PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
ولی جدی این احمق فرض کردن مخاطب، رو اینا به سطح جدیدی رسوندن!!!

شما از باغچه خونه مامان بزرگ پدربزگتون یا حتی تو پارک رندوم یه حشره رو بردارید... بندازینش تو یه مسیری که حالا با نی یا چوب کبریت یا هر پلاستیک یا شی دیگه ای که ساختید!!!! این حشره در نهایت مسیر خطی رو ادامه می ده... یکجا به بن بست بخوره... می چرخه و مسیر رو پیدا می کنه....چون بالاخره در نهایت یک مسیر وجود داره!!!!

الانم به لطف gpt 6 astra دارن مغز مگس رو فرمولیزه می کنن... مگس که هیچی... اینا برن یک تک سلولی هم بردارن... در نهایت این مسیر صاف رو جلو می ره...:دی

یا اصلا در مراکز توان بخشی بیماران ذهنی یا افراد سالخورده میدن بازی مثل سودوکو یا جدول و یا بازی ویدیویی که بتونه مغز اینارو ورزش بده!!!

اینا تو جمع چپولا بودن...مخاطب رو با هم قشر های خودشون اشتباه گرفتن
یاد این تیکه تسو میوفتم:دی

View attachment 1000028492.mp4

یه بخشیش که به جنگ کنسولی ربط داره
و حسودان و تنگ نظران و...
بماند :دی

ولی اصل قضیه که یه چیز دیگس رو بذا من این جوری برات مثال بزنم

الان Diablo V معرفی شده. 2029 هم میاد. فرنچایز اش هم درگیر جنگ کنسولی و اینا نیست. رو همه پلتفرم ها میاد و اصلا اصل پلیربیس اش رو PC ـه
متای نسخه قبلی هم 86 ـه (با دو تا DLC که متاشون 84 ـه)

فرض کنیم سه سال پرش کردیم به 2029 و Diablo V با متای 78 عرضه شده.
به نظرت ملت میگن یه بازی صرفا خوبه و عبور می کنن؟ :دی

نه! هم من هم شاید خودت و هم تقریبا همه کسایی که یخورده با فضای ژانر ARPG آشنایی دارن میدونن
ملت بلیزارد و بازی رو شرحه شرحه می کنن!!
نمیذارن فن های سری و مخصوصا فن های دیابلو 4 نفس بکشن. چنان قهوه ای می کنن بازی رو که فن های سری از دیدن حرف V وحشت کنن.

چرا؟ چون یه عده زیادی نقدهای جدی دارن به Diablo IV ولی چون بازی موفقه. چون متاش هم خوبه، چون پلیر داره، چون خوب پول درمیاره خیلی نقدهای اینا به این بازی مهم نیست.
ولی Diablo V اگه قدم اول رو اشتباه بذاره و سُر بخوره این جماعت با چماق میان و مطمئن میشن بازی دیگه نتونه رو پاهاش وایسه

کما این که عین این کار رو با شدت خیلی خوب و مناسب سر Starfield درآوردن
و همین بلا رو بدترشو سر Civilization VII آوردن که رسما سازنده و ناشر افتاده بود به چیز خوردن
نمونه قدیمی ترش رو فن های اون موقع سر کپکام به خاطر Resident Evil 6 و Street Fighter vs Tekken آوردن

الانم به نظر من هسته این قضیه از نقدهای یه همچین جماعتی به نویسندگی و داستان اسپایدرمن 2 شکل گرفته که به خاطر متای 90 و فروش میلیونی اش خیلی به چشم نیومد
به نظرت الان که یه بازی اینسومنیاک قدم اول رو اشتباه برداشته و خورده زمین، این جماعت میذارن رو پاش وایسه؟
عین این قضیه تقریبا برای اکثر استدیوهای بزرگ فعلی البته صادقه. خیلی هاشون فقط هنوز اون سُر خوردن و زمین خوردن و نچشیدن که این سایه این جماعت چماق به دست رو بالای سرشون حس کنن.
که هر چند برای پلتفرم هولدرها به واسطه جنگ کنسولی این قضیه یه توان دو چندان هم داره.
حرفت رو قبول دارم.

ولی بنظرم باید یه حدی بین، "آیا چماق به دست بیوفتیم دنبال استودیو توسعه دهنده یا کلا به صلیب بکشیم تا نابود بشه" باشه! :D

مثلا همین Diablo یا هر سری بزرگ دیگه ای فن بیس خودشون رو داره که خب طبیعیه وقتی فنها راضی نیستن یا کمتر از حد انتظارات ظاهر شده بیان اعتراض یا انتقاد کنن.

ولی چیزیکه من دارم (مخصوصا توی تویتتر) میبینم خیلی عجیبه. من تقریبا از 2.5 پیش دیگه اخبار گیمینگ رو از تویتتر دنبال نمیکردم و الگوریتمم اصلا گیمینگ نبود که با لیک های GTA VI و تریلرش دوباره الگوریتمم گیمی شد. بخاطر عرضه چندتا بازی مثل GTA VI, GOW, Control, و Wolverine این روزا بیشتر میرفتم تویتتر. ولی الان وقتی این اپ لعنتی رو بخاطر اخبار بازی باز میکنم7/10 پست ها ایرادات و هیت به بازیکه اخیرا عرضه شده. درحالی که نسل پیش یا 2-3 سال پیش وضع شبکه های اجتماعی به این شکل نبود. ترولر ها همیشه بودن ولی الان طرف خیلی جدی میاد از یه چیزهایی ایراد میگیرن واقعا آدم شاخ در میاره. قبلا ها یکی ترول میکرد میفهمیدیم الان طرف واقعا جدیه :D

من از بحثی که میخواستم اولش بگم دور شدم. کلا بنظرم گیمر باید یه نگاه کلی به عملکرد اون استودیو یا توسعه دهنده داشته باشه. مثلا همین RE9 که اوایل سال میلادی اومد ایراداتی داشت قطعا، ولی نه زیاد. شما به عنوان گیمر وقتی میای به عملکرد RE های این چندسال اخیر و Caopcom نگاه میکنی به این نتیجه میرسی کم و بیش همیشه Consistent بودن و مداوم همیشه بازی با کیفیت عرضه کردن. حالا من چرا باید بیام از RE9 ایراد بگیریم که "چرا بازی روی بشکه هایی که میشه شکسته میشن رو زرد رنگ کرده و سازنده چرا فکر میکنه ما نادونیم"؟؟ یعنی ایراد وجود داره ولی در حدی نیست که من بیام کل بازی رو زیر سوال ببرم.

نمیخوام طومار بنویسم خلاصه حرفم اینه. Wolverine رو باید هرکسی خودش تجربه کنه و به نتیجه برسه نه اینکه بریم تویتتر چون به اینترنت دسترسی داریم تویتت الکی بزنیم برای جلب توجه. همین نقد Skill Up رو اگه دوباره گوش بدی انگار طرف رو به زور گذاشتن پشت کنسول باید حتما ولورین پلی بدی چه کاریه!؟ :D هدف چیه!؟ و مثلا به حس بویایی ولورین میگه GPS trail . من الان میتونم از Elden Ring چندین صفحه ازش ایراد بنویسم و آخرش هم بگم "اصلا بازی رو توصیه نمیکنم" و نمره اش 6:D

درکل من هرچقدر از ویدیو گیم خوشم میاد و باهاش حال میکنم از کامیونیتی گیمینگ (منظورم این انجمن نیست) یه مخاطب یا منتقدش حالم بهم میخوره. :D

خلاصه وقتی Porsche بهترین ماشینارو میسازه شما نمیای بگی " مدل 911 امسال دستگیره درش خیلی بده پس بیایم به صلیب بکشیمش" حالا شاید اصلا مهندس اصلی اینو طراحی نکرده. یعنی کسی که میخوام Insmoniac رو صلیب بکشه اول باید بیاد درباره این تحقیق کنه آیا تیم اصلی این بازی رو ساخته یا مطلع باشه از اینکه، کارگردان بازی وسط پروژه بازی رو ول کرده. ولی من شک میدونم 90% معترضین اصلا به این موارد فکر میکنن یا نه.

• Like
Reactions: Z-fan
فضای اطراف این بازی یجوریه که نقد ها چندان منصفانه نیست
در اینکه این بازی در حد و اندازه های هایپش ظاهر نشد با توجه به انحصاری بودن و اونم استودیویی مثل Ins. games که کاملن درسته و نمیشه عوضش کرد
دیالوگ های مسخره و طراحی کریه و المنظر شخصیت های زن بازی هم متاسفانه اسیر ووک شده و بازم جای دفاع نداره چون حال بهم زن هستن!
ولی اینکه گرافیک بازی در حد PS3 و گیم پلی بازی داغونه...بیخیال دیگه :دی
یه سری چیزا هست که بودنشون قطعن ضربه زده به بازی٬ نمونش اون باد آبی رنگی که مری جین به یادگار گذاشته از خودش ٬ میشه با آپدیت درستش کرد
تخفیف بخوره به عنوان یه بازی نه چندان پیچیده برای کسی که نخواد ۶۰۰ ساعت وقت بزاره و درگیر یه عالمه اسکیل تری پیچیده و درهم٬ گزینه خوبیه.
من هنوز بازی نکردم ٬ ولی خب مشخصه نمیتونه انتظار هارو برآروده کنه ٬ صحبتم فقط اینه که صفر و ۱۰۰ نبینیم بازی هارو.

اگر فروش بازی بالا باشه . کار خودش رو انجام داده

صرف نظر از متا و جوایز ، فروش مهمه

مثلا کالاف نه متا قدیم رو می گیره نه جوایز ولی هر سال فرت و فرت دارند می سازند . سری بلک اوپس که آخری ها تخیلی و توهمی شده بود و فاتحه خوندند

برای کمپانی ها پول مهمه ، نه نظر منتقدان نه جوایز نه متا

فضای اطراف این بازی یجوریه که نقد ها چندان منصفانه نیست
در اینکه این بازی در حد و اندازه های هایپش ظاهر نشد با توجه به انحصاری بودن و اونم استودیویی مثل Ins. games که کاملن درسته و نمیشه عوضش کرد
دیالوگ های مسخره و طراحی کریه و المنظر شخصیت های زن بازی هم متاسفانه اسیر ووک شده و بازم جای دفاع نداره چون حال بهم زن هستن!
ولی اینکه گرافیک بازی در حد PS3 و گیم پلی بازی داغونه...بیخیال دیگه :دی
یه سری چیزا هست که بودنشون قطعن ضربه زده به بازی٬ نمونش اون باد آبی رنگی که مری جین به یادگار گذاشته از خودش ٬ میشه با آپدیت درستش کرد
تخفیف بخوره به عنوان یه بازی نه چندان پیچیده برای کسی که نخواد ۶۰۰ ساعت وقت بزاره و درگیر یه عالمه اسکیل تری پیچیده و درهم٬ گزینه خوبیه.
من هنوز بازی نکردم ٬ ولی خب مشخصه نمیتونه انتظار هارو برآروده کنه ٬ صحبتم فقط اینه که صفر و ۱۰۰ نبینیم بازی هارو.
من که بازی خطی می بینم مگر اینکه واقعا نمرات و طراحی مراحل فاجعه باشه وگرنه رو هوا می رمش

در دنیایی که برای توجیه کردن قیمت بازی ها ، به تایم پلی بازی ها آب می بندن و جهان باز و الکی طولانی می کنند عناوین خطی جواهرن

این موجودات رو از کجا پیدا میکنن؟

View attachment 422092
این بچه سبزه یه تیکه کوتاهی از بازی هستش.
------------------------------------------------------------
من کات سین های بازی و باس فایتهاش و لوکیشن هاش رو دیدم. داستان بازی و کرکترهاش خوبه و کات سین هاش خیلی قشنگن.
یه جاهایی QTE هاش زیاد میشد یعنی بهتر بود تو ادامه همون کات سین اجرا میشد.
بنظرم بازی رو بد کوبیدن.

ولی وقتی میبینی استودیو مقابل Insomniac هست آدم دلش میسوزه.
خب چرا دلت بسوزه؟ :دی
مثلا من خودم جز فنای دو آتیشه بتسدا بودم تو این فروم، اینقد که استارفیلدو هایپ کردم و بعد خورد تو ذوقم که الان هر جا میرم یه چند تا فحش میزارم روش واسه بتسدا و تادهاوارد رو هم :-" :دی

استودیو وقتی میاد این همه خرج واسه کمپانی درست میکنه (تو این مورد 300 فاکین میلیون دلار) بعد یه عنوان خیلی پایین تر از انتظار میده باید کوبیده بشه دیگه! چه اهمیتی داره قدیم اصلا شاهکار قرنو ساخته باشه، لابد تو یک مسیر اشتباهی افتادن یا آدمای اشتباهی رو گذاشتن رو کار که نتیجه این شده دیگه! اگه کوبیده نشن دوباره همین مسیرو ادامه میدن.

حالا این قضیه Scent و اینا که تروله بیشتر واسه خندس، مشکل اصلی همون مسیر اشتباهیه که رفتن و اون مسیره هم خیلی واضح شده دیگه الان، اومدن Wolverine ـی رو که شخصیت خشنی داره و دنیاش باید پر از خون و gore باشه رو به سبک Spider man ساختن که از بیخ اشتباهه.
یادمه همون موقعی هم که تریلراش پخش میشد با خودم میگفتم چرا با اینکه مثلا بازی خشنه ولی دنیاش رنگی رنگی و شاده؟!؟ یا خون پاشیدناش حس کچاپو میده تا Gore واقعی! الان که نقداش درومده میبینی که خب همچین قرارم نبوده چیز خیلی دارک و خشنی باشه از اول.

این کوبیده شدنام همیشه به بسته شدن و اخراج که ختم نمیشه، فک نکنم هیچی تو تاریخ گیم اندازه سایبرپانک و سی دی پراجکت هیت گرفته باشه، اما الان بازیو نصب میکنی میبینی به یکی از بهترین بازی های دهه تبدیل شده و همه الان هایپن واسه ویچر 4.

از همون جاییکه Neil Druckman رو پیدا کردن :D
من علاقه‌ای به دراکمن ندارم. سبک کاریش هم یه خروجی‌هایی داره که مورد علاقه من نیست.
ولی دراکمن از زمین‌های خاکی شروع کرده و در هر پستی بوده عملکرد درجه یکی داشته. حالا هر عقیده چرت و پرتی هم داشته باشه، نمیشه با یه موجود دلقک در LA مقایسه‌اش کرد.

عجب شرایط بدی شده برای سونی قشنگ بی مدیریتی و بی کفایتی موج میزنه باید دید دست پخت جدید دراکمن چی از اب درمیاد
خیلی شرایط حساسی هست که اگه درست مدیریت نشه فاتحه ناتی داگ مخصوصا دراکم خوندس

از اون طرف هم سانتا مونیکا شرایط خیلی خوبی با اون فیدبکا نداره
از طرفی هم این همه سال ساخت بازیا طول کشیده انتظار گیمرها خیلی بالا رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or