سرخط خبرها

هریس اورکین نویسنده رزیدنت اویل requim در یک مصاحبه dlc بازی رو لو داد
2026-10-07_15-58-07.jpg

________
فیلیپ هولت میگه من انددلبز رو نخریدم یه شرکت کارکنان ساختن به نام full measure و کارکنان آندد لبز اونو خریدن
بتای بازی اول رو pc به زودی میاد بعد رو کنسولها
ناشر جدید خواهند داشت و استقلال آندد لبز یک برنامه ناگهانی نبوده
sod2 در مجموع 38 آپدیت داشته و توسعه نسخه سوم از 2020 با یه تیم کوچیک شروع شده ولی 2022 وارد توسعه کامل شده
میگن sod3 رو زود معرفی کردند چون ممکن بوده واگذار یا منحل شوند
میگه با گیم پس روزانه چند هزار نفر به بازی برای اولین بار وارد میشن و 25 میلیون پلیر برای فرانچایزشون داشتن (نسخه یک و دو)
25 درصد پلیرهاشون حدود 5 ساله تو بازی هستند و حدود 50 درصد هم 2 ساله تو بازی فعالند
میگه تیمشون تو ساتل هست که یکی از گرونترین شهرهای دنیاست
و میگه همچنان رابطه نزدیکی داریم با اکس باکس
How Undead Labs saved itself and State of Decay from oblivion

آخرین ویرایش:
PS Vita و PS3 رو چی میگید
سر PS3 یادمه قشنگ دیگه
هک/اکسپلویت اره خیلی کمک بیشتری میکنه به ساخت امولاتور
ولی همین الانم میتونن روش کار کنن ولو اینکه پیشرفت چندانی بدست نیاد (بازی اجرا نمیشه قطعا ولی بازم پیشرفتهای بزرگی بدست میاد)
امیدوارم خود توسعه دهنده هاش دونیت بذارن و روی هک خود دستگاهشم کار کنن
خود مردمم نباید اصلا پول برای هک و امولاتور کنسول سونی مایکروسافت بدن اینا اصلا انحصاری خاصی دیگه ندارن و‌ نسل هفت نیست فوریت داشته باشه امولاتورشون.
اصلا موندم ویو و اخبارشون (فایو) برای چیه چه هک این دستگاهها چه امولاتورشون. الان تو بدترین شرایطم یه اکانت ظرفیت ۱ گرفتن کاری نداره برای کسی که کنسولشو داره...
جفتش بعد از هک شدن کنسولها امولاتورهاش در اومد.
دقیقا چی رو یادته؟ :D
Vita 3k که 2019-2018 اومد و تازه همین 3-2 سال اخیره که میتونه بدون مشکل بازیها رو اجرا کنه.

RPCS3 هم اولین نسخش چندین ماه تا یکسال بعد از هک و جیلبرک شدن کنسول شروع شد که خب تونستن جهش کاملی تو توسعه داشته باشن.
قبلش اینها داشتن تاتی تاتی میکردن.
مثل همین گروه هایی که دارن برای سوییچ ۲ مقدمات و جمع آوری داده رو انجام میدن.

خب بحث هم همینه که مطمئنا همین الان گروههایی دارن روی شبیه ساز سوییچ ۲ هم کار میکنن ، اینطور نیست که همه چی رو بزارن برای بعد از هک و تازه از صفر شروع کنن.
ولی این تا یه جایی میتونه ادامه پیدا کنه ، مخصوصا که کنسولها معماری پیچیده دارن و این گروهها باید بتونن کدهاشون رو روی دستگاه اجرا کنن تا بتونن مهندسی معکوس و... رو انجام بدن که بعد همه این دانش رو انتقال بدن به امولاتور.
بدون این مرحله هک و جیلبرک و غیره... هیچ گروهی اصلا نمیاد ابراز وجود کنه چون این هیچ معنی نداره و شاید سالها یه همچین پروژه هایی با سرعت لاکپشتی بتونه پیش بره.

ولی این معنی رو هم نمیده که الان هیچ کس مشغول کار روش نیست.
اما چون هنوز کنسول هک نشده که بتونن روی کنسول Homebrew نصب کنن... همه این ادعاها هیچ خروجی ازش در نمیاد.

هریس اورکین نویسنده رزیدنت اویل requim در یک مصاحبه dlc بازی رو لو داد
View attachment 425129

________
فیلیپ هولت میگه من انددلبز رو نخریدم یه شرکت کارکنان ساختن به نام full measure و کارکنان آندد لبز رو ساختن
بتای بازی اول رو pc به زودی میاد بعد رو کنسولها
ناشر جدید خواهند داشت و استقلال آندد لبز یک برنامه ناگهانی نبوده
sod2 در مجموع 38 آپدیت داشته و توسعه نسخه سوم از 2020 با یه تیم کوچیک شروع شده ولی 2022 وارد توسعه کامل شده
میگن sod3 رو زود معرفی کردند چون ممکن بوده واگذار یا منحل شوند
میگه با گیم پس روزانه چند هزار نفر به بازی برای اولین بار وارد میشن و 25 میلیون پلیر برای فرانچایزشون داشتن (نسخه یک و دو)
25 درصد پلیرهاشون حدود 5 ساله تو بازی هستند و حدود 50 درصد هم 2 ساله تو بازی فعالند
میگه تیمشون تو ساتل هست که یکی از گرونترین شهرهای دنیاست
و میگه همچنان رابطه نزدیکی داریم با اکس باکس
How Undead Labs saved itself and State of Decay from oblivion
۶ سال sod3 ساختن، هنوزم میگن زود معرفی شده! داداشیا، دقیقا عشق و حاله دیگه.
پ.ن: خدایی هر کدوم این کارمندای اخراج شده از XBOX Studios تو دوران فیل کبیر، کلی خاطره مفت‌خوری و عشق و حال داشتن. همه قطعا از رفتنش ناراحتن.

احتمالا با MS دیل کردن که IP واس خودشون بمونه ولی نسخه 1,2 رو Gamepass میمونه و نسخه ۳، Day one میاد رو گیمپس، دیگه هزار تومنم هزینه نمی‌کنیم 🚬

جفتش بعد از هک شدن کنسولها امولاتورهاش در اومد.
دقیقا چی رو یادته؟ :D
Vita 3k که 2019-2018 اومد و تازه همین 3-2 سال اخیره که میتونه بدون مشکل بازیها رو اجرا کنه.

RPCS3 هم اولین نسخش چندین ماه تا یکسال بعد از هک و جیلبرک شدن کنسول شروع شد که خب تونستن جهش کاملی تو توسعه داشته باشن.
قبلش اینها داشتن تاتی تاتی میکردن.
مثل همین گروه هایی که دارن برای سوییچ ۲ مقدمات و جمع آوری داده رو انجام میدن.

خب بحث هم همینه که مطمئنا همین الان گروههایی دارن روی شبیه ساز سوییچ ۲ هم کار میکنن ، اینطور نیست که همه چی رو بزارن برای بعد از هک و تازه از صفر شروع کنن.
ولی این تا یه جایی میتونه ادامه پیدا کنه ، مخصوصا که کنسولها معماری پیچیده دارن و این گروهها باید بتونن کدهاشون رو روی دستگاه اجرا کنن تا بتونن مهندسی معکوس و... رو انجام بدن که بعد همه این دانش رو انتقال بدن به امولاتور.
بدون این مرحله هک و جیلبرک و غیره... هیچ گروهی اصلا نمیاد ابراز وجود کنه چون این هیچ معنی نداره و شاید سالها یه همچین پروژه هایی با سرعت لاکپشتی بتونه پیش بره.

ولی این معنی رو هم نمیده که الان هیچ کس مشغول کار روش نیست.
اما چون هنوز کنسول هک نشده که بتونن روی کنسول Homebrew نصب کنن... همه این ادعاها هیچ خروجی ازش در نمیاد.
اصلا بالاتر از همه‌ی اینا، کنسولی که هک نشده و بازی هاش decrypt‌ نشدن، به فرض محال که شبیه سازش هم ساخته شد. قراره اون شبیه ساز چی رو اجرا کنه؟:دی

دارم با تورنت میگیرمش. با 100 کیلو بایت سرعت.
اون DLC داستانی بازی رو هم داره؟ اونیکه کرکترش یه سیبیل کلفته که سیگار برگ میکشه.
بعد چرا 24 گیگه؟ بخاطر تکسچر پک؟
از همون اینترنت آرکایو بگیر خب :D

این پچ رو هم دانلود کن:
https://www.nexusmods.com/gearsofwar3/mods/27?tab=description
اینهم HD texture Pack که انتخابیه.
https://www.nexusmods.com/gearsofwar3/mods/28?tab=files

اصلا بالاتر از همه‌ی اینا، کنسولی که هک نشده و بازی هاش decrypt‌ نشدن، به فرض محال که شبیه سازش هم ساخته شد. قراره اون شبیه ساز چی رو اجرا کنه؟:دی
همون تاتی تاتی کردنی که فرمودن و‌‌ قبل هک کنسول بوده، مهم هست :)

خب اگه بخوان که همه میتونن همه کاری رو انجام بدن ، چیزی نشدنی که نداریم.
ولی بدون هک و اکسپلویت ساخت امولاتور خیلی سخت تر و زمانبرتر میشه.

برای اجرای بازیها روی امولاتورها دوستان باید رفتار cpu و gpu با رم و کلا نحوه ارتباطشون با هم رو پیدا کنن که بتونن دوباره اونها رو بازآفرینی و شبیه سازی کنن.

بدون این دسترسیها و امکان اجرای هومبرو و جیلبرک نشدن کنسول... رسیدن به اینها خیلی زحمت بیشتری داره و معندسی معکوس و سعی و خطا میخواد و حتما تیمهای بزرگتری نیازه.

و خب بدون جیلبرک شدن این فرآیند خیلی زمانبرتر میشه و کمتر کسی یا گروهی یه همچین پروژه‌ای براش جذابه.
دیروز یکم‌ تحقیق کردم ببینم برای ساخت امولیتور کجا‌ها گیر وجود داره. قسمت اصلی قضیه روی NS1 کلید‌هایی بوده که برای اجرای بازی نیاز هست. برای NS1 هم امولیتورش نیاز به این کلید‌ها برای اجرای بازی داشته. محل ذخیره‌ی کلید چیپ امنیتی دستگاه هست و داخل سخت‌افزار incrypt میشه. وقتی کنسول Jailbreak شده با چک کردن لاگ‌ها دیدن موقع بوت دستگاه این کلید‌ها لود میشه و برای استخراجش یه اپ یا اسکریپتی نوشتن و تو مموری میذارن، وقتی کنسول می‌خواد بوت بشه و بیاد بالا، گیر می‌کنه تو اون مرحله و همونجا میشه از کلید‌ها خروجی گرفت.

اینکه توی NS2 چه می‌گذره واقعا مشخص نیست. دِو-کیت NS2 رو خیلی محدود و بسیار سخت به بازی‌ساز‌ها ارائه میده.(فعلا که، زده کلا نمیده) گیر اوردنش سخته. ولی یسری نسخه SDK NS2 که برای ساخت بازی به کمپانی‌ها داده، مثل اینکه لیک شده. نمی‌دونم‌ پابلیک هم شده یا فقط دست یسری افراد هست.

این پورت Gears of War 3 یه ایراداتی داره که تو این فایل خود سازندش گفته و راه حل هم داده. انگار یه قسمت هایی رو هم خذف کرده.
نسبت به امولاتور بهتره. گزینه گرافیکی نداره مثل پورت Gears of War 2 ولی مشخصه که بازی شفاف تر شده.
حالا دارم بازیش میکنم. ببینم تا آخر چجوری میشه.

Attachments

داداش تو که دشمن امولیتور بودی:دی سوییچ 2 هک بشه خیلی بهتره تا امولیتورش در بیاد. البته برای ایرانی فلک زده خیلی فرقی نداره در هر صورت اوضاع بده:دی
با هک و امولاتور خیلی موارد به کنسول نینتندو اضافه میشه مثل بیرون کشیدن و ذخیره سیوها که رو سوییچ استفاده کردم.
قبلا هم گفتم از لحاظ قابلیت ها روی اعصابه مثلا اچیومنت نداره و... یکیشم مثلا همین ذخیره سیو... نمیدونم شاید رو ظرفیت ابری بشه که اونم حتما کلی پول میگیره.

• Like
Reactions: Sepi_60
خب این Gears of war 3 مشکل چک پوینت داره. اگه بمیرید از آخرین چک پوینت میاره ولی اگه از بازی بیاین بیرون دیگه Continue نداره و باید چپتر رو انتخاب کنید.
همه چیترها از اول بازن. یکم هم از کات سین ها زده.

این پورت Gears of War 3 یه ایراداتی داره که تو این فایل خود سازندش گفته و راه حل هم داده. انگار یه قسمت هایی رو هم خذف کرده.
نسبت به امولاتور بهتره. گزینه گرافیکی نداره مثل پورت Gears of War 2 ولی مشخصه که بازی شفاف تر شده.
حالا دارم بازیش میکنم. ببینم تا آخر چجوری میشه.
فعلا تا 2 و 3 بهینه شه میتونید gears of war redux رو از moddb دانلود کنید.
ملت اومدن پورت 2006 گرفتن ماد زدن مفت آپلودش کردن.

این ماد نه تنها بازی رو با سیستمای امروزی هماهنگ میکنه. بلکه به مولتی بازی بات, مپ های گیرز 2 و هورد 50 لولی اضافه کرده.

خب این Gears of war 3 مشکل چک پوینت داره. اگه بمیرید از آخرین چک پوینت میاره ولی اگه از بازی بیاین بیرون دیگه Continue نداره و باید چپتر رو انتخاب کنید.
همه چیترها از اول بازن. یکم هم از کات سین ها زده.
یادمه قبل از عرضه نسخه ۳، یه نسخه ازش لو رفته بود که روش کلی داستان داشت و بیلد نهایی نبود. با دستگاه جیتگ بازی‌ش کردم. اونم دقیقا همین مشکل رو داشت😁

بیخیال شدم تا نسخه اصلی ریلیز شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or