Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Sep 8, 2026 #1 Fire Emblem: Fortune's Weave ناشر: Nintendo سازنده: Intelligent System سبک: Strategic RPG تاریخ عرضه: 17 سپتامبر 2026 پلتفرم ها: Nintendo Switch 2 مــتاکریتیک | اوپنکریتیک 89 | 90 آخرین ویرایش: دیروز در 3:51 PM Reactions: Dante _Sparda, mr-game&watch, arash1996 و 11 کاربر دیگر
Fire Emblem: Fortune's Weave ناشر: Nintendo سازنده: Intelligent System سبک: Strategic RPG تاریخ عرضه: 17 سپتامبر 2026 پلتفرم ها: Nintendo Switch 2 مــتاکریتیک | اوپنکریتیک 89 | 90
Rohshen کاربر سایت دیروز در 5:33 PM #31 من دیگه پول ندارم بازی بگیرم چیکار کرده این چندوقت نینتندو.مهلت نمیده Reactions: mr-game&watch, Arima Kishou, m.d.makan and 1 other person
Zack.Fair The price of freedom is steep کاربر سایت دیروز در 8:25 PM #32 Absolute Video Game Reactions: mr-game&watch, Rohshen, Tatsumaru و 2 کاربر دیگر
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن امروز در 8:50 AM #33 Reactions: Zack.Fair, Natural Killer, Oyuusui و 3 کاربر دیگر
ortegoli کاربر سایت امروز در 9:04 AM #34 یک شاهکار دیگر از سری فایر عالی عالی سوئیچ ۲ کنسول بی نظیری شده ای کاش قوی تر از این بود ای کاش Reactions: Zack.Fair
Zack.Fair The price of freedom is steep کاربر سایت 20 دقیقه قبل #35 نوشته شده توسط Z-fan: View attachment 422446 بیشتر... ایشالا که میره برای ۹۰ هنوز وقت داره.
Changed_Man 50 کاربر سایت 3 دقیقه قبل #36 نوشته شده توسط Z-fan: View attachment 422446 بیشتر... من از این سری فقط Awakening رو یه ساعتی بازی کردم دیدم زیاد دیالوگ داره کامبتش هم نفهمیدم پاک کردم. اینو دیدم فهمیدم مثکه همون بهترینش بوده؟!
نوشته شده توسط Z-fan: View attachment 422446 بیشتر... من از این سری فقط Awakening رو یه ساعتی بازی کردم دیدم زیاد دیالوگ داره کامبتش هم نفهمیدم پاک کردم. اینو دیدم فهمیدم مثکه همون بهترینش بوده؟!