امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
والا اینجور که سونی داره پول پاشی میکنه من یاد سازمان برنامه بودجه مملکت امام زمان می افتم!
300 میلیون دلار هنوزم خیلی زیاده. (برای یه بازی خطی 10 ساعته که دیگه خیلی خیلی زیاده)
.
.

یک نفر پیدا نشه فرمون رو بچرخونه رسما نسل بعد برند پلی استیشن ته دره س!
دلیل اینکه اینهمه استودیو شرقی و اروپای شرقی دارن رونق میگیرن، همینه.
همین اینسومنیاک بیش از 450 تا نیرو داره تو کالیفرنیا.
اگه یه استودیو تو لهستان بود تو چین بود، بودجه ساخت از 60-70 تا عبور نمیکرد، میومد ایران رو 10-15 تا بسته میشد بغیر از هزینه لایسنس مارول.
دلیل رشد استودیوهای آسیایی و بلوک شرق همین کاهش دستمزدهاست. البته قطعا کسی حاضر نیست آمریکا رو ول کنه و بزاره استودیو رو بیارن لهستان تا هزینه کرد استودیوها و درآمدشون کم بشه.
برا همین دارن رو میارن به ai تا کارمند کم بشه جا کوچیک بشه و هزینه تولید بیاد پایین.
________
اسپایدر 2 هم بودجه 300 تایی داشت ولی تفاوت خاصی با یک نداشت حتی تو داستان و باس فایتها ضعیفتر بود بنظر من
ولی چقدر تفاوت وجود داشت بین 1 و2. فقط اینسومنیاک باید مواظب باشه عین اساسین نشه با این حجم از مارولهایی که داره میسازه

کلا که Path Tracing این نسل ممکن نیست. خیلی منابع میخواد. اون Neural Rendering هم همینه. خارج از این که خروجی اش چطور باشه تقریبا همه تست ها نشون میده پرفورمنس بازی به فنا میره موقع اجراش
ولی خب خیلی ضایعه که خیلی از چیزهایی که کمپانی ها زیر لقای Ray Tracing تبلیغ می کردن الان داره فقط تو Path Tracing به حقیقت میرسه.
هدف RT ترول و مسخره بازی نیست
هدف RT کاهش زمان ساخت بازی / ساده کردن نورپردازی / بهبود سایه ها / واقعی گرایی بیشتر بود
حداقل در مورد Insomniac Games جواب داده ( در 6 سال 4 تا بازی عرضه کردن )

منهای انویدیا کدوم کمپانی Ray Tracing تبلیغ می کرد ؟ سونی ؟ نه مایکروسافت بود
مایکروسافت RT که هیچ Path Tracing تبلیغ می کرد Path Tracing
1789142173365.png
مایکروسافت FULL RDNA 2 و 12 ترافلاپس و قوی ترین کنسول تاریخ تبلیغ می کرد
اون طرف قرار بود PS5 یه کنسول 9 ترافلاپسی اورکلاکی باشه ..... CPU اش ضعیف تر از سری S ...... اصلا هسته های RT نداشت و RDNA 1 بود
در کل یکسال قبل از لانچ سونی هیچ تلاشی برای رد کردن این شایعات نکرد ........
تبلیغات در حدی سنگین بود که همه باور کرده بودن و دوستان ( هنوز هم هستن ) تهدید می کردن که اگه جرات داری روز لانچ PS5 بیا تو تاپیک اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها .......
روز لانچ رسید و... :))

امروز کنسول همون کمپانی که بسیاری یکماه قبل از لانچ شک داشتن هسته RT داره یا نداره ( خیلی خودجوش اخبار دروغ پخش می کردن ) بهترین RT بین تمام کنسول ها رو ارائه میده :-bd مشکل شما چیه ؟

اینقدر که تعصب جلوی برداشت منطقیت گرفته تا سریع یک نفر یک چیزی بگه ده خط عریضه بنویسی که نفهمیدی ترول من یک قضیه دیگه بود با کنایه به اون عکس، یعنی الان با نفهمیدن این موضوع خودت، خودت رو ترول کردی

این سایت ها که ۹ و ۱۰ به این بازی دادن از ترس ریکت امثال همین کاربر تو فضای مجازیه وگرنه راحت متای این بازی ۶۰ خورده ای میشد و تنها عملکرد درخشانش ریتریسینگ موی باسن لوگان تو آیینه اتاقش میشد
ده خط عریضه بنویسی ؟
این متن از کجا کپی کردی ؟ من کلا 20 تا کلمه نوشتم

از ترس ریکت امثال همین کاربر تو فضای مجازیه ؟
باز هم سوال پیش میاد این متن از کجا کپی کردی ؟
از ترس من ؟

2020 که تمام استودیو های غربی سونی مقدس بود ( کسی جرات نمی کرد بگه بالای چش اشون ابرو ) من چی می گفتم ؟
سونی باید بودجه استودیو غربی کاهش بده
سونی باید محدودیت زمانی تعیین کنه / بیشتر از 4 سال خودکشیه
تعداد زیادی از کارمند ها / مدیران استودیو غربی باید اخراج بشن
باید سرمایه گذاری روی استودیو های شرقی چند برابر کنه
سیلی که هالیوود نابود کرد به صنعت گیم هم می رسه و گند تمام استودیو های غربی سونی درمیاد

اون زمان دوستان مسخره می کردن اما الان که گند همه اش دراومده منتقد سرسخت شدن ....

علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست

من برخلاف یه سری از دوستان که کل کارنامه اینسامنیاک رو به خاطر یه بازی با خاک یکسان کردن و گورش رو کندن و استودیو رو برای همیشه گذاشتن کنار، نگرانی خاصی بابت Spider-Man 3 ندارم و به نظرم می‌تونه در حد ۳ نسخه قبلی ظاهر بشه که هر ۳ تا بازی‌های خیلی خوبی بودن. حالا بحث سلیقه شخصی جداست، ولی از نظر بازخورد کلی (هم منتقدها و هم مردم) این بازی‌ها به شدت موفق بودن و بعد از سری Batman: Arkham جزو بهترین آثار کمیکی صنعت بازی به حساب میان. نسخه سوم هم از نظر گیم‌پلی کافیه همون حس و حال قبلی رو با یه سری بهبودهای جزئی ارائه بده و از نظر داستان هم قراره تازه با مهم‌ترین ویلین Spider-Man روبرو بشیم و کلاً جزو موردانتظارترین بازی‌های آینده پلی‌استیشن برای من به حساب میاد.
ولی از اون طرف در مورد بازی Venom شک و تردید زیادی دارم. :دی با اینکه شخصیتش جوری هست که می‌شه بازی اپن‌ورلد با حرکاتی تقریباً مشابه Spider-Man ازش ساخت، ولی حس می‌کنم از نظر گیم‌پلی و ساختار و اینا بیشتر شبیه همین Wolverine باشه تا Spider-Man و احتمال می‌دم با یه اثر خطی و محدود طرف باشیم، مشابه همون بخش‌های Venom توی Spider-Man 2 که اگه با ظرافت ساخته نشن، خیلی زود خسته‌کننده می‌شن. شاید در کنارش یه سری بخش‌های آدمیزادی هم برای کِش اومدن بازی بچپونن که اوضاع رو بدتر کنه و کلاً پیش‌بینی می‌کنم به عنوان یه بازی جداگانه، پتانسیلش رو داره که چیز جالبی از آب درنیاد. البته هنوز برای نظر دادن زوده و بازی حتی معرفی هم نشده، چه برسه به اینکه گیم‌پلیش رو ببینیم، ولی در کل امید زیادی بهش ندارم و کاش به جاش یه R&C می‌ساختن.
قصه ولورین مثل اشپزی که بهترین غذای دنیا رو پخته بعد یک نفر داد میزنه یه کاسه فاضلاب بریز داخل اش خوشمزه می شه ( دقیقا همین پیشنهاد دادن ) بعد کل اون اشپزخانه سکوت می کنن و اجازه میدن اشپز یه کاسه فاضلاب داخل غذا بریزه ~X(
اینسامنیاک هیچ مشکلی نداره
بودجه نامحدود
ازادی عمل کامل داره
سونی هیچ دخالتی در داستان / شخصیت ها / روند ساخت بازی نداره
هر محتوای که داخل بازی قرار گرفته خود اینسامنیاک انتخاب کرده
نکته مسخره چیه ؟
همین روند یه لول پایین تر سر ماموریت های فرعی و ماموریت مری جین تکرار شد ...
اونجا هم خود بازی هیچ مشکلی نداشت , اینسامنیاک به پیشنهاد احمقانه عده ای ( مشخص چه کسانی هستن ) این دو تا مشکل به بازی اضافه کرد .....
ظاهرا اینسامنیاک به جایی اینکه به حرف گیمر ها گوش بده , به افرادی که اون پیشنهاد های احمقانه رو مطرح / عملی کردن قدرت بیشتری داده ......
اون ها هم گند زدن به ولورین ~X( چه پیشنهادی دادن ؟
attention span نسل Z در حد چند ثانیه است و ما باید هر ثانیه گیمر با اطلاعات / دیالوگ / رنگ / گاز معده / ریشه درخت و... بمباران کنیم تا بازی رها نکن
گیم پلی بازی باید تا حد ممکن ساده بشه / چالش ها کمتر بشه تا فروش بازی افزایش پیدا کنه

دلیل اینکه اینهمه استودیو شرقی و اروپای شرقی دارن رونق میگیرن، همینه.
همین اینسومنیاک بیش از 450 تا نیرو داره تو کالیفرنیا.
اگه یه استودیو تو لهستان بود تو چین بود، بودجه ساخت از 60-70 تا عبور نمیکرد، میومد ایران رو 10-15 تا بسته میشد بغیر از هزینه لایسنس مارول.
دلیل رشد استودیوهای آسیایی و بلوک شرق همین کاهش دستمزدهاست. البته قطعا کسی حاضر نیست آمریکا رو ول کنه و بزاره استودیو رو بیارن لهستان تا هزینه کرد استودیوها و درآمدشون کم بشه.
برا همین دارن رو میارن به ai تا کارمند کم بشه جا کوچیک بشه و هزینه تولید بیاد پایین.
________
اسپایدر 2 هم بودجه 300 تایی داشت ولی تفاوت خاصی با یک نداشت حتی تو داستان و باس فایتها ضعیفتر بود بنظر من
ولی چقدر تفاوت وجود داشت بین 1 و2. فقط اینسومنیاک باید مواظب باشه عین اساسین نشه با این حجم از مارولهایی که داره میسازه
spider man 2 حدود 1.2 میلیارد دلار درآمد زایی مستقیم کرد و از هرنظر یه پیروزی مستقیم بود ولی این بازی مخاطب خاص داره و مثل spider man یه برند عمومی نیست. (جدای از اینکه از نظر کیفیت ساخت هم یک عقبگرد اساسی نسبت به اونه) فکر نکنم حتی باوجود میزان پیش فروش قوی هم که داشته بتونه در ادامه کاری بکنه و ایده ساخت نسخه بعدیش در نطفه خفه شده!

دستی دستی یه بازی و ایده ناب رو تبدیل به یه بازی شِفته دست چندم کردن...

ولی خب خیلی ضایعه که خیلی از چیزهایی که کمپانی ها زیر لقای Ray Tracing تبلیغ می کردن الان داره فقط تو Path Tracing به حقیقت میرسه.
اولین نکته مثبت ری تریسینگ اجباری بخصوص RTGI همین کوتاه شدن و راحت تر شدن پروسه ساخت بازی هست

IMG_20260911_210411_864.jpg

بعدشم چرا فکر میکنی ری تریسینگ حتی روی همون کنسول های پلی استیشن و اکسباکس تاثیری روی ویژوال نداشته اتفاقا خیلیم تاثیر داشته.

IMG_20260911_215019_738.jpg IMG_20260911_215020_536.jpg IMG_20260911_215020_302.jpg
IMG_20260911_215019_723.jpg IMG_20260911_215020_558.jpg IMG_20260911_215020_440.jpg IMG_20260911_215019_794.jpg

اوج توانایی ری تریسینگ روی کنسول ها هم توی GTA 6 خواهیم دید.

شماها رو نمی‌دونم ولی من موندم تو فکر اون آرت‌ها و پوسترهای جذابی که مجموعه PlayStation Studios به رسم همیشگی و برای تبریک به موفقیت مورد انتظارِ Wolverine طراحی کرده بودن و توشون قرار بود جمعی از دوستان و آشنایان از جمله Ellie، Kratos، Jin Sakai، Atsu، Astro Bot و ... (با حضور افتخاری یه Clicker در بک‌گراند!!)، به جناب Logan تبریک بگن و دور آتیش پارتی بگیرن و برقصن ولی با دیدن این امتیازات، فهمیدن اوضاع خیطه و احتمالاً زدن پاکشون کردن :D

مشخصا منظورش اون چیزی که شما فکر میکنی نیست(اصلا همچین چیزی نیست توی بازی)
نویسنده اصلی بازی (همین شخص) نویسنده Spec Ops: The Line هم بوده و توی تیم نویسندگی Bioshock 2 هم حضور داشته.
Screenshot 2026-09-12 at 04.30.31.jpg

آخرین ویرایش:
photo_2026-09-11_21-54-23.jpg

استودیوی Insomniac Games به انتقادها از Scent Trail در Marvel’s Wolverine واکنش نشان داد

به گفته James Stevenson، کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمی‌شود. این قابلیت نشان‌دهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.

قابلیت Scent Trail فقط زمانی ظاهر می‌شود که Logan در حال دنبال کردن یک بو یا صدای مشخص باشد؛ برای مثال رد یک شخص، بوی ویسکی یا سرنخ دیگری در بخش‌های داستانی و مأموریت‌ها. همچنین زمانی که Logan بوی یک آیتم Collectible را تشخیص دهد، این مسیر نمایش داده می‌شود.

سیبرتوث و لوگان برادر نبودن؟ یا فقط تو فیلم اوریجینز اینطوری بود؟
اون ماجرا فقط برای فیلم X-Men Origins: Wolverine بود و به جز اون زباله غیرقابل بازیافت، این دو نفر نسبت فامیلی با همدیگه ندارن. :دی
ولی از قدیم توی موقعیت‌های مختلف به عنوان همکار و دشمن حضور داشتن و مثل دوقلوهایی هستن که یکی مثبت شده و یکی منفی. :دی از طول عمر زیاد و قدرت بالا در زمینه احیای آسیب‌ها، تا اون خوی وحشی و حیوانی که هر دو دارن باعث می‌شه خیلی شبیه باشن و همیشه یه رابطه جالبی بین‌شون وجود داشته.
-----
با اینکه ۹۹٪ مطمئن بودم اینا رابطه فامیلی ندارن ولی باز یه سرچی کردم که ۱۰۰٪‌ بشه و دیدم یکی از نویسنده‌های معروف کمیک‌های X-Men به نام کریس کلرمونت یه زمانی قصد داشته تغییراتی توی داستان ایجاد کنه و مشخص بشه که سیبرتوث در حقیقت پدر ولورین بوده! :دی ولی بقیه نویسنده‌ها ریختن سرش و گفتن حاجی بی‌خیال شو. بعد هم برای اینکه این بحث برای همیشه تموم بشه و کِش پیدا نکنه، توی یکی از کمیک‌ها اتفاقاتی می‌افته که Shield از ولورین و سیبرتوث تست ژنتیک می‌گیره و مشخص می‌شه که اینا هیچ ربطی به همدیگه ندارن!

این سینگل پلیر مثلا نا امیدکننده بازم فرسنگ ها بهتر از یه آنلاین مرده هست. این حداقل اضافه میشه به کاتالوگ پلاس و ارزش اونو بالا میبره. (پلاس وورثی گیم :D )

“Logan feels that yearning and he gets scared and pulls away,” Williams told the Post. “Sabretooth feels that yearning and it makes him hurt and want to lash out to exert that hurt outward.”

قشنگ معلومه یارو نویسنده خودش گی بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or