پست دوستمون که در بار انحصاری بودن یا نبودنش صحبتی نکرده!از این هشت تا هفت تاش روی ps5 هست اونیکی هم نگران نباش زیر یک سال پورت میشه ، الکی نیست به پلی استیشن میگن best place to play![]()
GitHub - deivid22srk/SoS-PS5-Android: Port Android ARM64 de SoS-PS5 (AnyPS5) usando box64 como tradutor x86-64. GPL-2.0. Sem arquivos do jogo.نسبت به هندهلد بودنش قدرت خوبی داره. کلا کسی نمیاد به عنوان پلتفرم اصلی سویچ یا هر کنسول دستی دیگه ای رو بخره. یا به عنوان کنسول دوم/سوم هست و بیشتر برای انحصاریا یا شرایط کار و زندگیش جوریه که نمیتونه از چیز دیگه ای استفاده کنه.Yotei واس 2025 هست. 4 تا بازی از Xbox Game Studios هست که دوتاش انحصاری XBOX ه. FH6 با معرفیش رو ps ۹۹٪ انحصار زمانی هست و یکسال بعد از عرضه XBOX احتمالا رو PS5 عرضه بشه، البته اگر آشا جوگیر نشه و نزنه زیر میز، (بحث پول وسطه و بعید میدونم از این کارا بکنه)
نظر من در مورد نینتندو سوییچ۲ دقیقا همینه + اینکه از تکنولوژیهای نرمافزاری بروز هم استفاوه میکنه. گرافیک خود نسل هفت + یسری تکنولوژی. تو سال ۲۰۲۶ همه بازیهای AAA که براش عرضه میشه. ۳۰ فریم هست. ده بار خواستم برم بخرم(به عنوان کنسول پرتابل)، با خودم گفتم حیف پول -_-
پ.ن: نظر من هست و نظر شما هم برام محترم نیست![]()
خدا کنه بیخیال این چیزا شن همه تیم شن برن سراغ Switch 2اقا رسما دیوونه خونه شده anyps5 رو پورت کردن رو اندرویدGitHub - deivid22srk/SoS-PS5-Android: Port Android ARM64 de SoS-PS5 (AnyPS5) usando box64 como tradutor x86-64. GPL-2.0. Sem arquivos do jogo.
کلا یه وضع عجیبیه ملت همچنان دارن بازیارو میکنن تو همدیگه یه سریاش پابلیک هم شدن. یه سری ویدیو از ماریو+الدن رینگ بود که خیلیم جالب بودن پیشنهاد میکنم ببینید
یکی کل او اس ps5 رو پورت کرده رو پی سی (یعنی اجرا میکنی وارد محیط کنسول میشی. کل او اس پورت شده البته پابلیک نبود)
ولی خفن ترین چیز این وسط پیشرفت تو زمینه ui پروژه های کوچیک هست یه نگاه به blackbox store و چندتا ریلیز جدید blkbearreloaded بندازید فوق العاده ui زیبایی دارن
نسبت به هندهلد بودنش قدرت خوبی داره. کلا کسی نمیاد به عنوان پلتفرم اصلی سویچ یا هر کنسول دستی دیگه ای رو بخره. یا به عنوان کنسول دوم/سوم هست و بیشتر برای انحصاریا یا شرایط کار و زندگیش جوریه که نمیتونه از چیز دیگه ای استفاده کنه.
من این نسل چون جیلبریک نشد دیگه سمتش نرفتم (البته هم درگیریای دیگه داشتم هم دیدم شرایطم جوریه که حتی یکبار هم هندهلد استفاده نکردم همیشه رو داک بود) وگرنه نسل قبل سویچ بهترین تجربه زندگیم بود وقتی بازیا و انحصاریا از نظر گیم پلی جذاب باشن رزولوشن ۷۲۰ با ۳۰ فریم هم باشه بازم ادم لذت میبره.
برای سوییچ 2 تا خود کنسول هک نشه نمیشه به شبیه سازش فکر کرد.خدا کنه بیخیال این چیزا شن همه تیم شن برن سراغ Switch 2
شبیه سازش اصلا پیشرفتی نداشته
حتی این پورتای پی سی که میاد هم چندان فایده ای نداره یه سری بازی بیات شده س که فوقش رو استور سونی نیستن و رو بکوارد ایکس باکس موجودن
من نگرانم امولاتور سوییچ۲ بره برای بعد ۲۰۳۰ استارت واقعیش.
فک نکنمبرای سوییچ 2 تا خود کنسول هک نشه نمیشه به شبیه سازش فکر کرد.
داداش تو که دشمن امولیتور بودیفک نکنم
چند تا کنسول قبل هک شدن شبیه سازشون قبلا به جاهای خوبی رسید مثلا 3DS
مشکل این هست که ذوقی برای انجام اینکار نیست.خدا کنه بیخیال این چیزا شن همه تیم شن برن سراغ Switch 2
شبیه سازش اصلا پیشرفتی نداشته
حتی این پورتای پی سی که میاد هم چندان فایده ای نداره یه سری بازی بیات شده س که فوقش رو استور سونی نیستن و رو بکوارد ایکس باکس موجودن
من نگرانم امولاتور سوییچ۲ بره برای بعد ۲۰۳۰ استارت واقعیش.
بخوان، میتونن. چند وقت پیش یه تیم کل معماری اپل روی لپتاپهای سری M رو ریورس اینجینرینگ کردن و هک که هیچ، رو لینوکس نصب کردن، درایور ها رو اوکی کردن، هر بلایی بخوان میتونن سرش بیارنبرای سوییچ 2 تا خود کنسول هک نشه نمیشه به شبیه سازش فکر کرد.
مشکل این هست که ذوقی برای انجام اینکار نیست.
یه مقدار هم حال و حوصلهی شکایتهای نینتندو رو ندارن. عین زنایی که شوهرشون رفته و برنگشته، با ۵ تا بچه از این دادگاه به اون دادگاه میکنه تا بدبختت کنه![]()

نسل اول سوییچ عالی بود، هنوزم به عنوان یه کنسول همراه که ۲۰۱۷ عرضه شده و میشه هکش کرد و کلی امولییتور روش نصب کرد عالیه. ولی ان نسخه Pro max توی من نمیره. مشخصا سود بالا از فروش سخت افزار براشون اهمیت بیشتری داشته تا اینکه کنسول ورژن OLED بدن و همه ۶۰ فریم ساپورت کنن! سیایت نینتندو برای من حال بهم زن شده. قدیم منطق پشتش بود که الان پول جای همهی منطقها رو گرفته!نسبت به هندهلد بودنش قدرت خوبی داره. کلا کسی نمیاد به عنوان پلتفرم اصلی سویچ یا هر کنسول دستی دیگه ای رو بخره. یا به عنوان کنسول دوم/سوم هست و بیشتر برای انحصاریا یا شرایط کار و زندگیش جوریه که نمیتونه از چیز دیگه ای استفاده کنه.
من این نسل چون جیلبریک نشد دیگه سمتش نرفتم (البته هم درگیریای دیگه داشتم هم دیدم شرایطم جوریه که حتی یکبار هم هندهلد استفاده نکردم همیشه رو داک بود) وگرنه نسل قبل سویچ بهترین تجربه زندگیم بود وقتی بازیا و انحصاریا از نظر گیم پلی جذاب باشن رزولوشن ۷۲۰ با ۳۰ فریم هم باشه بازم ادم لذت میبره.
هک که قطعا میشه ولی یه مقدار گرون بودن کنسول تو شرایط فعلی و فروش ۲۵ میلیون نسخه، خیلی حس ترکوندن به هکرها دست نمیده. با وجود Ai و ... میتونن خیلی سریع انجامش بدن. قطعا خیلیها باگهای زیرو دی ازش دارن، منتظرن تعدادش بره بالا، مثلا اکثر برزیلیها NS هاشون رو هک کرده بودندهه هاست دو طرف سر این موضوع با هم جنگ دارن. چیزی نیست که یهو خسته شن. اتفاقا گیت هاب تازه ساده تر کرده بود پروسه رو برای اینا. وگرنه که میرم سراغ راه های قدیمی و مطمئن تر واسه ارائه کارهاشون
این وسط سوییچ استثنائا به خاطر حفره سخت افزاری این قدر سریع هک شد و نینتندو هم بد قاطی کرد سرش
وگرنه قائدتا اون جماعت تشنه به خون نینتندو با قاشق هم شده هک می کنن کنسول رو
تنها چیزی عجیب این وسط اینه که کنسول سونی سریعتر از چیزی که من فکر می کردم دل و روده شو ریختن زمین. قبلاً این جوری نبود![]()
نسل اول سوییچ عالی بود، هنوزم به عنوان یه کنسول همراه که ۲۰۱۷ عرضه شده و میشه هکش کرد و کلی امولییتور روش نصب کرد عالیه. ولی ان نسخه Pro max توی من نمیره. مشخصا سود بالا از فروش سخت افزار براشون اهمیت بیشتری داشته تا اینکه کنسول ورژن OLED بدن و همه ۶۰ فریم ساپورت کنن! سیایت نینتندو برای من حال بهم زن شده. قدیم منطق پشتش بود که الان پول جای همهی منطقها رو گرفته!
البته بین اجرا شدن PS5 روی PC با اندروید فاصله زیاده، معماری PS5 تقریبا خیلی به به PC نزدیک هست. بزرگترین داستانشون مترجمی هست که API گرافیکی PS5 (نمیدونممثل PS4 اسمش GNM/GNMX هست یا تغییر کردهاقا رسما دیوونه خونه شده anyps5 رو پورت کردن رو اندرویدGitHub - deivid22srk/SoS-PS5-Android: Port Android ARM64 de SoS-PS5 (AnyPS5) usando box64 como tradutor x86-64. GPL-2.0. Sem arquivos do jogo.
کلا یه وضع عجیبیه ملت همچنان دارن بازیارو میکنن تو همدیگه یه سریاش پابلیک هم شدن. یه سری ویدیو از ماریو+الدن رینگ بود که خیلیم جالب بودن پیشنهاد میکنم ببینید
یکی کل او اس ps5 رو پورت کرده رو پی سی (یعنی اجرا میکنی وارد محیط کنسول میشی. کل او اس پورت شده البته پابلیک نبود)
ولی خفن ترین چیز این وسط پیشرفت تو زمینه ui پروژه های کوچیک هست یه نگاه به blackbox store و چندتا ریلیز جدید blkbearreloaded بندازید فوق العاده ui زیبایی دارن
سویچ ۲ سخت افزار قوی تر داره دیگه. قیمت مهمترین ملاکه تو کنسولا همون سویچ ۱ هم اگه از اول اولد میزدن با قیمت بالاتر خود من نمیخریدمش. کار خوبی میکنن قیمتو پایین نگهمیدارن. اونی که هندهلد با قدرت بالا و اولد و... میخواد کلی گزینه دیگه هست با قیمتای سرسام آور میتونه اونارو بخره بزرگترین برگ برنده سویچ جدا از انحصاریاش قیمتشه (استیم دک هم تا قبل افزایش قیمتاش بخاطر قیمتش محبوب بود)نسل اول سوییچ عالی بود، هنوزم به عنوان یه کنسول همراه که ۲۰۱۷ عرضه شده و میشه هکش کرد و کلی امولییتور روش نصب کرد عالیه. ولی ان نسخه Pro max توی من نمیره. مشخصا سود بالا از فروش سخت افزار براشون اهمیت بیشتری داشته تا اینکه کنسول ورژن OLED بدن و همه ۶۰ فریم ساپورت کنن! سیایت نینتندو برای من حال بهم زن شده. قدیم منطق پشتش بود که الان پول جای همهی منطقها رو گرفته!
هک که قطعا میشه ولی یه مقدار گرون بودن کنسول تو شرایط فعلی و فروش ۲۵ میلیون نسخه، خیلی حس ترکوندن به هکرها دست نمیده. با وجود Ai و ... میتونن خیلی سریع انجامش بدن. قطعا خیلیها باگهای زیرو دی ازش دارن، منتظرن تعدادش بره بالا، مثلا اکثر برزیلیها NS هاشون رو هک کرده بودنالان ولی یه مقدار همهچیز گرونه و زمانش هم نیست. شاید ۵۰ میلیون میفروخت هک میشد.