PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
یکی از دیالوگ های بازی بین Logan و Sabretooth
Logan : مثل اینکه یکی سر کارت گذاشته (به قرار نیومده)
Sabretooth: آره مامانت امروز سرش شلوغ بود.

بعد میگن شخصیت و دیالوگ ها اصلا شباهتی به Logan کامیک بوکی نداره. مثال این شکلی هم توی بازی زیاد هست.

آخرین ویرایش:
شخصا وقتی سراغ یه گیمی که با حال و هوا و سلیقه م سازگار بوده رفتم ' خیلی خودمو درگیر نمراتش نکردم . چون میدونستم قراره چه بازی و ژانری رو تجربه کنم . یه بازی مث Black که فکر میکنم زمان خودش هممون دوسش داشتیمو به خوبی ازش یاد میکنیم مگه متاش چند شد ؟ داستان درست حسابی هم نداشت :D فقط تنها رسالتش اکشن سریع و نفس گیر و کشتن بود . یا بازی kane & lynch اونم متای پایینی داشت . منتها چون میدونستم با چی طرفم ازش لذت بردم .

2 تا بازی که مثال زدم هیچکدوم متای جالبی نداشتن . اما حداقل استاندارد ها رو زمان خودشون داشتن . من خیلی عادت ندارم بازی که تاحالا تجربه ش نکردم رو بکوبم ولی اگه این حالت QTE که بدون زدن دکمه تاثیری تو روند بازی نداشته باشیم واقعیت داشته باشه ینی رسما گند زدن و خواستن بازی رو تف مال کنن و گیمرارو گول بزنن !

عمق فاجعه زمانی هس که متوجه بشیم بهترین بازی عمر من ینی Shenmue تو سال 1999 زمانی که عرضه شد قابلیت QTE داشت و اگه به موقع اقدام نمیکردیم بازی تنبیه و جریمه مون میکرد :D من ادم سختگیری به هیچ وجه نیستم و کلیت همه چی رو درنظر میگیرم و سعی میکنم از محصول نهایی لذت ببرم . اما یچیزایی هیچ جوره قابل دفاع نیست و تف سر بالاس !!

Worst Line by Insomniac ? 😭 Marvel's Wolverine
شاهکارترین دیالوگ تاریخ گیمینگ رو شاهد هستید:دی
دتس مای ولورین :))
رابطه لوگان و جین رو هم کلیشه ای دراوردن! نشستم تا اندینگ بازی رو دیدم، دیالوگها و روابط به طرز تعجب آوری خوب درنیومده. اسپایدرمن ۱ و ۲ رابطه پیتر و مری جین خیلی جذاب بود. عجیبه به اینجا رسیدن! :D

عقل سلیم همینو میگه، ولی خب اونایی که دستشون به گوشت نمیرسه میرن تحت تاثیر فضای مجازی و استریمر های معلول قرار میگیرن
مهرداد کلا دو روز پلی استیشن خریدیا قبلا پیسی فن متعصب بودی این چیه که بقیه دستشون بهش نرسه آخه ؟ رسما پروژه پولشویی بوده با 300 میلیون دلار بودجه شوخیه مگه 😐

منم یه شیش هفت ساعتیشو رفتم بازی نسبت به اسپایدر من عقب رفت داشته بازی ۹ از ده یا ده از ده نیست ولی با هیچ متر و معیاری بازی ۶ از ده هم نیست که امثال ign و gamespot بهش دادن واقعا سایت هایی که بهش زیر ۷ دادن به نظرم کم لطفی کردن.کلا من تا الان از چیزی که بازی کردم راضیم یه بازی اکشن خطی پر از صحنه های زد و خورد خفن فقط مشکلی که تا الان داشتم یکسری از مراحل یهو ریتم بازی را میگیرن هی باید با اینو و اون صحبت کنی پیسینگ بازی رو بهم میزنه دقیقا این مشکلو با ۰۰۷ first light هم داشتن بعد از چنتا مرحله خفن یهو میرفت تو هاب اصلی بازی قشنگ از ریتم می افتاد.
حالا این چیزی که میگم خیلی سندیت نداره ولی به نسبت امتیازی که تو psn میدن به بازی اخرین بار که دیدم بالای ۲۰ هزار نفر رای داده بودن برای بازی ای که ۲ روزم نیست ریلیز شده نشون میده فروش بالایی هم داشته برای مثال اونیموشا که ۲ هفته هست اومده ۱۶ هزار رای داشته یا blood of dawnwalker که زیر ۱۰ هزارتا بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or