امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
GTA رو به عنوان معیار مثال زدم که از اون بهتر که نداریم و اونم همچین مواردی داره ولی حقیقتا قصد جسارت به ساحتش رو نداشتم :)
البته صددرصد هیچ بازی بی ایراد نیست .
بهرحال داریم راجب ویدیو گیم با هم صحبت میکنیم نه زندگی واقعی‌.
ولی خدایی لول سکانس موتورسواریش به بازی فرست پارتی سونی نمیخوره. واسه جاهای دیگش واقعا ایرادی ندیدم.
من از 007 یا RE9 این توقع را ندارم ولی از بازی فرست پارتی سونی با ۳۰۰ و خورده ای میلیون هزینه توقع دارم اون سکانس مثل یه بازی موبایل نباشه

• Like
Reactions: m.a.t and malek911
یه عده که اونور دارن بازی میکنن از بازی راضین و حال میکنن ولی یه عده اینور دارن فقط حرسش رو میخورن :) واقعا دنیای عجیبیه.بخای گیر بدی برا همه بازیا میشه گیر داد از جمله GTA که از تو یخچال با جادو نوشیدنی ظاهر میکنه که برا من یکی بشخصه ایراد بزرگی نیست ولی همونایی که تاپیک GTA بطری رو ندیدن الان اینجا میان تظاهرات
همون نوشابه هم زیاد دیدن و راجبش گفتن.
ولی فرقش اینه GTA هنوز نیومده. حالا بذار GTA بیاد اگر بازم بطری ظاهر شد من خودم اولین نفر ازش ایراد میگیرم. از یه بازی درحال ساخت نمیشه اینطوری ایراد گرفت وقتی تو بازی نهایی تمام اینها درست میشه. بهت قول میدم بطری که هیچ، انیمیشن برداشتن چیزایی تو اون بازی طراحی شده که به مخیله ات حتی خطور نمیکنه
اون عده مسئلشون چیز دیگه ایه خیلی انتظار کشیدن بذار راحت باشن :D انتقاد مشکلی نداره مخصوصا در این برهه، فقط در مورد نوشیدنی می فهمم چی می گید ولی به عنوان ایراد قبول ندارم! حتی با ریل شدن بازی. انتخاب ها وقتی زیاد بشه طبق اسکرین شات، بهترین گزینه همین ظاهر شدن آذوقست، چون با این چک لیست! اگه بخواد دنبال آیتم طبق چیدمان یخچال بره چند تا چیز تو چیز دیگه می ره! و اون لالوها هم دس می خوره باید آیتم های دیگه چون جای نفس کشیدن ندارن تکون بخورن بیوفتن دیگه!
14111.jpg
البته صددرصد هیچ بازی بی ایراد نیست .
بهرحال داریم راجب ویدیو گیم با هم صحبت میکنیم نه زندگی واقعی‌.
ولی خدایی لول سکانس موتورسواریش به بازی فرست پارتی سونی نمیخوره. واسه جاهای دیگش واقعا ایرادی ندیدم.
من از 007 یا RE9 این توقع را ندارم ولی از بازی فرست پارتی سونی با ۳۰۰ و خورده ای میلیون هزینه توقع دارم اون سکانس مثل یه بازی موبایل نباشه
اگه تد پرایس بازنشسته نمی شد محال ممکن بود اجازه می داد بازی به این شکل ریلیز بشه

یه عده که اونور دارن بازی میکنن از بازی راضین و حال میکنن ولی یه عده اینور دارن فقط حرسش رو میخورن :) واقعا دنیای عجیبیه.بخای گیر بدی برا همه بازیا میشه گیر داد از جمله GTA که از تو یخچال با جادو نوشیدنی ظاهر میکنه که برا من یکی بشخصه ایراد بزرگی نیست ولی همونایی که تاپیک GTA بطری رو ندیدن الان اینجا میان تظاهرات
بله واقعا
مشخص هم هست که شما نسبت به همه بازی ها فارغ از متا و پلتفرم اصلی کنسول همین نگاه روشنفکرانه رو داری 😁😁

با این موافقم
اون استاندارد همیشگی یه بازی ps studio رو نداره

مالک جان شما در کدام گروه قرار میگیری؟ :D
جزو عده‌ای که دفاع جانانه از بازی میکنن بدون اینکه بازی رو تجربه کنند؟

متای بازی فقط به نام استودیو ایکس باکسه ولی بیشترین نقدو به کام پلی استیشن داره :D نمونش همین بازی اخیر Halo: Campaign Evolved که اتفاقا توی تاپیکش به بی طرفها گفتم آرامش خودتونو حفط کنید نمرات خوبی گرفته و لذتشو ببرید :D
متای 78 متای بدی نیست خیلی مواقع هم متا ملاک نیست بازی هایی هستن متا بالای 90 اما واقعا بازی های خوبی هم نیستن برعکسشم هست
همین هیلو لذتی که بهم داد کلی از بازی های اخیر متا 90 بهم ندادن سراسر هیجان و خلاقیت
من عاشق بازی خطی هستم برای همینم این بازی حس می کنم برای من متاش بالاتر از 78 هست مگه همین 78 هم با پارتی بازی گرفته باشه البته یک سری بخش هاش ضعیف کار شدن مشخصه. موتور سواری نسل ششمی یا گرافیک پایین تر از اسپایدرمن 2 یا مخفی کاری ضعیفش و البته بی دلیلش
الان اکثر بازی ها رو بازی می کنم یک دفعه وسطش بیخیال می شم می رم چند ماه بعد میام سراغش یا می گم 1 ساعت بازیش کنم نیم ساعت بعد میام بیرون ازش اما برعکس بازی که گیرایی داره می گی 1 ساعت بازی کنم می بینی نشستی تا اخرش رفتی :D

یاد متای بازی Quantum Break افتادم که با متای حدود فکر کنم 78 بازی معرکه ای بود. به خاطر همین این بازی Wolverine هم قطعا بازی بدی نیست

حالا امیدوارم واکنش شما و بقیه دوستان هم وقتی متای یه بازی ایکس باکس ۷۷ و یا حتی زیر ۹۰ شد همین باشه و بازی کنید و لذت ببرید و بقیه رو هم به آرامش و بازی دعوت کنید:)
متاهای ایکس باکس رو خودتون به چوخ میدید :)
قبل اومدن بازی شاخ و شونه میکشید و از GAME2 حرف میزنید و سر هر تریلر بیشتر گرد و خاک میکنید ولی آخرش ...
این وولورین هم هیچ ادعایی نداشت و بدبخت رو انواع انگها و ووکیسم و غیره بهش زدید الانم کخ امتیاز ۷۸ رو علم کردید به نشانه ی نابودی امپراطوری سونی :)
اینا به کنار، بالاخره به قابلیتهای مارک سرنی پی بردی یا باز ازش متنفری؟!

همون نوشابه هم زیاد دیدن و راجبش گفتن.
ولی فرقش اینه GTA هنوز نیومده. حالا بذار GTA بیاد اگر بازم بطری ظاهر شد من خودم اولین نفر ازش ایراد میگیرم. از یه بازی درحال ساخت نمیشه اینطوری ایراد گرفت وقتی تو بازی نهایی تمام اینها درست میشه. بهت قول میدم بطری که هیچ، انیمیشن برداشتن چیزایی تو اون بازی طراحی شده که به مخیله ات حتی خطور نمیکنه

والا اون ایراد نیست! باگ بود، یا هرچیزی که مثلا قراره رفع بشه خیلی راحت از تو نمایش کات میکردن... این جور چیزها نقطه تمایز گیم با دنیای واقعی هستن. تو تاپیک بازی ام گفتم، میری دم یخچال، هر آیتمی که میخوای برداری لیست میشه، انتخاب میکنی، میاد تو دستت، تمام. اگه قرار باشه همه آیتم ها تو یخچال باشه و این بخواد بره اونو از تو یخچال در بیاره اصلا نشدنیه! بعد چه ارزشی داره؟ تو بازی اینجور چیزها به یه ور یه نفرم نیست... بعد اگه قرار باشه اینو ایراد حساب کنیم، همه بازی ها میشن آشغال مطلق. بازی های میازاکی رو که اصلا باید ترکوند! چقدر به جزییات دقت میشه اونجا؟ ولی آیا تو تجربه بازی و گیم پلی تاثیر میزارن؟

به نظرم بیخیال. قرار نیست یه بازی تجربه صد در صد مشابه دنیای واقعی بده. من اصلا یه چیزی رو تو کوجیکا دوست دارم، همیشه مرز بین بازی و واقعیت رو رعایت میکنه و تو بازی هاش علی رغم داستان و فضای جدی یه چیزهای فانتزی و مسخره خاص میزاره. تا اتفاقا یادت نره داری گیم میزنی. واقعیت میخوای خودت برو دم یخچال یه چی بردار بخور که تو دستت پاپ آپ نشه. یا مستند ببین. گیم نزن به هر صورت. گیم گیمه، محدودیت داره به هر حال...

باورم نمیشه حتی گاز هم ندی و حتی موتور را کنترل هم نکنی بازی مسیر خودشو میره و حتی کات سین ها به نمایش در میان

View attachment 422180
اینا چون بچه های زیر ۲ سال رو هدف گرفتن گفتن سختی بهشون ندیم. بازی اتوپایلوت هم داشته باشه.

والا اون ایراد نیست! باگ بود، یا هرچیزی که مثلا قراره رفع بشه خیلی راحت از تو نمایش کات میکردن... این جور چیزها نقطه تمایز گیم با دنیای واقعی هستن. تو تاپیک بازی ام گفتم، میری دم یخچال، هر آیتمی که میخوای برداری لیست میشه، انتخاب میکنی، میاد تو دستت، تمام. اگه قرار باشه همه آیتم ها تو یخچال باشه و این بخواد بره اونو از تو یخچال در بیاره اصلا نشدنیه! بعد چه ارزشی داره؟ تو بازی اینجور چیزها به یه ور یه نفرم نیست... بعد اگه قرار باشه اینو ایراد حساب کنیم، همه بازی ها میشن آشغال مطلق. بازی های میازاکی رو که اصلا باید ترکوند! چقدر به جزییات دقت میشه اونجا؟ ولی آیا تو تجربه بازی و گیم پلی تاثیر میزارن؟

به نظرم بیخیال. قرار نیست یه بازی تجربه صد در صد مشابه دنیای واقعی بده. من اصلا یه چیزی رو تو کوجیکا دوست دارم، همیشه مرز بین بازی و واقعیت رو رعایت میکنه و تو بازی هاش علی رغم داستان و فضای جدی یه چیزهای فانتزی و مسخره خاص میزاره. تا اتفاقا یادت نره داری گیم میزنی. واقعیت میخوای خودت برو دم یخچال یه چی بردار بخور که تو دستت پاپ آپ نشه. یا مستند ببین. گیم نزن به هر صورت. گیم گیمه، محدودیت داره به هر حال...
اینکه واسه هر اکتی یه انیمیشن خسته کننده واسه هزاران بار پخش بشه نمیفهمم چه لذتی ممکنه داشته باشه. اصلا واقع گرایی چرا باید کنار ویدیوگیم بیاد؟ خیلی ازین ایده هایی که بهش فکر میکنیم میگیم واای عین واقعیته، فقط به درد یک بار دیدن میخوره نه هزار بار تجربه کردن. گیم پلی باید یه ریتمی داشته باشه. نباید هی با انیمیشنای اضافی قطع و وصلش کنه.

مثلا میخوای یه چیزو از زمین برداری یا باید شدیدا انیمیشن سریعی داشته باشه یا کلا چیزی نداشته باشه. این که بخواد کاراکتر هر دفعه خم بشه دستشو بیاره پایین با آیتم ور بره بعد بذاره تو جیبش دلیلیه که میتونه باعث بشه بازی رو همونجا دراپ کنم.

من اصلا فن فیلما و بازیای کامیک بوکی نیستم و کم پاشون میشینم. ولی درمورد این رفتم چکیده کامیکش رو یه نگاه انداختم و بعد پلات کلی این بازیو، مغزم سوت کشید. یه کامیک با داستان تلخ و بیرحم رو تبدیل کردن به هندی بازی و لگبت از نوع نرگرایی. گیم پلیش تو دیوار هست و گرافیکشم نکته خاصی نداره. کاش لاقل سایتهایی مثل بازیسنتر که خارج از چارچوبهای تعریف شده توسط اروپاییها و امریکای شمالیهای شادفکر عمل میکنند نمرات ۰ و ۱ میدادن به این و امثالش.
متاش به نظر من با این چیزایی که من ازش تو اینترنت دیدم باید زیر ۵۰ میشد، واقعا نقد ویدیو گیم رو با حاتم بخشی سر ووک به زیر صفر میبرن اعتبارشو و جای تاسف داره.

• Like
Reactions: saba12
والا اون ایراد نیست! باگ بود، یا هرچیزی که مثلا قراره رفع بشه خیلی راحت از تو نمایش کات میکردن... این جور چیزها نقطه تمایز گیم با دنیای واقعی هستن.

دقیقا درسته! اصن به نظر من راکستار بیش از حد داره به این جزییات بها میده. توی رد دد من اون اوایل میگفتم بابا چرا واسه لوت کردن دشمن ها هم انیمیشن ساختید و ما رو مجبور می کنید خم بشیم جنازه یارو رو بگردیم. یه دکمه لوت می‌ذاشتی هم ما راضی بودیم. حالا کار به جایی رسیده که ملت از بازی راکستار واسه همچین جزییاتی گیر میدن :))

من اصلا فن فیلما و بازیای کامیک بوکی نیستم و کم پاشون میشینم. ولی درمورد این رفتم چکیده کامیکش رو یه نگاه انداختم و بعد پلات کلی این بازیو، مغزم سوت کشید. یه کامیک با داستان تلخ و بیرحم رو تبدیل کردن به هندی بازی و لگبت از نوع نرگرایی. گیم پلیش تو دیوار هست و گرافیکشم نکته خاصی نداره. کاش لاقل سایتهایی مثل بازیسنتر که خارج از چارچوبهای تعریف شده توسط اروپاییها و امریکای شمالیهای شادفکر عمل میکنند نمرات ۰ و ۱ میدادن به این و امثالش.
متاش به نظر من با این چیزایی که من ازش تو اینترنت دیدم باید زیر ۵۰ میشد، واقعا نقد ویدیو گیم رو با حاتم بخشی سر ووک به زیر صفر میبرن اعتبارشو و جای تاسف داره.
چکیده کدوم کامیک رو؟! مگه این بازی از یدونه کامیک بخصوص اقتباس شده؟!
نکنه Old Man Logan رو میگی؟!
ذات کامیک بوکی ولورین همینه که توی این بازی میبینید. حالا کاری ندارم یسری جزئیات و ظاهرکاریا رنگارنگ و همه پسند شده ولی ولورین دقیقا همینه. توی انیمیشنهای مارول ببینین شخصیت پردازی و حال و هواش همینه. تا جایی هم که من گشتم هیچجا اعلام نشده فلان کامیک بخصوص منبع الهام و ساخت این بازی بوده که شما میگی اونو تبدیل کردن به این بازی و گند خورده توش!
مجموعه کامیک Old Man Logan هم یه alternative version هست و خود مارول به عنوان ورژن اصلی و همیشگی این شخصیت نه بهش نگاه کرده و نه ازش استفاده کرده. یه داستان فرعی بود که روایت کردن و پروندش بسته شد رفت.
نمرات پلیرهایی هم که پول پاش دادن و خریدنش هم توی استور بالای ۴ بوده. دیگه طبق عادت همیشگی زدین جاده خاکی و تر و خشک بازی رو با هم میسوزونین. ۴تا چیز پیدا کردین دارین در استودیو رو تخته میکنین. فعلا که اونایی که دارن پلی میدن از کلیت بازی راضین و حرفی از متای ۵۰ نزدن. شورشو درنیاریم دیگه.

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or