تاپیک اصلا طرفدار نداره نمیدونم چرا شاید بخاطر اینه که تاپیک اول جای بدی ساخته شده بود و بیشتر کسایی که دوست دارن سونیک ندیدن تاپیک شک ندارم بیشتر از این حرفان یا شایدم بخاطر اینه که بقیه دوستان قبلا اطلاعات کامل سونیک تو فروم گزاشتن
چرا داره البته اونا به اینجا سر میزنن اما چیزی نمیگن . بی سر و صدا هستن مثل روحن فقط لایک میکنن چیزی نمیگنتاپیک اصلا طرفدار نداره نمیدونم چرا شاید بخاطر اینه که تاپیک اول جای بدی ساخته شده بود و بیشتر کسایی که دوست دارن سونیک ندیدن تاپیک شک ندارم بیشتر از این حرفان یا شایدم بخاطر اینه که بقیه دوستان قبلا اطلاعات کامل سونیک تو فروم گزاشتن
من که به صفحات قبل سر میزنم لایکی نمیبینمچرا داره البته اونا به اینجا سر میزنن اما چیزی نمیگن . بی سر و صدا هستن مثل روحن فقط لایک میکنن چیزی نمیگن
وا ؟ برین پست اول رو ببینید ؛ 16 نفر لایک کردند اما از بین اونها کلا 2 ، 3 نفر پیام فرستادند ، شما و live is life ؛ البته دو سه نفری هم بودند اما یک و یا دوپست بیشتر نفرستاده اند و بقیه هم که دیگر هیچ پستی نفرستاده اند . فعلا که تاپیک با شما دو نفر 8 صفحه رو گذروندهمن که به صفحات قبل سر میزنم لایکی نمیبینم
ربطی به نتیجه نظر سنجی نداره تو تاپیک خود شایعه نتیجه کاملا بر عکسه مانیا صد در صد حقیقت داره ولی ادونچر خیلی بعید بنظرمیاد
معلوم نیست ، بازم شایعه هستربطی به نتیجه نظر سنجی نداره تو تاپیک خود شایعه نتیجه کاملا بر عکسه مانیا صد در صد حقیقت داره ولی ادونجر خیلی بعید بنظرمیاد
st نمیتونه خودش ثابت کنه چون از یه طرف سگا پول نمیده و از طرف دیگه یوجی ناکا و بقیه خالقین سونیک رفتن همینم که الان هست خیلیه بنظر نمیاد شایعه اوریجینز حقیقت داشته باشه این بیشتر به ارزوی فن ها برای دیدن ادونچر3 برمیگرده st این خوب میدونه ولی...........seggggaaaaaaaسونیک ادونچر اوریجینز...؟؟؟
خیلی دوست دارم ولی خب این تیم سونیک باید یه چیزی بده خودش رو اثبات کنه بعد بره سراغ اسم گنده ای مثل ادونچر
با این حال ادامه ای اگه باشه که من شدید منتظرش باشم Heroes 2 ـه...که عمراً پیش بیاد
الان رفتم تحقیق کردم ... آره حرفت دقیقا درسته ، برای سونیک مانیا انیمیشن ها و تریلر های زیادی منتشر شده ؛ اما ادونچر نه ممنونربطی به نتیجه نظر سنجی نداره تو تاپیک خود شایعه نتیجه کاملا بر عکسه مانیا صد در صد حقیقت داره ولی ادونچر خیلی بعید بنظرمیاد
این عکسا رو از کجا میاری ، از پینترست ؟ به نظرم سایت خیلی خوبیه