امتیازات Ghost of Yotei

Leviathan

کاربر سایت
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpeg

توسعه‌دهنده / ناشر: Sucker Punch Productions / Sony Interactive Entertainment
سبک: اکشن-ماجراجویی
پلتفرم‌: PlayStation 5
تاریخ انتشار: ۲ اکتبر ۲۰۲۵/ ۱۰ مهر ۱۴۰۴
خلاصه داستان:
بازی بیش از ۳۰۰ سال پس از اتفاقات Ghost of Tsushima جریان دارد. بازیکن نقش زنی به نام Atsu را بر عهده دارد که به‌دنبال انتقام از گروهی به نام «Yōtei Six» است؛ داستان حول تم «انتقام» و سفر در اطراف کوه Yotei می‌چرخد.

Screenshot 2025-10-09 at 01.12.56.jpg Screenshot 2025-10-09 at 01.12.36.jpg
​

آخرین ویرایش:
تقریبا یکی از قابل پیش بینی ترین نمره ها بود من خودم نظرم 86 بود ولی بالاتر هم شد که بهتر
وقتی نسخه دوم بازی ریسک زیادی نکرده و فقط خواسته عظمت بده به چیزی که هست خوب طبیعی هست نمره یکم بهتر میشه و کسایی که یک رو دوست داشتن دو رو هم دوست دارند و کسایی که دوست نداشتن هم همینطور

اینکه نسخه گوتی یه بازی از ورژن اصلیش کمتر بشه خیلی مسخره هست!
چون همون محتواست + بروزرسانی و رفع باگ ها و بهبود هاش + محتوای اضافی
پس قاعدتا و عقلانی بخوای نگاه کنی باید ارزش و امتیاز بیشتری به نسبت نسخه اصلی داشته باشه.

• Like
Reactions: Anti-Fanboy
اینکه نسخه گوتی یه بازی از ورژن اصلیش کمتر بشه خیلی مسخره هست!
چون همون محتواست + بروزرسانی و رفع باگ ها و بهبود هاش + محتوای اضافی
پس قاعدتا و عقلانی بخوای نگاه کنی باید ارزش و امتیاز بیشتری به نسبت نسخه اصلی داشته باشه.

اصلا چرا بايد نمره بدن دوباره؟ :|

اصلا چرا بايد نمره بدن دوباره؟ :|

به هر حال باید اون تحریریه هم حقوقی که میگیره حلال باشه و بیکار نشینه 😅

میمونه بحث تفاوت قیمت به نسبت زمان عرضه نسخه استاندارد، که میتونه واسه نسخه گوتی ارزش خرید ایحاد کنه و تو نمره دهی باید بهش دقت کنن.

آخرین ویرایش:
به هر حال باید اون تحریریه هم حقوقی که میگیره حلال باشه و بیکار نشینه 😅

میمونه بحث تفاوت قیمت به نست زمان عرضه نسخه استاندارد، که میتونه واسه نسخه گوتی ارزش خرید ایحاد کنه و تو نمره دهی باید بهش دقت کنن.

بازم من درك نميكنم حقيقتا.
نه ريمستر و ريميكى شده نه حتى محتواى اضافى در حد نقد ر بررسى جدا هست.
چيز خاصى عملا عوض نشده ؛ بعد همينو نقد كردن و مشخصا بعضيا اومدن از نمره قبليشون كمتر دادن :D

من واقعا نمی فهمم چرا نمرات این بازی بالا شده همه چیزش جز گرافیک پسرفت کرده
من به نسخه قبلی 9.5 دادم بعید می دونم به این 6 بیشتر بدم اخرای بازی هستم دارم به زور می رمش
اصلا بازی در حد یک بازی فرست نیست انگار با بودجه خیلی کم و زمان خیلی محدود ساخته شده
یک شمشیر بازی سطحی و سوپر تکراری داستان ابر کلیشه ای انتقام دیالوگ های مسخره و تکراری کلی کارهای کاملا تکراری با سناریوهای تکراری با چند خط دیالوگ دقیقا شبیه هم
این بازی یک بازی کاملا معمولی با گرافیک خوب هست فقط همین اصلا نمرات بالای بازی درک نمی کنم بحث سلیقه دیگه نیست اصلا چیزی برای ارائه نداره که بخواد متاش بالا بشه

تا Sekiro و Ni-Oh و حتی Ninja Gaiden هستن این بازی یه ژاپن فئودال فرمالیته و درجه دوم بیشتر نیست. بیشتر حالت Assassin's Creed داره تا هاردکورهای ژاپنی. مخصوصا آثار تیم نینجا و میازاکی. واقعا توی سبک سامورایی توی یه لول دیگه هستن.

من واقعا نمی فهمم چرا نمرات این بازی بالا شده همه چیزش جز گرافیک پسرفت کرده
من به نسخه قبلی 9.5 دادم بعید می دونم به این 6 بیشتر بدم اخرای بازی هستم دارم به زور می رمش
اصلا بازی در حد یک بازی فرست نیست انگار با بودجه خیلی کم و زمان خیلی محدود ساخته شده
یک شمشیر بازی سطحی و سوپر تکراری داستان ابر کلیشه ای انتقام دیالوگ های مسخره و تکراری کلی کارهای کاملا تکراری با سناریوهای تکراری با چند خط دیالوگ دقیقا شبیه هم
این بازی یک بازی کاملا معمولی با گرافیک خوب هست فقط همین اصلا نمرات بالای بازی درک نمی کنم بحث سلیقه دیگه نیست اصلا چیزی برای ارائه نداره که بخواد متاش بالا بشه
شما تکلیفت مشخصه فعلا از gears لذت ببر که اون تک تک نمراتش حقشه ، تازه یه سری عقدی ای ووک پرست (ign) بهش کم هم دادن که با عرضه بخش multi-player مجبور میشن بالاتر بهش بدن
پ.ن : اینم از عجایب انحصاریای xbox که بازی که عرضه میشه یه نمره بهش میدن بعد که مولتیش میاد دوباره از اول میان نقدش میکنن نمره جدید میدن 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or