امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
ولی شاید یه قدرت دیگه ای دستش تو کار بوده

تیتراژ پایانی Wolverine:
View attachment 422182
سر اسپایدرمن و رگناروکم گیمرا خیلی حال دادن به سونی وگرنه اونارم باید همینطوری آفتابه میگرفتن روشون. الن ویکم همینطور. کلا این چند ساله زیادی رو دادن به استدیوها. هر بازی ای اسم نحس این کمپانی تو تیم ساخت بیاد باید به شدیدترین شکل ممکن بایکوت بشه.

ولی شاید یه قدرت دیگه ای دستش تو کار بوده

تیتراژ پایانی Wolverine:
View attachment 422182
به نظرم وضعیت خود استودیوهای سونی یه جوریه که Sweet Baby Inc نقش کنترل کننده رو داره و میگن حالا اینقدر Woke هم نیاز نیست دیگ:D

خب هر دو افتضاحه. همون ۰۰۷ هم که گفتی افتضاحه. اصلا نباید اینطور باشه.
انچارتد بازی کردی؟
انچارتد شاهکار این سبکه و حتما یه دلیلی داره که متای ۹۴ گرفته. این نهایتا یه اکشن سینمایی ۷یا ۸ از ۱۰ه چیز بیشتری هم نیست. تفاوت insomniac و ناتی داگ هم نیازی به گفتن نداره.
ولی اینقدر nitpick کردن از چیزی که مشابهش رو همین امسال داشتیم و کلا ۲ ۳ دقیقه گیم پلی داره (نمیدونم جای دیگه ای هم موتور سواری داره یا نه) به نظر من درست نیست.

• Like
Reactions: SIMPLE
من یکی دو ساعت رفتم خیلی حال داد 😁 زیاد درگیر چرت و پرتهای منتقدها نباشید خیلی از ایراداتی که گرفته بودن مثل اون هایلایت ها و خطهای راهنما اکثرش تو ستینگ راحت میشه آف کرد. روی درجه سختی بالا مبارزات بازی چالشی میشه کاملا. فکر میکنم نمره کاربران این بازی بالاتر از منتقدین بشه.

یه عده که اونور دارن بازی میکنن از بازی راضین و حال میکنن ولی یه عده اینور دارن فقط حرسش رو میخورن :) واقعا دنیای عجیبیه.بخای گیر بدی برا همه بازیا میشه گیر داد از جمله GTA که از تو یخچال با جادو نوشیدنی ظاهر میکنه که برا من یکی بشخصه ایراد بزرگی نیست ولی همونایی که تاپیک GTA بطری رو ندیدن الان اینجا میان تظاهرات

تریلراش خیلی بد نیستن واقعا.همون گاز راهنما رو اپدیت بدن حذف بشه کرد بنظرم برای یبار تجربه در حد قابل قبول هست.گرافیکش واقعا خوبه تو نمایشا خشونتشم خوبه ولی خب ووک و شخصیت پردازی مارولی(دیگه گاد اف وارم داره از این توقعی نیست) امضای همه کارای سونی شده باید پذیرفت.ارزش حتما داره در بدترین حالت وقتی اف بخوره
از تو بازی قابل حذف کردنه

یه عده که اونور دارن بازی میکنن از بازی راضین و حال میکنن ولی یه عده اینور دارن فقط حرسش رو میخورن :) واقعا دنیای عجیبیه.بخای گیر بدی برا همه بازیا میشه گیر داد از جمله GTA که از تو یخچال با جادو نوشیدنی ظاهر میکنه که برا من یکی بشخصه ایراد بزرگی نیست ولی همونایی که تاپیک GTA بطری رو ندیدن الان اینجا میان تظاهرات
همون نوشابه هم زیاد دیدن و راجبش گفتن.
ولی فرقش اینه GTA هنوز نیومده. حالا بذار GTA بیاد اگر بازم بطری ظاهر شد من خودم اولین نفر ازش ایراد میگیرم. از یه بازی درحال ساخت نمیشه اینطوری ایراد گرفت وقتی تو بازی نهایی تمام اینها درست میشه. بهت قول میدم بطری که هیچ، انیمیشن برداشتن چیزایی تو اون بازی طراحی شده که به مخیله ات حتی خطور نمیکنه

همون نوشابه هم زیاد دیدن و راجبش گفتن.
ولی فرقش اینه GTA هنوز نیومده. حالا بذار GTA بیاد اگر بازم بطری ظاهر شد من خودم اولین نفر ازش ایراد میگیرم. از یه بازی درحال ساخت نمیشه اینطوری ایراد گرفت وقتی تو بازی نهایی تمام اینها درست میشه. بهت قول میدم بطری که هیچ، انیمیشن برداشتن چیزایی تو اون بازی طراحی شده که به مخیله ات حتی خطور نمیکنه
GTA رو به عنوان معیار مثال زدم که از اون بهتر که نداریم و اونم همچین مواردی داره ولی حقیقتا قصد جسارت به ساحتش رو نداشتم :)

• Cool
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or