Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 مهمترین تغییرات گیم پلی

در Fc 27 ما شاهد این هستیم دفاع دستی قوی و دفاع اوتوماتیک ضعیف شده است .
شوتهای زمینی یا Low driven shot نرف شده اند.
پاسها حالت طبیعی تر و شبیه سازتری نسبت به فوتبال واقعی به خود گرفته اند .
دروازه بانها باف یا قوی تر شده اند و واکنش های بهتری نشان میدهند .

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 107
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 12
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
پس رفتم نسخه التیمیت رو بگیرم
دفاع هزار درصد از ۲۶ سخت تره میگ میگ و اجیلیتی بدجوره مخصوصا بقول خودت توی محوطه چپ و راست کردن با انالوگ که میگی تبدیل به دریبل میشه 🤣😬
چند روز قبل اندرس خورد به هشتگ استوک نتیجه شون اشتباه نکنم ۱۳_۳ شد
گوریلا خورد به تکز ۷-۸ شد
دیگه از اینا گندتر قطعا نیستی .
کسی دفاعش فاجعه ست جلوی کات بک نمیتونه بگیره قطعا جلوی میگ میگ و چپ و راست رفتن با اجیلیتی رو نمیتونه بگیره درضمن زنان قد کوتاه نرفن ولی سالما پینا هانسن و پوتیاس اینا همچنان جر میدن اندرس رفته بود پینا و سالما خریده بود . من خودم کلویی کلی دارم جر میده .
دیگه تصمیم با خودته من نه اینجا سهام دارم نه سود و ضرری میبینم بازیو بخری یا نخری ولی خب دارم بهت میگم بخری هر روز روزی صد بار گریه زاری میکنی ضمنا بازخورد پلیرها مثبت بوده از گیم پلی راضی اند .

• Like
Reactions: VICE
دفاع هزار درصد از ۲۶ سخت تره میگ میگ و اجیلیتی بدجوره مخصوصا بقول خودت توی محوطه چپ و راست کردن با انالوگ که میگی تبدیل به دریبل میشه 🤣😬
چند روز قبل اندرس خورد به هشتگ استوک نتیجه شون اشتباه نکنم ۱۳_۳ شد
گوریلا خورد به تکز ۷-۸ شد
دیگه از اینا گندتر قطعا نیستی .
کسی دفاعش فاجعه ست جلوی کات بک نمیتونه بگیره قطعا جلوی میگ میگ و چپ و راست رفتن با اجیلیتی رو نمیتونه بگیره درضمن زنان قد کوتاه نرفن ولی سالما پینا هانسن و پوتیاس اینا همچنان جر میدن اندرس رفته بود پینا و سالما خریده بود . من خودم کلویی کلی دارم جر میده .
دیگه تصمیم با خودته من نه اینجا سهام دارم نه سود و ضرری میبینم بازیو بخری یا نخری ولی خب دارم بهت میگم بخری هر روز روزی صد بار گریه زاری میکنی ضمنا بازخورد پلیرها مثبت بوده از گیم پلی راضی اند .
پینا که رفیقم میگه 2 م هر کسی نداره
الان رفتم دیدم 1.5
قیمت التیمیت برام 12 م در میاد
ولی به خاطر شرایط کشور که معلوم نیست وضعیت نت چطوره ریسکیه
از اون سمت به احترام @hamid_barca که بازی رو نمیخره ، منم نمیخرم
26 هم سرورا رو انگار بردن برای 27 بازی تو 26 خیلی کند شده

• Cool
Reactions: hamid_barca
پینا که رفیقم میگه 2 م هر کسی نداره
الان رفتم دیدم 1.5
قیمت التیمیت برام 12 م در میاد
ولی به خاطر شرایط کشور که معلوم نیست وضعیت نت چطوره ریسکیه
از اون سمت به احترام @hamid_barca که بازی رو نمیخره ، منم نمیخرم
26 هم سرورا رو انگار بردن برای 27 بازی تو 26 خیلی کند شده
IMG_20260924_142130_891.jpg

این پینای جدیده توی راش یکی داشت میگ میگ میکرد کسی نمیتونست بگیره . یه cam هم دارن گرون و باگه .هنوز باگها زیاد در نیومدن.

ارمنستان سرور نداره؟ همونه فکر کنم.
فکر نکنم ترافیک کلی از اونجا باشه.ایران یا از جنوبه و یا از سمت غرب جمهوری آذربایجان و ترکیه.خودم از سرورای ارمنستان پینگ میگیرم 60-70 میده ولی برا ترکیه دقیقا همین پینگ فیفا رو میده که 35 هستش

• Like
Reactions: AM!R
View attachment 423327

این پینای جدیده توی راش یکی داشت میگ میگ میکرد کسی نمیتونست بگیره . یه cam هم دارن گرون و باگه .هنوز باگها زیاد در نیومدن.
بین حرف تو رفیقم موندم

View attachment 112.MP4

یکیتون داره منو فریب میده
مصطفیی که نمیخواد من بازی رو بخرم و بعدش بیام اینجا غر بزنم
یا ممدی که از 17 با هم پلی میدیم نمیخواد تنهایی 27 رو بازی کنه

خیلی هم تاکید داره بازی به سبک پلی دادن من که 2 مهاجم است میخوره

@hamid_barca به نظرت بزنیم تو گوش شیطون بریم 27 بخریم ؟ استانداردش 8.5 در میاد التیمیتش که 7 ساعت دیگه تموم میشه 12 م

• Raised Eyebrow
Reactions: hamid_barca
بین حرف تو رفیقم موندم

View attachment 423340

یکیتون داره منو فریب میده
مصطفیی که نمیخواد من بازی رو بخرم و بعدش بیام اینجا غر بزنم
یا ممدی که از 17 با هم پلی میدیم نمیخواد تنهایی 27 رو بازی کنه

خیلی هم تاکید داره بازی به سبک پلی دادن من که 2 مهاجم است میخوره

@hamid_barca به نظرت بزنیم تو گوش شیطون بریم 27 بخریم ؟ استانداردش 8.5 در میاد التیمیتش که 7 ساعت دیگه تموم میشه 12 م
اشتباهش همینجاست تو دفاعت بده .ولی کسانی هم دفاعشون خوبه هم دهنشون سرویس شدن گفتم امثال تکز ،گوریلا ،هشتگ استوک و اندرس حتی .
اخر میگیری این حرفها الکیه .از نظر من بحث تمومه هر چی باید میگفتم گفتم .

اشتباهش همینجاست تو دفاعت بده .ولی کسانی هم دفاعشون خوبه هم دهنشون سرویس شدن گفتم امثال تکز ،گوریلا ،هشتگ استوک و اندرس حتی .
اخر میگیری این حرفها الکیه .از نظر من بحث تمومه هر چی باید میگفتم گفتم .
اتفاقا من تنها چیزیم که تو فوتبال قویه دفاعمه
منتهای امر 26 همش داشتم گند کاری AI دفاع ها رو جمع میکردم
الکی که من چلسی فن نشدم
بالاخره این رفیقم 10 ساله با هم فیفا میزنیم دفاعمو دیده
معیارت نسبت به من اون ویدیو که فرستادم
بارها گفتم تو 26 آدم نمیدونه چیکار کنه میری تو پا طرف جا میمونه
نگاهش میکنی و پرس میکنی جا میمونه
دفاع تکون نمیدی با هافبک دفاعی میایی دفاع کنی طرف پاس داده رفته
سلکشن بازی تو دیوار
افساید ترپ میزنی یکی جا میمونه
LB/RB همیشه داره افساید پر میکنه
زن ها هم همه سریع
اگه قبل از 26 منو میدیدی این حرف رو نمیزدی ، خط دفاع رو خط وسط زمین بود
فکر کنم ممد راست میگه میرم استاندارد 27 رو میخرم تا GTA بیاد ، همین که بهتر از 26 خودش نقطه قوتشه

منتهای امر 26 همش داشتم گند کاری AI دفاع ها رو جمع میکردم
الکی که من چلسی فن نشدم
بالاخره این رفیقم 10 ساله با هم فیفا میزنیم دفاعمو دیده
معیارت نسبت به من اون ویدیو که فرستادم
بارها گفتم تو 26 آدم نمیدونه چیکار کنه میری تو پا طرف جا میمونه
نگاهش میکنی و پرس میکنی جا میمونه
دفاع تکون نمیدی با هافبک دفاعی میایی دفاع کنی طرف پاس داده رفته
سلکشن بازی تو دیوار
افساید ترپ میزنی یکی جا میمونه
LB/RB همیشه داره افساید پر میکنه
زن ها هم همه سریع
اگه قبل از 26 منو میدیدی این حرف رو نمیزدی ، خط دفاع رو خط وسط زمین بود
فکر کنم ممد راست میگه میرم استاندارد 27 رو میخرم تا GTA بیاد ، همین که بهتر از 26 خودش نقطه قوتشه
ببین اخر فیفا رو میگیری .این چیزهایی هم میگی کسی دفاعش تجربی خوب باشه میفهمه توی هر موقعیت چیکار باید کنه .

بحث غُر زدن هم توی این فیفا ما خواهیم داشت مگه کسی مهارت ابر انسانی داشته باشه وگرنه پلیرهای عادی با دفاع مشکل دارند و خب غرشون رو میزنند منم نمیگم نزنید من بحثم اینه کشکی غر نزنه الان فیفای قبلی تنها کسی هی میگفت زن قویه فلانه حتی توی ایونت جام جهانی که هیچ تیمی زن نمیذاشت تو فقط میومدی ناله میکردی از زن ها . بازم اگر زن ها op بودن موردی نداره غر زدن و ناله کردن ولی من دیگه حوصله کامنت الکی رو ندارم اگر غر الکی زدی یا از تاپیک بلاک میشی یا خودم بلاکت میکنم پست هاتو نبینم .

• Smile
ببین اخر فیفا رو میگیری .این چیزهایی هم میگی کسی دفاعش تجربی خوب باشه میفهمه توی هر موقعیت چیکار باید کنه .

بحث غُر زدن هم توی این فیفا ما خواهیم داشت مگه کسی مهارت ابر انسانی داشته باشه وگرنه پلیرهای عادی با دفاع مشکل دارند و خب غرشون رو میزنند منم نمیگم نزنید من بحثم اینه کشکی غر نزنه الان فیفای قبلی تنها کسی هی میگفت زن قویه فلانه حتی توی ایونت جام جهانی که هیچ تیمی زن نمیذاشت تو فقط میومدی ناله میکردی از زن ها . بازم اگر زن ها op بودن موردی نداره غر زدن و ناله کردن ولی من دیگه حوصله کامنت الکی رو ندارم اگر غر الکی زدی یا از تاپیک بلاک میشی یا خودم بلاکت میکنم پست هاتو نبینم .
تو فیفا قبلی تو به من بگو کدوم بازیکن مرد از پینا قوی تر بود ؟ پله و مارادونا هم اونطوری نبودند

یه بازیکن مرد برام بیار ک گیم پلیش مثل پینا باشه
نبود
از هرکی میخوای بپرس زن ها خیلی قوی بودند
متر و معیار ایونت و..... بذار کنار حقیت رو میگم

View attachment 388511-46bd6911bcd604ac2b5b160b4a782f8d.mp4

مصطفی تو تا الان اگه ادمین شده بودی منو بن کرده بودی 🤣

فردا چ ساعتی انلاک میشه بازی
بستگی به ریجن داره ریجن ۱ ۷:۳۰ صبح

رفیقت گرفته تو هم بگیر دیگه ,پینگ هم خوب شده تاثیرش رو میبینی ..البته شک ندارم زیر ۷۲ ساعت یه رنت بلند بالا می‌نویسی ولی خب شیرینی تاپیک همیناست :D

• Smile
تو فیفا قبلی تو به من بگو کدوم بازیکن مرد از پینا قوی تر بود ؟ پله و مارادونا هم اونطوری نبودند

یه بازیکن مرد برام بیار ک گیم پلیش مثل پینا باشه
نبود
از هرکی میخوای بپرس زن ها خیلی قوی بودند
متر و معیار ایونت و..... بذار کنار حقیت رو میگم

View attachment 423353

مصطفی تو تا الان اگه ادمین شده بودی منو بن کرده بودی 🤣
الانم همین اشو کاسه هست پینا فعلا گرونه ولی نازارت IMG_20260924_142130_891.jpg
و

Screenshot_۲۰۲۶۰۹۲۴_۱۸۰۲۴۵_FUTBIN.jpg

و ویکی لوپز در همون حد باگن بازیو میگیری دوباره همون مشکلات و غر زدن ها رو خواهی داشت .

میگم دیگه باور کن حوصله ندارم بحث کنم هرکی بود متوجه شده بود الان هرکی بازیو گرفته هیچ غری نزده یا صابون همه چیو به خودش زده قبلش فقط تو مثنوی سرایی میکنی اخرشم میگیری و همون غر های همیشگی .این همه خرج فایو هم کردی افقی گذاشتی توی جعبه ش . تا gta پنجاه روز حداقل مونده برای خودت جایگزین هم نمیتونی پیدا کنی تا فیفا میاد همه این ماجراهات توی پست های اول گفتم فقط این وسط تو و حمید گوش به حرف نکردید کلی باید گرون بخرید بازیو فراز گوش کرد التیمیت گرفته با قیمت خوب.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or