امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
حال دل مهمه . مثلا من با ریمیک تنها در تاریکی حال کردم صرف نظر از متا

البته نگاه من از دید پی‌سی پلیرها هست که رایگان بر بدن می زنند . وگرنه در مبحث کنسول و دلار باید محتاط تر رفتار کرد . اونجا باید به حال جیب هم نگاه کرد
عادت داری از یه بازی خوشت میاد توی همه تاپیکها زورچپون بقبولونی که بقیه هم باید باهات هم نظر باشن. افتخارم میکنی که همه بازیارو رایگان و کرکی بازی میکنی.
برای عموم پلیرهای این فروم حتی روی پیسی که پول میدن بازی اورجینال میخرن، باید حساب شده توی این گرونی خرج کنن. فقط مربوط به کنسول پلیر نیست‌ وگرنه کرکی بازی کردن کاری نداره که فک میکنی شاخ غولو داری میشکونی.
ولورین هم بازی ناقص و پرایرادی هست. با هر بازی پرایراد و معیوب حال میکنی؟ بشین کرکی بازیش کن. ۵۰تا پست نده که بقیه هم باید خوششون بیاد و چشمشون رو روی هر ایرادی از بازی ببندن.

میخوای بگی مفت باشه کوفت باشه؟ :))
===========
===========

حالا این ولورین هم که هنوز نیومده ، شاید با همه اینها بازی سرگرم کننده ای باشه و خیلی هم تحویل گرفته بشه.

ولی خب اینطوری هم نیست که برای بخشی از پلیرها استاندارد یه بازی که قصد انجامش رو دارن مهم نباشه.
یکسری حتی بعد از تجربه بازیهایی که دوستشون نداشتن حاضر میشن برن به ساپورت استیم تیکت بزنن که لطفا این بازی رو از لایبرری من حذف کن که ننگ بازی کردنش تا آخر تو سابقم نمونه.
میگم استیم چون دیدم ، احتمالا روی پلتفرمهای دیگه هم این پلیرها هستن.

اما خب یکسری از پلیرها هم هستن که همینطوری فقط بازی میکنن و تموم میکنن و میرن سراغ بازی دیگه ای.
اصلا هم براشون این مسایل مهم نیست و کاری به این جنگ و دعواها و بحثهای تو اینترنت ندارن و اصلا دنبالش هم نمیکنن ... که خب هم روی کنسول داریم و هم ‌PC.

اتفاقا اینها بعدش هم میان میگن فلانی عجب بازی خفنی بود این.
یکی از دوستهای خودم دقیقا همینه.
مثلا این Callisto Protocol که من بهش 7 میدم برای اون شاهکار بود و عاشقش شده بود.
خیلی وقتها بهش غبطه میخورم ، مثل یه لوح نانوشته میمونه :D

کاش هممون یه فرصت دیگه میداشتیم و برمیگشتیم به قدیم و اصلا دچار این بحثهای توی اینترنت نمیشدیم و اینقدر قبل از انتشار بازی ، فیلم و... این جنجالها رو پیگیری نمیکردیم.
خودمون دست اول بازی میکردیم حالا یا خوشمون میومد یا نه دیگه.
اونموقع نظرهای یکسری یوتوبر ، X و کاربرهای دیگه برامون اونقدری مهم نمیبود.

چون داشتیم که بعضی از این جنجالها کاملا مزخرف بودن و بعد از انتشار مشخص شد که انصافا با یه بازی خوب و تر و تمیز طرفیم ، مثل Avowed‌ یا چندتای دیگه.
همه بازیها که نباید شاهکار دوعالم باشن که ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن رو داشته باشن.
بحث و نقد به همه بازیا هست، اصلا من خودم یه بازیایی میپسندم و از یه بازیایی خوشم نمیاد که اگه لیستشون کنم احتمالا از انجمن بن بشم. اینم بقول یکی از خارجیا حتما نباید ۷۰ دلار پول بابتش دور بریزیم تا حق اظهار نظر داشته باشیم چندتا چیزش خیلی ناراحت کنندس اول اینکه چندتا دونه کلا انحصاری داشتیم اونم اکثرشون کپی همون نسخه قبلیشون بودن و خیلیا توقع داشتن این بازی حداقل خوب دربیاد و یه تجربه جدید و جذابی بشه دوم اینکه بحث متا دلیل بر خوب و بد بودن نیست صرفا کیفیت کلی رو نشون میده فکر کنم اکثر اونایی که فایو دارن بهرحال خوب یا بد میرن بازیو چون جزو انحصاریاس ولی ناراحتن چون میدونن کیفیت بازی در حد عالی نیست و نباید انتظار چیز خاصی داشته باشن ازش حالا چه لذت ببرن چه نبرن به علاوه چون متا پایین شده خیلیا از جمله من اشتیاقشون به زودتر رفتنشو از دست میدن صبر میکنن قیمت مناسب بگیرنش وگرنه اونی که فن بازیه متا ۶۰ هم میشد سریع میگرفت میرفتش دیگه..
من خودم به شخصه ازین دلخورم که این همه بودجه صرف لایو سرویس کردن گند زدن الان به سینگل پلیرا هم دارن گند میزنن

تنها قصوری که از سازنده های اینسامنیاک می گیرم قسمت Setting بازیه

برای اکسپلور و کامبت و QTE درجه سختی کابوس وار تا خیلی آسان می گذاشتند که یک عده از منتقدها و بازی بازها که چیزی پیدا نکردن و حالا گیر به راهنما بازی و QTE دادند

کلیپ های فان می سازن و ....

فاز سازنده ها رو نمی دونم . الکی خودشون رو برچسب دار می کنند تا هجمه وارد بشه

از سازنده های سایلنت هیل و ایندیاناجونز موندن که برای هر بخش درجه سختی جدا گذاشتند !!!!! تومب رایدر ریمیک هم درجه سختی برای هر بخش خواهد داشت .

• Smile
Reactions: Esperanto
من اصلا قصد هیت دادن ندارم ولی واقعا از دید فنی میگم این صحنه موتورسواری رو خیلی خیلی بد ساختن. واقعا شبیه بازیهای موبایل شده این قسمت.

View attachment VID_20260914_104029_767.mp4

تو ذهن خودم مقایسه اش میکنم با صحنه موتورسواری انچارتد۴ یا حتی گیرز ۴ و میگم چرا اینسامنیاک با حدود ۳۵۰ میلیون دلار هزینه اونم تو یه بازی خطی نتونسته این سکانس رو با کیفیت تر خلق کنه که حداقل در حد کیفیت آثار چندین سال قبل باشه. ست پیس های اسپایدرمن ۲ خیلی خفن و با کیفیت بود نمیدونم چی بر سرشون اومده واسه وولورین

آخرین ویرایش:
من اصلا قصد هیت دادن ندارم ولی واقعا از دید فنی میگم این صحنه موتورسواری رو خیلی خیلی بد ساختن. واقعا شبیه بازیهای موبایل شده این قسمت.

View attachment 422059

تو ذهن خودم مقایسه اش میکنم با صحنه موتورسواری انچارتد۴ یا حتی گیرز ۴ و میگم چرا اینسامنیاک با حدود ۳۵۰ میلیون دلار هزینه اونم تو یه بازی خطی نتونسته این سکانس رو با کیفیت تر خلق کنه که حداقل در حد کیفیت آثار چندین سال قبل باشه. ست پیس های اسپایدرمن ۲ خیلی خفن و با کیفیت بود نمیدونم چی بر سرشون اومده واسه وولورین
بعد از اون هک و لیک عظیم ، آدم سابق نشدند

View attachment 422059

ببین یچیزی هست که هیچ یوتیوبر یا منتقد مطرحی نمیتونه راجع بهش بحث کنه یا حتی اشاره کنه چون کل کانالش یا سایتش میترکه اگه راجع بهش حرفی بزنه.
مشکل این هست که استودیوهایی مثل اینسومنیک یا ناتی داگ یا استودیو کوالیشن تا چن وقت پیش، شدید درگیر استخدام افراد lgbtq هستن. اینا صرفا نویسنده یا ایده پرداز نیستن بلکه قراره به عنوان انیماتور و برنامه نویس و غیره کار کنن و توی مسیر ساخت بازی دخالت مستقیم دارن. مشکل هم اینجاست که اینا بخاطر استعداد یا پشت کارشون استخدام نشدن و صرفا بخاطر همین اقلیت بودنشون استخدام شدن.
به مشکل دیگه هم که وجود داره، این افراد محیط کار رو سمی میکنن و باعث میشن یا یه سری از استودیو فرار کنن یا نتونن درست کار کنن. من توی زندگی واقعی با اینا برخورد داشتم. آدمای بدی نیستن ولی کلا توی یه دنیای دیگه سیر میکنن و خیلی غیر قابل پیش بینی هستن و تصمیمات لحظه ای میگیرن. دائم هم میخوان این گرایشاتشون رو نشون بدن.

حالا فکر کن با همچین افرادی میخوای همکار باشی و هر روز تحمل کنی این رفتارا رو.

این یه حقیقت تلخ هست که هیچ کس نمیتونه حرفی ازش بزنه.
متاسفانه اینسومنیک شدید درگیر این موضوع هست و معلوم هم نیست تا کی قراره این موضوع ادامه پیدا کنه.

از این استودیو بعید میدونم دیگه چیزی مث اسپایدر من ۱ و ۲ در بیاد با وضع فعلی

این بازی از لحاظ کیفیت شبیه بازیهای ابرقهرمانی قبل از راکستادی هستش.
ولی اگر مارکتینگ بازی هم در همون حد میبود، شاید کمی باهاش مهربون تر برخورد میکردن. اینکه میای یه جوری نشون میدی که بازی قراره تم دارک داشته باشه و تا حد ممکن به عناوین رده سنی M نزدیک باشه ولی در عمل بازار هدفت کودکان و کمی نوجوانان هستند، کار رو خراب میکنه. مگه اوایل نسل هفته که انقدر راحت دروغ میگید.

مشکل بزرگتر هم مربوط میشه به سونی و تمام استودیوهاش که هنوز تو دوران ووک گیر کردن.
هنوز فکر میکنن ووک در اوج خودشه و هرکاری بکنن در نهایت میتونن فروش خوبی داشته باشن چون پلیرها گزینه دیگه ای ندارن.
باید یکی اینها رو از این خاب زمستانی بیدار کنه. ووک خیلی وقتی در سراشیبی قرار گرفته و یکی از بارزترین نشونه هاش هم همین گیمزکام اخیره.
حتی گیرباکس هم فهمید که اون دوران تموم شده و تو dlc جدید بردرلندز یک کرکتر خوب رو معرفی کردن که همین هم باعث شد بازیشون دوباره برگرده به بالای جدول.
ولی اینا هنوز نفهمیدن.

کلن سونی خیلی عجیب شده.

من فقط امیدوارم به کیفیت بازیه NAUGHTY DOG ضربه نخوره.البته با توجه به چیزی که گفتی و منم دیدم همینجوره باید از آینده خروجی های سونی ترسید.مقصر رو هم خود سونی نمیبینم.اینا دستوراتیه که از بالا میاد و مجبورن اینطور رویه ای پیش بگیرن.
ببین یچیزی هست که هیچ یوتیوبر یا منتقد مطرحی نمیتونه راجع بهش بحث کنه یا حتی اشاره کنه چون کل کانالش یا سایتش میترکه اگه راجع بهش حرفی بزنه.
مشکل این هست که استودیوهایی مثل اینسومنیک یا ناتی داگ یا استودیو کوالیشن تا چن وقت پیش، شدید درگیر استخدام افراد lgbtq هستن. اینا صرفا نویسنده یا ایده پرداز نیستن بلکه قراره به عنوان انیماتور و برنامه نویس و غیره کار کنن و توی مسیر ساخت بازی دخالت مستقیم دارن. مشکل هم اینجاست که اینا بخاطر استعداد یا پشت کارشون استخدام نشدن و صرفا بخاطر همین اقلیت بودنشون استخدام شدن.
به مشکل دیگه هم که وجود داره، این افراد محیط کار رو سمی میکنن و باعث میشن یا یه سری از استودیو فرار کنن یا نتونن درست کار کنن. من توی زندگی واقعی با اینا برخورد داشتم. آدمای بدی نیستن ولی کلا توی یه دنیای دیگه سیر میکنن و خیلی غیر قابل پیش بینی هستن و تصمیمات لحظه ای میگیرن. دائم هم میخوان این گرایشاتشون رو نشون بدن.

حالا فکر کن با همچین افرادی میخوای همکار باشی و هر روز تحمل کنی این رفتارا رو.

این یه حقیقت تلخ هست که هیچ کس نمیتونه حرفی ازش بزنه.
متاسفانه اینسومنیک شدید درگیر این موضوع هست و معلوم هم نیست تا کی قراره این موضوع ادامه پیدا کنه.

از این استودیو بعید میدونم دیگه چیزی مث اسپایدر من ۱ و ۲ در بیاد با وضع فعلی

• Like
Reactions: Sobhan_23
من فقط امیدوارم به کیفیت بازیه NAUGHTY DOG ضربه نخوره.البته با توجه به چیزی که گفتی و منم دیدم همینجوره باید از آینده خروجی های سونی ترسید.مقصر رو هم خود سونی نمیبینم.اینا دستوراتیه که از بالا میاد و مجبورن اینطور رویه ای پیش بگیرن.
کدوم بالا؟ منظورت چیه؟
منظورت اینه که بالای مدیران سونی اشخاص دیگه هستن که بهشون دستور میدن؟
یعنی چی اصن؟

• Like
Reactions: TwistedFate
کدوم بالا؟ منظورت چیه؟
منظورت اینه که بالای مدیران سونی اشخاص دیگه هستن که بهشون دستور میدن؟
یعنی چی اصن؟
این دید منه منظورم مدیرانیه که جامعه رو مدیریت میکنن تو حکومت ها وگرنه سونی یا هر کسی دیگه ای مغز خر نخورده همچین رویه ای که خلاف خواسته بیشتر مشتریاشونه رو پیش بگیرن

آخرین ویرایش:
  • Cool
Reactions: Thundersky
این دید منه منظورم مدیرانیه که جامعه رو مدیریت میکنن تو حکومت ها.
بیخیال. :|
این یعنی یه سری مدیران در سایه هستن که سیاست های کلی سونی رو تدوین میکنن؟
والا به نظرم بعید میاد همچین چیزی
ولی حداقل در مورد مدیای صنعت بازی، این خود سونیه که کنترلشون میکنه.
یعنی همینکه رسانه های برای بازیهای یه سری کمپانی tax پنهان گذاشتن یا برای محتوای ووک امتیاز ویژه قایل میشن، در کنترل خود سونیه.
جامعه رو کاری نداریم ولی تو گیم این سونی و رسانه های نزدیک به سونی بودند که ووک رو پروموت کردن و حالا یکی یکی دارن عقب نشینی میکنن.
البته به جز خود سونی

بیین بالایی در کار نیست
خود مدیران سونی مجوز اینو صادر کردن
همونطور که زمانی که آشا شارما شد مدیر ایکس باکس، دکمه اکثر این افراد رو زد از ایکس باکس چون همینا ایکس باکس رو به خاک سیاه نشوندن از ۲۰۱۵ تا الان.
با اینکه مدیرای یوبی سافت بعد از لانچ اساسین شدوز نشستن جلسه گرفتن و تصمیم گرفتن ووک رو کاهش بدن توی بازی و دیدیم که شخصیتای بلک فلگ ریمیک بعضا از نسخه اصلی هم قشنگ تر بودن.
———————————————————

وقتی میگیم ولورین، تصور یه مرد هیکلی خشن و عوضی میاد تو ذهنمون که هیچ ترسی نداره و مقداری هم تنها و گوشه گیره ولی از اونطرف قلب مهربونی داره.

اینا میتونستن از بچگی لوگان تا بزرگ شدنش زندگیش رو نشون بدن و اینکه چطور لوگان اصلا تبدیل میشه به ولورین.
با اضافه شدن آدمانتیوم به اوج میرسه و قدرتای جدید پیدا میکنه. ( دقیقا مثل قدرتای سیمبیوتی پیتر)

ولی خب متاسفانه افرادی که توی استودیو هستن اجازه نمیدن یه مرد سفید پوست سرشار از تستوسترون همه کاره بازی باشه و باید به حاشیه ببرنش و مهربونش کنن! این حالا شاید با تم اسپایدرمن جور در بیاد چون قهرمانای بازی تینیجر هستن. ولی با دنیای ولورین کاملا متصاذه.

بعد نمونه واضح مزخرفات این هستن که Lady deathstrike رو از بالایی تبدیل کردن به پایینی!!!

View attachment IMG_1015.webp

View attachment IMG_1016.webp

همونطور که مشاهده میکنید تبدیل شده به پیرزن!

بیین بالایی در کار نیست
خود مدیران سونی مجوز اینو صادر کردن
همونطور که زمانی که آشا شارما شد مدیر ایکس باکس، دکمه اکثر این افراد رو زد از ایکس باکس چون همینا ایکس باکس رو به خاک سیاه نشوندن از ۲۰۱۵ تا الان.
با اینکه مدیرای یوبی سافت بعد از لانچ اساسین شدوز نشستن جلسه گرفتن و تصمیم گرفتن ووک رو کاهش بدن توی بازی و دیدیم که شخصیتای بلک فلگ ریمیک بعضا از نسخه اصلی هم قشنگ تر بودن.
———————————————————

وقتی میگیم ولورین، تصور یه مرد هیکلی خشن و عوضی میاد تو ذهنمون که هیچ ترسی نداره و مقداری هم تنها و گوشه گیره ولی از اونطرف قلب مهربونی داره.

اینا میتونستن از بچگی لوگان تا بزرگ شدنش زندگیش رو نشون بدن و اینکه چطور لوگان اصلا تبدیل میشه به ولورین.
با اضافه شدن آدمانتیوم به اوج میرسه و قدرتای جدید پیدا میکنه. ( دقیقا مثل قدرتای سیمبیوتی پیتر)

ولی خب متاسفانه افرادی که توی استودیو هستن اجازه نمیدن یه مرد سفید پوست سرشار از تستوسترون همه کاره بازی باشه و باید به حاشیه ببرنش و مهربونش کنن! این حالا شاید با تم اسپایدرمن جور در بیاد چون قهرمانای بازی تینیجر هستن. ولی با دنیای ولورین کاملا متصاذه.

بعد نمونه واضح مزخرفات این هستن که Lady deathstrike رو از بالایی تبدیل کردن به پایینی!!!

View attachment 422070

View attachment 422071

همونطور که مشاهده میکنید تبدیل شده به پیرزن!
البته Lady Deathstrike که حتما فقط ایشون نیست.
تو خود کامیکها/انیمیشن ها این شکلی هم داریم:

images (1).jpeg

یا
images (2).jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
  • 3DO
  • mla
  • S0NY
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or