آخرین ویرایش:
باز سطح دغدغه شما چیه که فکر میکنی به اینکه یه نفر میاد یوزر جدید بسازه که ترول کنه! توهم توطئه داری ؟پ.ن: سطح دغدغه یعنی تا این حد که بری یه اکانت جدید بسازی مخصوص ترول و اذیت٬ بی نظیرین شماها

جواب شما در قسمت امتیازاتمن متوجه ايراد بخش موتورسوارى هم نشدم يكى بياد روشنم كنه![]()
من اونایی که استریم میکردن رو میدیدیم. طرف اون قسمت رو کنترلر رو میذاشت رو زمین بازم رد میشد میرفتمن متوجه ايراد بخش موتورسوارى هم نشدم يكى بياد روشنم كنه![]()
من اونایی که استریم میکردن رو میدیدیم. طرف اون قسمت رو کنترلر رو میذاشت رو زمین بازم رد میشد میرفت![]()
جواب شما در قسمت امتیازات
خب مشکل فقط همینه دیگه که با استدیو های فرست پارتی دارن مقایسه میکنناينجورى باشه كلا از نظر من هنوز چيزى در حد انچارتد ٤ وجود نداره.
هیچی قسمت موتور سواری ولورین رو روی درجه سختی آسون میشه بدون زدن دکمه ای میشه رد کرد.من متوجه ايراد بخش موتورسوارى هم نشدم يكى بياد روشنم كنه![]()
ناتی داگ منتها عقلش رسید که روندن موتور رو نده دست پلیرهیچی قسمت موتور سواری ولورین رو روی درجه سختی آسون میشه بدون زدن دکمه ای میشه رد کرد.
دقیقا مثل اون قسمت آنچارتد 4 که Nathan بدون نیاز به تیراندازی به ماشینی که افتاده دنبالشون میشه ردش کرد.
ولی اون چون ناتی داگه میشه شاهکار ولی این چون انسامنیک میشه بدترین بازی انحصاری سونی تا به امروز![]()
باید یه درجه سختی ثابت میداشت، مثل ووکانگ، قابل تغییر نبود، بعد دیگه امثال این معلول نمیتونستن بازی کنن تا نظر بدنآدرنالینم اینقدر چسبید به سقف رفت طبقه پنجم
View attachment 422349
البته اینکه یه معلول جسمی بتونه بازی رو تموم کنه خودش پوینت مثبت چون نشون میده واسه آدمای سالم درست نکردنباید یه درجه سختی ثابت میداشت، مثل ووکانگ، قابل تغییر نبود، بعد دیگه امثال این معلول نمیتونستن بازی کنن تا نظر بدن![]()