امتیازات Fire Emblem Fortune's Weave

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه جف کیلی و شرکا بازی درنیارن یکی از نامزدهای گوتی امسال مشخص شد :دی
یادمه میگفتی فن ها ناراضین از تغییرات خوب درنیومده. الکی پیش بینی مارو مخدوش کردی :D
ولی واقعا گیم پلیش با سلیقه من کابوس عجیبیه. من حتی با ترن بیس هم مشکل دارم خیلی وقتا، این دیگه قاتل روح و روانمه :))

خلاصه که مبارک بورژوازی های مالک سوییچ :D

این دنباله مستقیم سه خاندان هست؟

بازی تو همون دنیاست (Dagda که قاره اصلی وقایع بازیه جنوب Fodlan که محل وقایع 3H ـه است)
و چند تا کاراکتر مشترک مثل Seteth و Sothis رو داره بین شون ولی خارج از اون عملا هیچ ربط داستانی مستقیمی ندارن.

یادمه میگفتی فن ها ناراضین از تغییرات خوب درنیومده. الکی پیش بینی مارو مخدوش کردی :D
ولی واقعا گیم پلیش با سلیقه من کابوس عجیبیه. من حتی با ترن بیس هم مشکل دارم خیلی وقتا، این دیگه قاتل روح و روانمه :))

خلاصه که مبارک بورژوازی های مالک سوییچ :D

گفتم که مثل قضیه فن های فاینال فانتزیه
اتفاقا یکی از نقدهای زرد بازی که نمره 7 یک نشریه هلندیه از طرف کسیه که اساسا با سیستم Three Houses مشکل داشته و رویه فعلی سری رو نپسندیده :دی

ولی خلاصه انگار بازی وحشتناک خوبه

بیشترین ایرادهایی که من از بازی دیدم یکی اینه که بازی یخورده بیش از حد بزرگه :دی
یه منتقدی که الان داره Q&A جواب میده گفته بود پارت اول بازی که چهارتا مسیر همه شخصیت هاست براش 100 ساعت طول کشیده
البته بازی کلی سیستم داره که نذاره بازی یکنواخت شه، ولی بازم بیش از حد بزرگه انگار

یه سری هم به پیسینگ داستان تو اواخرش ایراد گرفتن

انگار طراحی مپ ها از هر نظر نسبت به Three Houses بهتره
داستان رو جوری توصیف کردن که بدون نقاط افولش در حد نقاط اوج Three Houses ظاهر میشه
موسیقی و ستینگ بازی هم حسابی ازش تمجید شده

اینکه آی جی ان نمره کامل داده، جالبه. یعنی اینقدر خوبه؟
به هر حال تبریک

View attachment 422335

باو سری فایر امبلم خداست
من جدی اگه نفرین 89 نینتندو نبود عملا مطمئن بودم بازی متای بالای 90 میگیره
حیف نگرفت.

ولی تا الان من هر چی نقد میخونم بیشتر تو کف کاریم که اینا کردن :دی

باو سری فایر امبلم خداست
من جدی اگه نفرین 89 نینتندو نبود عملا مطمئن بودم بازی متای بالای 90 میگیره
حیف نگرفت.

ولی تا الان من هر چی نقد میخونم بیشتر تو کف کاریم که اینا کردن :دی
بازی من نیست البته. قبلا هم یه گپ و گفتی داشتیم در این مورد اگر یادت باشه. ;)) اگرم بود، تو این وضع اقتصادی اولویت نداشت برام. اونم تو این دو سه ماه شلوغ و پر از شاهکار. رسما از لباس و غذا باید زد واسه گیم.
به هر حال این نمره کامل، مهمه. خودت یورو گیمر هم گفتی نمره کامل داده. شوخی نیست واقعا. خیلی عالی کار کردن. آی جی ان به اونیموشا هم 10 داده. الان که دارم بازی میکنم میبینم حقشه و چقدر خوبه.
ولی در آینده قطعا امتحانش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or