امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789577223108.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
اتفاقا برای من خیلی مهمه راکستار به جزئیترین جزئیات هم توجه کنه، داستان راکستار با بقیه استودیو ها فرق میکنه، یکی از مهمترین دلایلی که من بازی های راکستار رو میزنم همین شباهت زیادشون با زندگی واقعیه.

• Like
Reactions: FERYGAMER
من اصلا فن فیلما و بازیای کامیک بوکی نیستم و کم پاشون میشینم. ولی درمورد این رفتم چکیده کامیکش رو یه نگاه انداختم و بعد پلات کلی این بازیو، مغزم سوت کشید. یه کامیک با داستان تلخ و بیرحم رو تبدیل کردن به هندی بازی و لگبت از نوع نرگرایی. گیم پلیش تو دیوار هست و گرافیکشم نکته خاصی نداره. کاش لاقل سایتهایی مثل بازیسنتر که خارج از چارچوبهای تعریف شده توسط اروپاییها و امریکای شمالیهای شادفکر عمل میکنند نمرات ۰ و ۱ میدادن به این و امثالش.
متاش به نظر من با این چیزایی که من ازش تو اینترنت دیدم باید زیر ۵۰ میشد، واقعا نقد ویدیو گیم رو با حاتم بخشی سر ووک به زیر صفر میبرن اعتبارشو و جای تاسف داره.
چکیده کدوم کامیک رو؟! مگه این بازی از یدونه کامیک بخصوص اقتباس شده؟!
نکنه Old Man Logan رو میگی؟!
ذات کامیک بوکی ولورین همینه که توی این بازی میبینید. حالا کاری ندارم یسری جزئیات و ظاهرکاریا رنگارنگ و همه پسند شده ولی ولورین دقیقا همینه. توی انیمیشنهای مارول ببینین شخصیت پردازی و حال و هواش همینه. تا جایی هم که من گشتم هیچجا اعلام نشده فلان کامیک بخصوص منبع الهام و ساخت این بازی بوده که شما میگی اونو تبدیل کردن به این بازی و گند خورده توش!
مجموعه کامیک Old Man Logan هم یه alternative version هست و خود مارول به عنوان ورژن اصلی و همیشگی این شخصیت نه بهش نگاه کرده و نه ازش استفاده کرده. یه داستان فرعی بود که روایت کردن و پروندش بسته شد رفت.
نمرات پلیرهایی هم که پول پاش دادن و خریدنش هم توی استور بالای ۴ بوده. دیگه طبق عادت همیشگی زدین جاده خاکی و تر و خشک بازی رو با هم میسوزونین. ۴تا چیز پیدا کردین دارین در استودیو رو تخته میکنین. فعلا که اونایی که دارن پلی میدن از کلیت بازی راضین و حرفی از متای ۵۰ نزدن. شورشو درنیاریم دیگه.
لوگان و ولورین کلا ورژن های خیلی مختلفی داره توی کامیک ها و فقط یدونه ورژن نیست
این نسخه ای که توی بازی هست هم یه نسخه هست که اینسومنیک خلق کرده. پس نمیشه گفت وفادار نبودن به داستان اصلی یا هرچیزی. چون کلا یدونه اصلی نداریم. ولی خب ساخت همچین ورژنی از لوگان خودش بحث بر انگیزه چون میتونستن ورژن خیلی خشن تری بسازن.

ولی برجسته ترین و محبوب ترین کاراکتر لوگان توی کامیک یه نسخه هست که توی اون ولورین به شدت خشنه و کلا از بقیه زیاد خوشش نمیاد. توی همون کامیک با سیبر توث به شدت از هم بدشون میاد و سیبر توش به زن لوگان تجا**وز میکنه و بعدم میکشه. پسر لوگان رو هم میکشه و با اجزای بدنشون مینویسه تولدت مبارک توی روز تولد لوگان!!! در این حد دارک :D

روی صحبتم با اوناییه که با یه مویز گرمیشون می کنه، با یه غوره سردی!! نیمه خالی لیوان این متا برای خیلی از استودیوها شاید معقول باشه ولی برای استودیو Insomniac Games که عناوینش گوتی محورن افت محسوب می شه درست، اما نیمه پر لیوان خیلی از استودیوها و ناشرهای بزرگ از جمله کپکام هم در مقطعی توسعه عناوینشون افت شدید کرده حتی از وولورین بدتر ولی با مدیریت درست و مصاحبه با اهل فنش خودشونو جمعوجور کردن و امروز کمتر کسی اون دوره‌ پر از تصمیمات اشتباه رو یادش میاد هر چند با منطق برخی اگر بخوام از کاه کوه بسازم حتی کپکام امروزی هم بی‌ اشتباه نیست! با تمام معایب نمی شه وولورین رو یک عنوان شکست خورده قلمداد کرد چون با همین مترو معیار سرخیلی از عناوین خوب دیگه هم باید زد، استودیو چیز زیادی جز بودجه! از دس نداده و حداقل تا اینجا برای نیو ای پی نتونسته موفقیت گذشته رو بدست بیاره، اگر SM یا R&C بود قابل قبول نبود این خروجی، ولی برای عنوان خطی ای که تجربه اولشونه، با کارنامه قابل قبولشون می شه فرصت دیگه ای بهشون داد البته با مدیریت قوی مثل تد پرایس و البته کارگردان جدید! همونطور که اشاره کردم یکی از مهره‌ های شاخص در تاریخ استودیو اینسامنیاک تد پرایس بود که متاسفانه بازنشسته شد. این اتفاق مشخصا می‌ تونه در دوره گذار روی استودیو تاثیر خودشو بذاره، اما نکته مهم اینه که میراث تد پرایس فقط به ساخت چند بازی موفق خلاصه نمی‌ شه، بخش بزرگی از موفقیت اینسامنیاک به فرهنگی برمی‌گرده که طی سه دهه ایجاد کرد، اعتماد به تیم‌ های خلاق، شفافیت، پذیرش اشتباه و فراهم کردن شرایطی که سازنده‌ ها بتونن ایده‌ های خودشون رو مطرح و حتی در صورت شکست ریسک کنن کاری که با عنوان SM انجام شدو نتیجه گرفت. تد پرایس سال‌ ها قبل فهمیده بود مدیر استودیو نباید به گلوگاه خلاقیت تبدیل بشه و نقش خودش رو بیشتر به برداشتن موانع از سر راه تیم تغییر داده بود. حتی بعد از بازنشستگی هم خودش تاکید کرد که این تصمیم از سال قبل گرفته شده و برای انتقال مدیریت برنامه جانشینی از قبل طراحی شده بود، قرار نیست با رفتن یک نفر تمام هویت استودیو از بین رفته باشه ولی مدیریت جدید هم از دل خود استودیو اومده و افرادی مثل Chad Dezern، Ryan Schneider و Jen Huang سال‌ ها در ساختار استودیو حضور داشتن. خود پرایس هم دقیقا به همین دلیل اون‌ ها رو برای ادامه مسیر مناسب دونسته بود ولی حضور خود این شخص باعث می شد فیلترها اصول و رویه ای داشته باشن که در حال حاضر در این عنوان با مدیریت جدید حداقل تا امروز قابل قیاس با گذشته نیست ولی به بن بست هم نرسیدن. مدیریت کپکام توضیح داده که این شرکت زمانی بیش از حد به افراد و خالقان مشخص وابسته بود و بعدها با تغییر رویکرد به سمت توسعه تیم‌ محور، بازسازی ساختار تولید و اصلاح مدیریت پروژه‌ ها تونست دوباره ثبات ایجاد کنه. افت استودیو به معنی سقوط دائمیش نیست، مهم اینه که آیا توانایی شناسایی مشکل و اصلاح مسیر رو داره یا نه. درباره اینسامنیاک هم باید به همین اندازه منطقی نگاه کرد. انتقاد از وولورین کاملا به حقه و اگه بازی در نهایت ضعیف عمل کنه باید نقدش کرد، اما اینکه از روی یک عنوان و ویدئوها به این نتیجه برسیم که استودیو استعدادش رو از دس داده یا دیگه نمی‌تونه بخاطر مسائل حاشیه ای بازی بزرگ بسازه یا عناوین قبلیش رو سبک بشماریم همون افتادن از طرف دیگه بومه! پرایس اینسامنیاک رو از یک استودیوی مستقل به یکی از مهمترین استودیوهای پلی‌ استیشن تبدیل کرد و سال 2025 به تالار مشاهیر D.I.C.E راه پیدا کرد. چنین استودیویی که عناوینش نه نمونه مشابهی دارن و نه کسی تونسته درحدواندازش ظاهر بشه صرفا با یک عنوان خوب که خارج از استانداردهای گذشتش قوی ظاهر نشده، نمی شه پروندشو به این شکل بست

• Like
Reactions: Little John
هر دفعه یه بازی قربانی این ترند هیت سوشال مدیا میشه، بازی مسلماً ایراداتی داری ولی از کی تا حالا متا 77 شده بد؟ رفتاری که با این بازی
میشه یه جوریه انگار متاش شده 40 . ولی خودم به شخصه به هیچ عنوان هایپش نبودم کلا بازی های اینسامنیک به گروه خونی من نمیخوره.
از یه طرف خوشحالم هستم این استودیو تحت فشاره الان و داره هیت میشه چون اراجیف ووک تو بازی هاشون موج میزنه . واقعا نیاز بود یه سیلی بخورن.

اونایی که دنبال یه تجربه اکشن سینماتیک و خطی هستن با پروداکشن ولیو بالا بعیده این بازی نا امیدشون کنه. لذت ببرید انقدر دربند متا نباشید مخصوصا تو این مدل بازی ها

یکی از مهمترین دلایلی که من بازی های راکستار رو میزنم همین شباهت زیادشون با زندگی واقعیه.
یعنی از red dead R2 شروع کردی؟ :D

حداقل تا اینجا برای نیو ای پی نتونسته موفقیت گذشته رو بدست بیاره، اگر SM یا R&C بود قابل قبول نبود این خروجی، ولی برای عنوان خطی ای که تجربه اولشونه، با کارنامه قابل قبولشون می شه فرصت دیگه ای بهشون داد
البته این بازی نه نیو آی پی به حساب میاد و نه اینسومنیاک تجربه اولش بوده تو این سبک. کارگردانش رسما کارگردان شماره آخر رچت بوده :D کلا استدیو تخصصش اکشن لینیره.

در کل من که دیگه از بحث رفتم کنار چون حس میکنم رسیده به ترول و کل کل و توهین. تو تاپیک های خود بازی هم همیشه اگرم پستی بدم تا قبل از انتشار بازیه. مگر اینکه خودمم در حال بازیش باشم. چون به نظرم دیگه بعد انتشار تاپیک مال کساییه که دارن بازیش میکنن.

فقط خواستم اینجا یه اصلاحی کنم چون اونقدرم مظلومانه نبوده وضعیت. 300 میلیون دلار بودجه دست یه استدیویی بوده که یه بازی اقتباسی تو سبکی که تخصصش بوده رو خراب کرده.

یعنی از red dead R2 شروع کردی؟ :D

البته این بازی نه نیو آی پی به حساب میاد و نه اینسومنیاک تجربه اولش بوده تو این سبک. کارگردانش رسما کارگردان شماره آخر رچت بوده :D کلا استدیو تخصصش اکشن لینیره.

در کل من که دیگه از بحث رفتم کنار چون حس میکنم رسیده به ترول و کل کل و توهین. تو تاپیک های خود بازی هم همیشه اگرم پستی بدم تا قبل از انتشار بازیه. مگر اینکه خودمم در حال بازیش باشم. چون به نظرم دیگه بعد انتشار تاپیک مال کساییه که دارن بازیش میکنن.

فقط خواستم اینجا یه اصلاحی کنم چون اونقدرم مظلومانه نبوده وضعیت. 300 میلیون دلار بودجه دست یه استدیویی بوده که یه بازی اقتباسی تو سبکی که تخصصش بوده رو خراب کرده.
نیو ای پی برای استودیو بوده دیگه نبوده؟ کارگردانشم کموبیش بی تجربه بوده برای این IP و قرار بوده مقیاس بازی بزرگتر باشه و کارگردان هم متفاوت، رچت دخلی به وولورین حقیقتا نداره و اگر بخوایم ژانر رو زیر سایه همه کارگردانا ببریم راحت می شه بازیای مختلف در یک سبک رو داد به کارگردانای مختلف بدون اینکه نگران خروجی کار باشیم!

نمرات پلیرهایی هم که پول پاش دادن و خریدنش هم توی استور بالای ۴ بوده
اون که اصلا ملاک نیست داداش تو استور ۹۰ درصد بازیا نمره شون همینه بالای ۴.۵
۱۰ درصدی که نیست واقعا تو اوتن و‌ خود سازنده هم یادش رفته چی ساخته:دی
بقیه هم دوستمون سبحان جواب دادن فک کنم میشه تکرار مکررات بنویسم

اون که اصلا ملاک نیست داداش تو استور ۹۰ درصد بازیا نمره شون همینه بالای ۴.۵
۱۰ درصدی که نیست واقعا تو اوتن و‌ خود سازنده هم یادش رفته چی ساخته:دی
بقیه هم دوستمون سبحان جواب دادن فک کنم میشه تکرار مکررات بنویسم
اون ورژنی که سبحان گفت از بین صدها ورژنیه که مارول از لوگان خلق کرده! اینسامنیاک هم از اول رونمایی این بازی نگفته بود که اونو ملاک قرار داده. شما گفتی رفتی کمیک این بازی رو خوندی حرفو عوض نکن که دوستمون سبحان چی گفته! :D
همون اسپایدرمنها هم ورژنهای دارک و حتی ترسناک کمیک بوکی دارن ولی اینسامنیاک اومد ورژن خودشو ساخت. دلیل نمیشه چون یه کمیک بخصوصی وجود داره سازنده عینا بیاد از همون بازی بسازه. چه بسا که اصلا خود مارول اجازشو بده یا نه.

نیو ای پی برای استودیو بوده دیگه نبوده؟ کارگردانشم کموبیش بی تجربه بوده برای این IP و قرار بوده مقیاس بازی بزرگتر باشه و کارگردان هم متفاوت، رچت دخلی به وولورین حقیقتا نداره و اگر بخوایم ژانر رو زیر سایه همه کارگردانا ببریم راحت می شه بازیای مختلف در یک سبک رو داد به کارگردانای مختلف بدون اینکه نگران خروجی کار باشیم!
نه واقعا هرجور حساب کنیم نمیشه نیو آی پی دونستش :D اینا ورلد بیلدینگ رو از قبل داشتن لور رو داشتن، مکانیزم هارو تا حدی میدونستن. حتی نمونه های نسبتا مدرن هم از وولورین واسه الهام گیری داشتن.

البته این حملاتی که به بازی شد حتی از سمت منتقدا که قراره کاملا فنی بررسی کنن یه بخش مهمیمش به خاطر تو مخی هاییه که سونی واسه همه درست کرده. واقعا دیگه نمیشه عملکرد استدیوهاشو بی طرف زیر نظر گرفت. ناخودآگاه یه نفرتی تو وجود همه کاشته که منتظر یه موقعیتی هستن که یه لگدی بهش بزنن. من مثلا انقدر همیشه میگم خوشحالم که فاینال فانتزی دیگه تو انحصارش نیست دقیقا واسه همینه. حتی ترد پارتی های انحصاریم ازش در امان نیستن. همه یه حس بدی پیدا کردن بهش مخصوصا تو نمایش های مزخرف چند سال اخیرش.

کلا واقعا سخته فارغ از برخورد سونی با کامیونیتی عملکرد استدیوهاشو بررسی کنیم. یه خشم سراسری به وجود آورده که دامن این بنده خداهارو گرفته دیگه این وسط. البته اون ووک و اینائم هست که به حق بهش حمله میشه من با خیلی شدید تر از این ها هم حتی موافقم :D

نه واقعا هرجور حساب کنیم نمیشه نیو آی پی دونستش :D اینا ورلد بیلدینگ رو از قبل داشتن لور رو داشتن، مکانیزم هارو تا حدی میدونستن. حتی نمونه های نسبتا مدرن هم از وولورین واسه الهام گیری داشتن.

البته این حملاتی که به بازی شد حتی از سمت منتقدا که قراره کاملا فنی بررسی کنن یه بخش مهمیمش به خاطر تو مخی هاییه که سونی واسه همه درست کرده. واقعا دیگه نمیشه عملکرد استدیوهاشو بی طرف زیر نظر گرفت. ناخودآگاه یه نفرتی تو وجود همه کاشته که منتظر یه موقعیتی هستن که یه لگدی بهش بزنن. من مثلا انقدر همیشه میگم خوشحالم که فاینال فانتزی دیگه تو انحصارش نیست دقیقا واسه همینه. حتی ترد پارتی های انحصاریم ازش در امان نیستن. همه یه حس بدی پیدا کردن بهش مخصوصا تو نمایش های مزخرف چند سال اخیرش.

کلا واقعا سخته فارغ از برخورد سونی با کامیونیتی عملکرد استدیوهاشو بررسی کنیم. یه خشم سراسری به وجود آورده که دامن این بنده خداهارو گرفته دیگه این وسط. البته اون ووک و اینائم هست که به حق بهش حمله میشه من با خیلی شدید تر از این ها هم حتی موافقم :D
نقطه ضعفشون همینجا بوده، مثل خودت فکر کردن چون مکانیزم‌ هاشون جواب داده، چون روی برخی عناوین موفق کار کردن، اینجا هم تصور کردن می‌ تونن با فرمولی که امتحانشو پس داده از عهده این نیو ای‌ پی هم بر میان اما... اشتباهشون اینجا بود که موفقیت یک IP مثل رچت یا SM و گره زدنش با وولورین به این معنی نیست که همون فرمول بدون تغییر اساسی می‌ تونه برای یک شخصیت و تجربه متفاوت هم جواب بده. وولورین از نظر لحن گفتار، کارکتر، نوع مبارزه و ریتم تفاوت‌ های جدی با اسپایدرمن و تجربه قبلی کارگردان داره و اتفاقا بخشی از انتقادها به همین برمی‌ گرده که بعضی از مکانیزم‌ های آشنا بیش از حد به تجربه قبلی نزدیک موندن یا حتی به تجربه کارگردان از رچت. خود تیم از ابتدا می‌ دونست که باید برای خشونت و هویت متفاوت وولورین رویکرد متفاوتی داشته باشه.. با اینحال این اتفاق رو به فال نیک می‌گیرم، چون می‌ تونه باعث بشه برای پروژه‌ های بعدی مخصوصا ونوم و Spider-Man 3، جانب احتیاط بیشتری رعایت کنن و بجای اینکه صرفا روی فرمولی که قبلا جواب داده تکیه کنن، تمرکز بیشتری روی کیفیت، هویت مستقل از بازی دیگه و صیقل دادن مکانیزم‌ ها بذارن. به هر حال اینسامنیاک از قبل برنامه گسترش این یونیورس رو داشته و وولورین هم قرار بوده یکی از مهره‌ های مهم این جهان مشترک باشه، پس موفقیت یا شکست این بازی فقط به خودش محدود نمی‌ شه و خواه ناخواه روی تصمیمات بعدی استودیو هم تاثیرگذاره. اینسامنیاک استودیویی نیست که از اشتباهاتش درس نگیره، همین افت کارشون می‌ تونه تبدیل به یک نقطه عطف مثبت برای پروژه‌ های بعدیش بشه

در مورد سونی انقدر توی تاپیک های مختلف کامنت دادم که تکرار مکرراته و فقط سر خودمو درد میارم، حرفی داشته باشم مستقیم می رم سراغ خودشون! الان بحث خود بازیه و مسائل دیگه و مشکلاتی که هست کاملا وارده ولی مربوط به بحث بعدیه

• Like
Reactions: He!n3ger
پیرو این بحث "واقع‌گرایی" در بازی‌ها، یه نکته دیگه هم که وجود داره اینه که اصولاً واقع‌گرایی تنها تا یه آستانه‌ی مشخصی، می‌تونه به جذابیت و گیرایی بازی کمک کنه ولی از یک جایی به بعد، "واقع‌گرایی" در نقطه مقابل "سرگرم‌کنندگی" قرار می‌گیره و طی یک رابطه معکوس، هرچقدر دوز واقع‌گرایی بیشتر میشه، از میزان سرگرم‌کنندگی کاسته میشه و برعکس.

مثلاً یکی از جاذبه‌های گیم‌پلی در بازی‌ها، اون حس Fluency یا همون «روان و سیال بودنِ» مکانیک‌های بازیه؛ اینکه احساس کنید ضمن داشتن امکانات و گزینه‌های متعدد برای پیشروی در مراحل، این گزینه‌ها بدون تأخیر و بدون مانع در اختیار شما قرار می‌گیره و باعث مکث یا سکته زدن‌های پی در پی در روند بازی نمیشه و از یک جایی به بعد، این سیال بودن، باعث میشه بابت قابلیت‌های گیمری خودتون، حتی احساس خفن بودن هم بکنید :D

یادمه یکی از تصمیم‌های بسیار درستی که استودیو Sucker Punch درباره Tsushima و بعدش Yotei گرفته بود، ساده سازی قابلیت Loot حتی حین اسب سواری با سرعت بالا بود؛ چیزی که کاملاً در تضاد با واقعیت و قوانین فیزیکه ولی کی به این مسئله اهمیت میده، وقتی که می‌تونی هم از سوارکاری لذت ببری و هم آیتم‌های مورد نیازت رو بدون زحمت از روی زمین جمع‌آوری کنی؟!

حالا این رو بذارید کنار این حقیقت که اساساً یکی از ده‌ها انگیزه ما از تجربه ویدیوگیم، جدا شدن از امور روزمره در دنیای واقعیه؛ ما بدمون نمیاد که در جهانی غوطه‌ور بشیم که هم تا حدی شبیه دنیای واقعیِ ماست (برای ارتباط و خو گرفتن اولیه) و هم واجدِ قوانین منحصر به فرد و مخصوص خودشه (برای تجربه تنوع و گوناگونی بیشتر در طول زندگی). جالبه که از یک جایی به بعد این قوانین یا ویژگی‌های خلاف واقعیت، چنان برای ما جا می‌افتن و عادی میشن که توگویی در عالم واقع هم همین طوره؛ مثل مخفی شدن زیر جعبه تو سری Metal Gear Solid که شاید برای ناظر غیرگیمر مسخره به نظر بیاد، ولی ماها خیلی جدی از این مکانیزم بامزه و در عین حال مفید در پیشروی مراحل بازی استفاده می‌کنیم و شکایتی هم نداریم که Snake با اون همه ابهت و کاریزما چرا باید بره تو جعبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or