امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
فقط اخراج هرمن هالست و برگردوندن یوشیدا و دادن ریاست به اون ، کنسل کردن همه بازی های آنلاین و ساخت ریمیک بلادبورن و بلادبورن 2 و کیلزون 5 و رزیستنس 4 و کتک خوردن نیل دراکمن ( تا بیخیال لز و گی بشه ) و تغییر بازیگر اینترگلکتیک میتونه یه ذره یه کوچولو درد این گند و کثافت کاری های سونی تو این نسل رو برای من التیام بده .
یه کنفرانس مثل E3 2016 هم بده شاید ببخشمش .
برو بالاتر، یوشیدا (که خودم عاشقشم) دیگه به درد نمیخوره ، خصوصا که تو یکی دو سال آخرش هیچ مقاومت و اعتراضی به تصمیمات بالا دستی ها نکرد ... فقط تو مصاحبه ها میگه من مخالف این تصمیمات بودم ... ما الان به یه نابغه و عقل کل مثل کازه هیرایی نیاز داریم ....

برید X-Men 2 Clone Wars رو تو یوتوب بزنید ببینید بازی یعنی چی ، ایکس من و Wolverine یعنی چی اتمسفر یعنی چی . مقایسه کنید با این رنگین کمان مارولی .
آخ آخ این چقدر خوب بود :x
من دقیقا این رو یادمه چه سالی بازی کردم.
چون یادمه برادر کوچیم چند روز رفته بود روی مخ بابام که بریم این بازی که میگم رو بخریم ، پدرم زیر بار نمیرفت ، انصافا قیمت بازیها هممون موقع هم گرون بود و ما بیشتر کرایه میکردیم.

آخرش یه روز پا شدم دیدم دم صبح مثل اینکه رفتن و خریدن و این نیم وجبی از همون اول صبح پای تلویزیون 14 اینچ اتاقمون داره بازی میکنه :))
من با کلی تاخیر این رو سال 77 بازی کردم ، سوم راهنمایی بودم.

آخرین ویرایش:
spider man 2 حدود 1.2 میلیارد دلار درآمد زایی مستقیم کرد و از هرنظر یه پیروزی مستقیم بود ولی این بازی مخاطب خاص داره و مثل spider man یه برند عمومی نیست. (جدای از اینکه از نظر کیفیت ساخت هم یک عقبگرد اساسی نسبت به اونه) فکر نکنم حتی باوجود میزان پیش فروش قوی هم که داشته بتونه در ادامه کاری بکنه و ایده ساخت نسخه بعدیش در نطفه خفه شده!

دستی دستی یه بازی و ایده ناب رو تبدیل به یه بازی شِفته دست چندم کردن...
صحبتت یه ایراد بسیار بزرگ داره، یه سایت تخمینی میتونه بیاد تخمین بزنه چقدر فروختن که اونم غلطه، یموقع یه مطلب زده بودم و صحبتهای رسمی برخی بازیسازها رو زده بودم که این نرخها بعضی اوقات بیش از 50 درصد باگ دارن ولی حالا

2026-09-12_14-31-05.jpg

این لیک اینسومنیاکه. میبینی تو فروش 10.5 میلیونی اسپایدر 2 رقم 390 میلیون دلار درآمد تخمین زده که منظورش احتمالا net revenue هست یه بازی فروخته میشه مخصوصا فیزیکی هزینه چاپ دیسک داره هزینه فروشگاه رو باید بده هزینه حمل و نقل و مالیات و ...
بعد اینها تازه میرسه به هزینه های مختلفی که باید بده مارول. اینجوری نیست بگی 18*70 دلار میشه n میلیارد دلار.
یه نکته داره roi بازی هست که من چک کردم roi براساس نرخ ساخت محاسبه شده و بازاریابی توش لحاظ نشده. حتی تو دیتاهای لیک شده درصد سهم مارول تو فروش فیزیکی بالاتره.
AI won’t make AAA games cheaper to develop

صنعت / بخش
حاشیه سود عملیاتی
منبع / لینک گزارش
گیمینگ: بزرگ (AAA Premium)
۱۰٪ تا ۲۰٪
گیمینگ: رایگان (F2P / Mobile)
۲۵٪ تا ۴۵٪
موسیقی (شرکت‌های ضبط)
۲۰٪ تا ۲۵٪
فیلم و ویدیو (استریمینگ)
۲۵٪ تا ۳۰٪
فیلم و سینما (باکس آفیس)
۵٪ تا ۱۵٪

این یه جدول دقیق نیست تخمینیه از جمنای، ولی گفتم بسازه برا یه نکته.
بخش استریمینگ 25-30 درصده ولی باکس آفیس 5-15 درصده دلیلش نرخ بالایی هست که سینماها میگیرن مثلا تو آمریکا تقریبا 50 و حتی جاهایی مثل چین تا 75 درصد میگیرن.
ولی وقتی خودشونو آزاد کردن و رفتن استریمینگ سودبالاتری بردن. حتی تو سینما هم باکس آفیس به معنای درآمد خالص نیست و کلی ازش کسر نیست، گیم هم همینه.
این مدلی و با داده های یکسری مثل alinea تحلیل مالی حداقل نکنید چون تو بهترین حالت که اونم نمیتونه درآمد ناخالص رو تخمین میزنه

آخ آخ این چقدر خوب بود :x
من دقیقا این رو یادمه چه سالی بازی کردم.
چون یادمه برادر کوچیم چند روز رفته بود روی مخ بابام که بریم این بازی که میگم رو بخریم ، پدرم زیر بار نمیرفت ، انصافا قیمت بازیها هممون موقع هم گرون بود و ما بیشتر کرایه میکردیم.

آخرش یه روز پا شدم دیدم دم صبح مثل اینکه رفتن و خریدن و این نیم وجبی از همون اول صبح پای تلویزیون 14 اینچ اتاقمون داره بازی میکنه :))
من با کلی تاخیر این رو سال 77 بازی کردم ، سوم راهنمایی بودم.

خفن ترین چیزش که هیچ وقت یادم نمیره این بود که نوار سگا رو میذاشتیم روشن میکردیم یهو بدون مقدمه و منو آوردن و اینا میپرید تو بازی ، جالبش این بود هر بار نوار یا همون کارتریج رو در میاوردیم دوباره میذاشتیم شخصیت عوض میشد . هر مرحله ای هم یه شخصیتی میطلبید بعضی مراحل وولورین خوب بود بعضی هاش اون میمونه جواب بود بعضی هاشم بقیه شون . تازه بعد زدن باس مگنتو اونم بهمون اضافه میشد . کلا پشم ریزون بود .

ولی با این تفاسیر احتمالش زیاده چون اسپایدر 3 تو 2027 نمیاد بودجه اون از 400 تا رد کنه. تو اون گزارش بخش آنلاین هم داشت. برا @Cloud Strife هم یه نیو آپی داشتن ولی تو یه گزارش زده بودن برا 2030

امیدوارم New IP راست باشه و واقعا یه بازی اورجینال از اینا ببینیم!

R&C چی؟ اون کی میاد؟:دی

پ.ن: من چقدر دلم یه ریمستر/ریمیک درست حسابی از تریلوژی PS3 میخواد! Tools of Destruction عالی بود!

• Like
Reactions: Adidas95

پ.ن: من چقدر دلم یه ریمستر/ریمیک درست حسابی از تریلوژی PS3 میخواد! Tools of Destruction عالی بود!
یه رود مپ طوری تو اون هک اینسومنیاک دراومده بود. اونجا خیلی دقیق اشاره کرده بودن که وولورین نیمه دوم 2026 میاد. پس به نظر سر اون برنامه هستن به طور کلی. البته ونوم رو نوشته بودن 2025 که احتمالا اسکیل پروژه تغییر کرده تاخیر خورده. درمورد رچت اگه اشتباه نکنم سال 2029 رلیز داشتن.

• Like
Reactions: Cloud Strife

رچت برا 2029 بود ولی چونکه ونوم تاخیر داره، ممکنه برنامشون یه تغییری کرده باشه و هر کدوم یکی دوسالی تاخیر بخورن.نیو آیپی برا 2031 بود و یکی دیگه هم بود تو رودمپ قدیمیه اون 2035 بود
ولی قرارداد 3 تا x-men بستن که یکیش همین ولورین بود دو تا دیگه مونده. اونم میزارم

2026-09-10_20-53-25.jpg 2026-09-10_20-52-36.jpg 2026-09-10_20-47-32.jpg

با این گندی که با wolverine زدن احتمالا اون دوتا X-Men هارو سونی یک حالی بهشون بده یا تأخیر اساسی یا لغو بشه بازیها که گذینه دوم احتمالش بیشتره 😁
من قبلاً هم گفتم Insomniac Games همون اسپایدرمن ادامه بده کافیه

• Like
Reactions: Love Console
کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمی‌شود. این قابلیت نشان‌دهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.
آره خب راست میگه مثلا بویایی گربه ها هم خوبه Scent trail رو خیلی خوب میتونن تشخیص بدن پس Stray باید این شکلی ساخته میشد:

1789251006617.png

بیچاره ها ولی 300 میلیون بودجه نداشتن همچین شاهکاری دربیارن ازش :(:دی

آخرین ویرایش:
با اینکه طرفدار سبک و سیاق اینسامنیاک هستم ولی سر گندهای متعدد خود سونی که آخریش از دست دادن کوجیما یه عنوان به وزنه سنگین تبلیغاتی بود، خوشحالم از بلایی که سر ولورین اومد. البته که قطعا بازیش میکنم.
امیدوارم این روند نزولی بازیای حتی داستان محورش ادامه داشته باشه تا سرشون به سنگ بخوره و مدیریت ادمیزادی یاد بگیرن. نسخه بعدی GOW و بازی جدید ناتی داگ هم امیدوارم شامل همین روند نزولی بشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or