BucketHead کاربر سایت Sep 27, 2026 #10,081 نوشته شده توسط SleepyTurtel: سایتشون معتبره من با کنسول و اکانت خودم زدم اوکی داد فقط redeem نکردم بیشتر... برای من تو سایت این مشکل پیش میومد که از داخل کنسول زدم ردیم شد.
نوشته شده توسط SleepyTurtel: سایتشون معتبره من با کنسول و اکانت خودم زدم اوکی داد فقط redeem نکردم بیشتر... برای من تو سایت این مشکل پیش میومد که از داخل کنسول زدم ردیم شد.
M ξ λ δ ζ کاربر سایت دوشنبه at 8:28 PM #10,082 الان با ورژن 13.60 میشه وارد PSN شد یا صرفا اجازهی آنلاین بازی کردن رو فعلا داریم؟ یعنی برای لاگین کردن داخل PSN حتما باید آپدیت 14 نصب بشه یا با 13.60 هم فعلا میشه وارد شد؟ برای اصافه کردن اکانت Ps4 خودم به PS5 میپرسم
الان با ورژن 13.60 میشه وارد PSN شد یا صرفا اجازهی آنلاین بازی کردن رو فعلا داریم؟ یعنی برای لاگین کردن داخل PSN حتما باید آپدیت 14 نصب بشه یا با 13.60 هم فعلا میشه وارد شد؟ برای اصافه کردن اکانت Ps4 خودم به PS5 میپرسم
Efikiller کاربر سایت امروز در 1:56 PM #10,083 از طریق گوشی هیچجوره نمیشه به اکانت psn ساین کرد ؟ ارور cant connect to server میده راهی داره بشه ساین کرد؟
از طریق گوشی هیچجوره نمیشه به اکانت psn ساین کرد ؟ ارور cant connect to server میده راهی داره بشه ساین کرد؟