امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
ایراد اصلیش که من متوجه شدم اینکه کل بازی پرش و پاره کردن دشمنا هست بدون هیچ خلاقیت و تنوعی
اما بازم من با سبکش حال می کنم منو می بره به دوران نسل 6 این سبک بازی ها زیاد بودن
حالا بیاد بازی کنیم نظر خودمونم می دیم اما فکر کنم از این بازی هایی هست که وسط هاش خسته می شیم از یکنواختی بازی بیخیالش می شیم اما چند ساعت اولش باید حال بده
این بازی خوراک خانم‌های ایرانی‌ هست. واس ما ها ایراده‌

• Like
Reactions: Persia Tech
واقعا این بازیو تیم اول اسپایدرمن ۲ ساخته یا تیم فرعی بودن؟
چطوری بعد از ساخت شاهکار SM2 همچین مزخرفی رو ساختن که پتانسیل اینو داشت یکی از بهترین و خونین ترین گیم های ابرقهرمانی بشه!
امیدوارم ددپول دست اینا نیوفته وگرنه گند میخوره توش‌.

من نمی دونستم این نچسب دو عالم بازیگر لوگانه :دی
از دلایل انحطاط GeoW همین قیافه داغون و یخمک ایشون بود.

View attachment 421957
از اون دسته حرفا بود! این بیچاره کجاش نچسبه دقیقا ؟
اتفاقا کات سین های بازی بهترین قسمتشه و خیلیم خوب بازی کرده

• Like
Reactions: Love Console
مشکل بازی ولورین این هست که تیم سازنده اصلا دید درستی از این شخصیت نداشتن.
اینسومنیک اسپایدرمن های خوبی میسازه. پیتر پارکر و مایلز مورالز 2 شخصیت جوون هستن که قهرمانای بازین، آدم نمیکشن و روابط عاطفی هم خیلی براشون مهمه. ولورین توی خیلی از موارد نقطه مقابل این چیزا هست.
اگه بازی ای که میساختن اپن ورلد بود و از حس های قوی ولورین استفاده میشد برای پیدا کردن یچیزای مخفی یا غیره واقعا با عقل جور در میومد.
اصرار خیلی شدیدی هم داشتن که توی بازی از قهرمانای دیگه استفاده کنن. در صورتی که ولورین یه مقداری انزواگرا هست و خیلی از اوقات رو تنهاست.
سازنده ها اصلا به این هم فکر نکردن که ولورین ضد گلوله هست، پس دشمنایی که باهاش مبارزه میکنن هم باید یا از خودش سرسخت تر باشن یا خداقل هم تراز خودش باشن.

کلا به نظر من تیمی که اسپایدرمن میسازه نمیتونه ولورین بسازه، چون اینا از بیخ و بن باهم فرق دارن

یاد این افتادم که سر گیرز 5 تیم سازنده یدفعه تصمیم گرفتن یه بازی با خشونت بالا رو تبدیل کنن به یه بازی میم و رنگارنگ! بازی ای که هویتش به صورت پیشفرض با خشونت گره خورده رو نمیتونی اینجوری بسازی!

بعد واسم خیلی جالبه که سونی داره تک تک اشتباهای ایکس باکس چن سال اخیر رو تکرار میکنه و اصلا هم کوتاه نمیاد....

به نظر اون چیزی که ما همه نقطه قوت اینسامنیاک میدونستیم باعث شد بالاخره یه جا کم بیارن
اکثرا از این تعریف میکردیم که چه قدر این استودیو با سرعت عالی محصولات فوق العاده ای رو عرضه می‌کنه
اسپایدر من ۱ و ۲ و مایلز مورالز و رچت
ولی به نظر دیگه باید قبول کرد نمیشه تو یه بازه ۳ ساله مثل گذشته یک شاهکار تولید کرد
البته قطعا یک سری ایرادات ابتدایی هم تو بازی هست که ربطی به این موضوع نداره
ولی در کل به نظر باید سر خودشون رو خلوت کنن
حالا ولورین که هیچی ولی اگه اسپایدرمن همچین گندی میخورد بعد ۲ نسخه فوق العاده کار بیخ پیدا می‌کرد

مشکل بازی ولورین این هست که تیم سازنده اصلا دید درستی از این شخصیت نداشتن.
اینسومنیک اسپایدرمن های خوبی میسازه. پیتر پارکر و مایلز مورالز 2 شخصیت جوون هستن که قهرمانای بازین، آدم نمیکشن و روابط عاطفی هم خیلی براشون مهمه. ولورین توی خیلی از موارد نقطه مقابل این چیزا هست.
اگه بازی ای که میساختن اپن ورلد بود و از حس های قوی ولورین استفاده میشد برای پیدا کردن یچیزای مخفی یا غیره واقعا با عقل جور در میومد.
اصرار خیلی شدیدی هم داشتن که توی بازی از قهرمانای دیگه استفاده کنن. در صورتی که ولورین یه مقداری انزواگرا هست و خیلی از اوقات رو تنهاست.
سازنده ها اصلا به این هم فکر نکردن که ولورین ضد گلوله هست، پس دشمنایی که باهاش مبارزه میکنن هم باید یا از خودش سرسخت تر باشن یا خداقل هم تراز خودش باشن.

کلا به نظر من تیمی که اسپایدرمن میسازه نمیتونه ولورین بسازه، چون اینا از بیخ و بن باهم فرق دارن

یاد این افتادم که سر گیرز 5 تیم سازنده یدفعه تصمیم گرفتن یه بازی با خشونت بالا رو تبدیل کنن به یه بازی میم و رنگارنگ! بازی ای که هویتش به صورت پیشفرض با خشونت گره خورده رو نمیتونی اینجوری بسازی!

بعد واسم خیلی جالبه که سونی داره تک تک اشتباهای ایکس باکس چن سال اخیر رو تکرار میکنه و اصلا هم کوتاه نمیاد....
جالا یجوری می گید انگار اینا از اول اسپایدرمن ساز بودن
همون INFAMOUS که می ساختن یادمه متاش همین حدود می شد
اسپایدرمنی هم که ساختن ایده اصلیش از AMZING SPIDERMAN گرفتن من چند وقت پیش بازیش کردم شباهت هاش خیلی زیاده انگار که همون بازی رو اومده باشن ارتقا داده باشن
اما برای ایکس من عملا ایده ای نداشتن هیچ بازی ایده مناسب یا خوبی که بخوان ازش الهام بگیرن نداشتن طبیعتا نتونستن خودشونم ایده جذابی رو کنن همون فرمول نسل 6 7 دنبال کردن و شکست خوردن
کلا بازیسازها توشون خلاقیت مرده یا شایدم ادم های خلاق دیگه استخدام نمی کنن
با این حال خودم به شخصه از نمایش هاش بدم نیومده تا بازی کنم بعد نظرم می دم

یکی هست از بازی انتقاد میکنه که لایکشم میگیره. مثل n نفر توی این تاپیک که به حق انتقاد کردن.
منتهی پستات صفر تا صدش ترول مضحکه. حداقل میخوای ترول کنی ضایع بازی درنیار. زنگ اشتباهی زدی برو تاپیک گوست آف یوتی. ترول میکنی استودیو رو جابجا نگو که! :D

اسپایدرمنی هم که ساختن ایده اصلیش از AMZING SPIDERMAN گرفتن من چند وقت پیش بازیش کردم شباهت هاش خیلی زیاده انگار که همون بازی رو اومده باشن ارتقا داده باشن
اما برای ایکس من عملا ایده ای نداشتن هیچ بازی ایده مناسب یا خوبی که بخوان ازش الهام بگیرن نداشتن طبیعتا نتونستن خودشونم ایده جذابی رو کنن همون فرمول نسل 6 7 دنبال کردن و شکست خوردن
دوست عزیز فقط محض یاداوری اینو میگم اینفیموس رو ساکرپانچ ساخته.

در کل بازی نسبت به اسپایدرمن دو عقب گرد بوده ولی به خودی خود بازی خوبیه دیگه وقتی 4 تا بازی تو 6 سال میدن بیرون منصفانه هم نگاه کنید. مقصر اصلی فقط سونی هست. سونی هست که داره گند میزنه به خاطراتمون. واقعا امیدوارم نسل بعد جبران کنه . چون مطمعنم ایکس باکس نسل بعد رو به جلو حرکت میکنه با مدیریت جدیدش

• Like
Reactions: Adidas95
اسپایدرمن ۲ بازی خیلی خوبی بود کاری ندارم که از کجا یاد گرفتن با ایده گرفتن با هرچی. بازیش خوبه
بجز مراحل MJ

بقیه بازی سرتاسر اکشن و نفس گیر بود. باس فایتای خفنی داشت و کلا همه چی بازی خ‌وبه.

داداش شما کلا کامنتات برای همه چی حتی سخت افزار پی سی هم همیشه منفی و یه طرفه هست.

اگه از چیزی خوشت نمیاد و تجربه هم نکردی، اجباری نیست که راجع بهش نظر بدی.

مشکل اینه که برخلاف اسپایدرمن 1
اسپایدرمن 2 همون فرمول تکراری 1 بود ، حتی تریلر شماره دو اومد همه گفتند اینکه همون 1
ولورین هم همون فرمول قبلی که تکراری بود رو چند لول پایین تر از قبل انجام داد
از همون نمایش اول که چند سال پیش بود اصلا جز ماهیت جهان بازی ، بازی جذابیت بصری نداشت
انگار به نسبت شخصیت بازی آگاهی نداشتند ونمیدونست چی میخوان بسازند
اگر جای این بازی به دنبال شخصیت های دیگه مثل deadpool یا infamous جدید میرفتند عنوان جذاب تری میشد یا کلا عنوان اول شخص میساختند
خودم زیاد با جهان مارول ارتباط نمیگیرم و نمیدونم حق مالکیت برای ساخت عناوین d.c رو میتونستند بگیرند یا نه ولی اگر میتونستند شخصیتی مثل spawn d.c رو میساختند جذابتر بود

• Like
Reactions: FERYGAMER
مشکل اینه که برخلاف اسپایدرمن 1
اسپایدرمن 2 همون فرمول تکراری 1 بود ، حتی تریلر شماره دو اومد همه گفتند اینکه همون 1
ولورین هم همون فرمول قبلی که تکراری بود رو چند لول پایین تر از قبل انجام داد
از همون نمایش اول که چند سال پیش بود اصلا جز ماهیت جهان بازی ، بازی جذابیت بصری نداشت
انگار به نسبت شخصیت بازی آگاهی نداشتند ونمیدونست چی میخوان بسازند
اگر جای این بازی به دنبال شخصیت های دیگه مثل deadpool یا infamous جدید میرفتند عنوان جذاب تری میشد یا کلا عنوان اول شخص میساختند
خودم زیاد با جهان مارول ارتباط نمیگیرم و نمیدونم حق مالکیت برای ساخت عناوین d.c رو میتونستند بگیرند یا نه ولی اگر میتونستند شخصیتی مثل spawn d.c رو میساختند جذابتر بود

الان مثلا سه گانه خدای جنگ

یا گاد های جدید فرمول قبلی رو مگه نداشتن؟
منظورت چیه!
یا مکس پین 1 و دو یهو 360 درجه تغییر کردن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
  • 3DO
  • mla
  • S0NY
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or