AI Center

برای ادیت ویدئو هوش مصنوعی رایگان چیزی هست؟ اینکه مثلا بهش یه ویدئو خام یک دقیقه ای بدی بگی جوری ادیت کن شبیه یه تیزر فیلم سینمایی بشه.

حمید اون چی بود ساختی قیمت طلا میداد
آموزشش رو میذاری ؟
با google ai studio ساختم.
برو داخلش و با جیمیلت لاگین کن بعد از منوی سمت چپ یه گزینه هست که زده Build که زیرش زده new app که میزنی روش بعد دیگه بهش میگی چی میخوای

من خودم همینطوری فارسی بهش گفتم ولی مثلا خواهرم میخواستتخته مایکروسافت رو بازسازی کنه قبلش رفت به chat gpt گفت و اونم یه پرامپت بهش داد که تقریبا همه آپشنها رو داخلش گذاشاه بود.دیگه هر طور خودت راحتی میتونی بسازی

وفتی هم ساخت بهت پیش نمایش نشون میده که اگه مشکلی داشت تو چت باکسی که سمت چپ پایین هست بهش میگی و درستش میکنه

برای ادیت ویدئو هوش مصنوعی رایگان چیزی هست؟ اینکه مثلا بهش یه ویدئو خام یک دقیقه ای بدی بگی جوری ادیت کن شبیه یه تیزر فیلم سینمایی بشه.
اون چیزی که میخوای فکر نکنم مجانی باشه.یعنی فرضا chat gpt هم بتونه انجام بده فقط تو نسخه پولی هست که به استرا دسترسی داشته باشی.یا مثلا کپ کات همچین قابلیتی داره ولی تو نسخه پرو که پولیه.

ولی رایگان در حدی که فقط کلیپها رو بهم بچسبونه و یه آهنگی هم روش بذاره با کلاد میشه.در واقع اونم مستقیم انجام نمیده.تو فیلمهات رو میذاری تو یک پوشه و بهش دسترسی میدی و اونم یه اسکریپت مینویسه بعد کد رو بهت میده که میبری تو نرم افزار اسکریپت رو اجرا میکنی.ولی اون چیزی که مدنظرته من چیز مجانی سراغ ندارم

این سایت chat gpt 6 astra رو مجانی داره.مثلا من 2-3 تا مدل 3 بعدی تونستم باهاش بسازم قبل از اینکه بگه اپگرید کن

فقط باید موقع ثبت نام شماره موبایل بدید.شماره مجازی هم قبول میکنه

AshnaAI | AI assistant and no-code agent platform

آخرین ویرایش:
GitHub - maanimeisam/Google-Flow-Helper: Unlocks Google Flow limitations by patching API responses based on remote specs.

این رپو بهتون کمک میکنه مشکل Google Flow رو حل کنید. در مرحله اول باید سایت گوگل فلو براتون بالا بیاد.

روشی هست بشه رایگان اکانت گوگلت رو پرو کنی؟ یادمه قبلا خود گوگل طرح دانشجویی گذاشته بود که بالای یه سال اکانتت پرو میشد.
رایگان نه ولی با 80 سنت یه اوپراتور هندی هست انجام میده تضمینی

دوستان راهی یا سایتی هست که بشه جی پی تی خروجی 2k یا بالاتر گرفت؟
یا هرچیزی که در حد جی پی تی باشه.
نانو بنانا پرو و 2 که واقعا اعصابمو خورد کردن اینقد نفهمن تو بعضی موارد.

@hamid_barca شاید بهتر بدونی :دی
یه Diffuse Map دارم از unwrapped uv صورت یک کاراکتر، یه هوش مصنوعی میخوام کیفیتشو بهتر کنه و بیارش تو لول استودیو ها AAA مثلا.
نانوبناناها که از بیخ گاون هیچی میره کله یه آدم واقعی رو میزاره اونجا مثلا :| مهمم نیس پرامپت چی بدی، سیدنس و یه مشت مدل دیگه هم تست کردم همینکارو میکردن.

از آخر جی پی تی فقط بشدت عالی این کارو انجام میده اما خروجی چون 1k هست خیلی بدرد تکسچر نمیخوره، باز میام با نانوبنانا (هر کدوم) آپسکیل کنم، پونصد خط تاکید میکنم دست نزن فقط آپسکیل کن باز میره چرت و پرت اضافه میکنه :|

در کل بهترین آپسکیلرم اگه یکی بگه چیه دعاش میکنم :دی

• Like
Reactions: ce7en44
دوستان راهی یا سایتی هست که بشه جی پی تی خروجی 2k یا بالاتر گرفت؟
یا هرچیزی که در حد جی پی تی باشه.
نانو بنانا پرو و 2 که واقعا اعصابمو خورد کردن اینقد نفهمن تو بعضی موارد.

@hamid_barca شاید بهتر بدونی :دی
یه Diffuse Map دارم از unwrapped uv صورت یک کاراکتر، یه هوش مصنوعی میخوام کیفیتشو بهتر کنه و بیارش تو لول استودیو ها AAA مثلا.
نانوبناناها که از بیخ گاون هیچی میره کله یه آدم واقعی رو میزاره اونجا مثلا :| مهمم نیس پرامپت چی بدی، سیدنس و یه مشت مدل دیگه هم تست کردم همینکارو میکردن.

از آخر جی پی تی فقط بشدت عالی این کارو انجام میده اما خروجی چون 1k هست خیلی بدرد تکسچر نمیخوره، باز میام با نانوبنانا (هر کدوم) آپسکیل کنم، پونصد خط تاکید میکنم دست نزن فقط آپسکیل کن باز میره چرت و پرت اضافه میکنه :|

در کل بهترین آپسکیلرم اگه یکی بگه چیه دعاش میکنم :دی
به نظرم اگه واقعا در حد استودیوهای AAA میخوای که باید دست به جیب بشی و اشتراک بخری تا بتونی خروجی سایز بالا بگیری

ولی برای استفاده رایگان و روزمره من این سایت رو تست کردم، آپ اسکیلش بد نبود و جزئیات رو خیلی دست نزد.البته سایت پولیه ولی با هر اکانت 1000 کردیت میده
Miora — The Agentic Creative Studio with Memory

برو داخلش و ثبت نام کن و بعد رو آپگرید بزن تا 1000 تا رو بهت بده بعد دکمه + رو بزن تا پروژه جدید بسازه.حالا تو صفحه کارت میتونی عکست رو آپلود کنی، بعد که آپلود شد روش کلیک کنی و از بین گزینه هایی که میاد روی HD بزنی تا سایزش رو 2 برابر کنه.چیزی که خودم دیدم تو این حالت فقط سایز رو بزرگ و میکنه خیلی دست به جزئیات نمیبره.اگه اوکی بودی که هیچی ولی اگه خواستی تغییری روش بدی(مثلا بگی فلان چیز هم تغییر بده) رو عکس بزرگ شده کلیک کن و گزینه اضافه شدن به چت رو بزن

اینجا دیگه میتونی مدلهای مختلف رو انتخاب کنیو هر کدوم هم یه کردیت خاصی کم میکنن.ولی من مدل هان یوان رو انتخاب میکنم که جواب دادنش مجانی هم هست و به همون فارسی هم بهش میگم چی میخوام.

من در این حد برای کار معمولی بلدم آپ اسکیل کنم.در حد اون AAA فکر نکنم بشه ولی یه تست بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or