدن نه معرفی کنن .
خیلی بازی ها بودن زود معرفی شدن اما در مراحل ساخت اصلی بودن یک چیزی داشتن اما عنوانی که هنوز در حال ایده سازی هستش معرفی کنی دیگه شاهکاره تا عرضه بشه پیر میشیم .

درود حرف شما به حق هست ولی بحث اصلی اینکه این دست استدیوها چون سهام شون عمومی هست برای جذب سرمایه های جدید و حداقل حفظ ارزش فعلی سهام شون مجور هستند خیلی زودتر از اون چیزی که باید بازی هاشون رو معرفی کنند و اتفاقا اگر اشتباه نکنم معرفی این بازی نقش افرینی جدید AAA هم در گزارشهای مالی CDRP برای سهام دارهاشون بوده

خب این که اره ! البته ناشرای مثل اسکوار هستن که استاد این کارن حتی در مورد بازیایی که هنوز به مخیلشون خطور نکرده تریلر میسازن ! یعنی اول تریلر رو میسازن بعد از روی تریلر بازی رو !
اما در مورد این بازی جدیده ! هیت ندادن ! تو تراز گزارش مالیشون به انتشار یه بازی تو سال ۲۰۲۱ اشاره شده

• Like
Reactions: g4mer and vivanred
این دو RPG که هیچ... اینا دو قرن پیش قرار بود بخش داستانی Gwent بدن، همچنان خبری نیست ازش:|

مثل اینکه دوست دارن سیاست SE رو پیش بگیرن! وقتی هنوز هیچ ایده ای ندارن میخوان چی بسازن اصلا، بازی معرفی کنند:|

• Like
Reactions: vaan 2 and vivanred
این دو RPG که هیچ... اینا دو قرن پیش قرار بود بخش داستانی Gwent بدن، همچنان خبری نیست ازش:|

مثل اینکه دوست دارن سیاست SE رو پیش بگیرن! وقتی هنوز هیچ ایده ای ندارن میخوان چی بسازن اصلا، بازی معرفی کنند:|
یک مشکل این استودیو این هست که قانع نیست، چیزی که در مورد Gwent گفتین توی این دسته جا می گیره!
بخش داستانی Gwent که قراره دست ما برسه، با اونی که هدف اولیه بوده خیلی خیلی فاصله داره و خیلی گسترده تر شده، یعنی این ها دوست دارن تا جایی که می تونن پیش برن و کامل ترین چیز ممکن رو در نهایت ارائه بدن، همین هم می شه که پشت هم تاخیر می خوره! اگه عرضه بشه و بعد بخواد کامل بشه، قاعدتا اون هایپ روزهای اولش می خوابه و یک سری مخاطب رو از دست می ده، چه بهتر که از روز اول قوی ظاهر بشه. خود بازی هم که ماشالله رقبای خیلی خیلی سرسختی داره از استودیوهای بزرگ
Artifact - Valve
Heartstone - Blizzard
Elder Scrolls Legens - Bethesda

یک مشکل این استودیو این هست که قانع نیست، چیزی که در مورد Gwent گفتین توی این دسته جا می گیره!
بخش داستانی Gwent که قراره دست ما برسه، با اونی که هدف اولیه بوده خیلی خیلی فاصله داره و خیلی گسترده تر شده، یعنی این ها دوست دارن تا جایی که می تونن پیش برن و کامل ترین چیز ممکن رو در نهایت ارائه بدن، همین هم می شه که پشت هم تاخیر می خوره! اگه عرضه بشه و بعد بخواد کامل بشه، قاعدتا اون هایپ روزهای اولش می خوابه و یک سری مخاطب رو از دست می ده، چه بهتر که از روز اول قوی ظاهر بشه. خود بازی هم که ماشالله رقبای خیلی خیلی سرسختی داره از استودیوهای بزرگ
Artifact - Valve
Heartstone - Blizzard
Elder Scrolls Legens - Bethesda
والله من که فکر میکنم اینا کم کم دارن بخش داستانی رو فراموش میکنند! و یا همینطور که گفتی خیلی از هدف اولیه فاصله بگیرن....و به جای گسترده شدن، این بخش کوچیک تر از چیزی که میگفتن بشه:-" چه میدونم ماموریت های فرعی و گست و گذار تو محیط و پیدا کردن کارت و ...، 3-4بخش داستانی و هر کدوم برای هر فکشن!
نمیدونم...فعلا که انقدر تاخیر خورده و بی خبری بوده که حس خوبی ندارم، امیدوارم ولی اشتباه کنم و یه چیز گولاخی در بیاد ازش:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
والله من که فکر میکنم اینا کم کم دارن بخش داستانی رو فراموش میکنند! و یا همینطور که گفتی خیلی از هدف اولیه فاصله بگیرن....و به جای گسترده شدن، این بخش کوچیک تر از چیزی که میگفتن بشه:-" چه میدونم ماموریت های فرعی و گست و گذار تو محیط و پیدا کردن کارت و ...، 3-4بخش داستانی و هر کدوم برای هر فکشن!
نمیدونم...فعلا که انقدر تاخیر خورده و بی خبری بوده که حس خوبی ندارم، امیدوارم ولی اشتباه کنم و یه چیز گولاخی در بیاد ازش:D
آخرین خبری که ازش اومد اینطور به نظر می رسید، بخش داستانی با صداگذاری کامل شخصیت ها! حداقل هم 10 ساعت زمان داستان، کم نیست خلاصه

آخرین خبری که ازش اومد اینطور به نظر می رسید، بخش داستانی با صداگذاری کامل شخصیت ها! حداقل هم 10 ساعت زمان داستان، کم نیست خلاصه
ده ساعت زمان برای هر کدوم از بخش های داستانی!:دی یعنی با 4فکشن، میشه 40ساعت:-"
این جزو خبرهای اولیه بود! :دی

بعد یه تیزر از بخش داستانی دادن، هیچ ایده ای ندارم قراره اون چیزی که گفته بودن، چجوری با این تیزر مخلوط بشه!:-" برای همین اگر تبدیل به یک بخش داستانی بشه کلا و حتی خیلی متفاوت تر از چیزی که قبلا گفته بودن، تعحب نمیکنم!

گرچه من فعلا احساس میکنم لوت باکس فروختن سر Gwent خوب بهشون مزه کرده و یادشون رفته بخش داستانیی هم قرار بوده باشه!:(

ده ساعت زمان برای هر کدوم از بخش های داستانی!:D یعنی با 4فکشن، میشه 40ساعت:-"
این جزو خبرهای اولیه بود! :D

بعد یه تیزر از بخش داستانی دادن، هیچ ایده ای ندارم قراره اون چیزی که گفته بودن، چجوری با این تیزر مخلوط بشه!:-" برای همین اگر تبدیل به یک بخش داستانی بشه کلا و حتی خیلی متفاوت تر از چیزی که قبلا گفته بودن، تعحب نمیکنم!

گرچه من فعلا احساس میکنم لوت باکس فروختن سر Gwent خوب بهشون مزه کرده و یادشون رفته بخش داستانیی هم قرار بوده باشه!:(
نه دیگه، کلا 10 ساعت بوده برنامه!
آره، اون مورد دیگه منبع درآمد این بازی خواهد بود!

نه دیگه، کلا 10 ساعت بوده برنامه!
آره، اون مورد دیگه منبع درآمد این بازی خواهد بود!
Standalone Gwent game has ten-hour single-player campaigns - VG247
On top of the new collectible cards, CD Projekt is building multiple full-fledged storylines for the game, with each campaign taking ten hours to complete.

من تقریبا خبر دیگه ای یادم نمیاد، تا این تریلر :

اگر این یکی از همون بخش های داستانی باشه،فعلا 7ماه ازش گذشته:دی و از مصاحبه های اولیه در مورد بخش داستانی هم حدود2 سال! فکر میکنم برای ساخت بخش داستانی برای بازی کارتی،یک مقداری خیلی گذشته! اونم برای چند بخش داستانیی که فعلا تبدیل شده به یکی:دی (بیس گیم پلیش هم که شکر خدا آماده ـست...خیلی وقته:دی )

در کل به نظرم یه مقدار زیادی برنامشون رو سنگین کردن! 3تا بازی در دست ساخت دارن و یکیشون غیر از تیزر چیزی نداشته! یکیشونم خیلی وقته اومده ولی یه بخش هاییش هنوز کامل نیست! ولی خوب مولتی پلیرش رو حال دادن بهش! ایونت های مختلف دارن، Modeـهای جدید اضافه کردن و ...! :دی

من از کساییم که بعد ویچر سه به شدت عاشق و شیفته ی CD Projekt RED شده... کیفیت بازی هاشون فوق العاده است و در عین حال محتوای غنی ای تو بازیشون میزارن و دیگه مثل خیلی استودیوها برای تجربه ی کامل مجبور نمیشی بیخودی پول خرج چیزهای بیخود کنی:x
برای مثال DLC های ویچر همشون گسترده بودن و محتواشون در حد یه بازی کامل بود برای خودش یا همین الان گونت اینقدر خوبه که من راحت بیخیال بقیه ی کارت بازی ها مثل هارت استون شدم... ولی خب این مقدار از هایپی که برای سایبرپانک دارن انجام میدن و در عین حال میگن یه بازی AAA دیگه هم در دست ساخت دارن منو میترسونه... مخصوصا که سایبرپانک خیلی زود معرفی شد و بعد از گذشت این همه مدت یه نمایش هم ازش ندیدیم.
درکل امیدوارم سایبرپانک و این بازی AAA که میگن با موفقیت ساخته بشه ولی این فاصله ی طولانی منو یاد کارهای SE میندازه که اول تریلر میداد بعد تازه یادش میوفتاد که باید بازی بسازه:D:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or