کلا که Path Tracing این نسل ممکن نیست. خیلی منابع میخواد. اون Neural Rendering هم همینه. خارج از این که خروجی اش چطور باشه تقریبا همه تست ها نشون میده پرفورمنس بازی به فنا میره موقع اجراش
ولی خب خیلی ضایعه که خیلی از چیزهایی که کمپانی ها زیر لقای Ray Tracing تبلیغ می کردن الان داره فقط تو Path Tracing به حقیقت میرسه.
هدف RT ترول و مسخره بازی نیست
هدف RT کاهش زمان ساخت بازی / ساده کردن نورپردازی / بهبود سایه ها / واقعی گرایی بیشتر بود
حداقل در مورد Insomniac Games جواب داده ( در 6 سال 4 تا بازی عرضه کردن )
منهای انویدیا کدوم کمپانی Ray Tracing تبلیغ می کرد ؟ سونی ؟ نه مایکروسافت بود
مایکروسافت RT که هیچ Path Tracing تبلیغ می کرد
Path Tracing
مایکروسافت FULL RDNA 2 و 12 ترافلاپس و قوی ترین کنسول تاریخ تبلیغ می کرد
اون طرف قرار بود PS5 یه کنسول 9 ترافلاپسی اورکلاکی باشه ..... CPU اش ضعیف تر از سری S ...... اصلا هسته های RT نداشت و RDNA 1 بود
در کل یکسال قبل از لانچ سونی هیچ تلاشی برای رد کردن این شایعات نکرد ........
تبلیغات در حدی سنگین بود که همه باور کرده بودن و دوستان ( هنوز هم هستن ) تهدید می کردن که اگه جرات داری روز لانچ PS5 بیا تو تاپیک
اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها .......
روز لانچ رسید و...
امروز کنسول همون کمپانی که بسیاری یکماه قبل از لانچ شک داشتن هسته RT داره یا نداره ( خیلی خودجوش اخبار دروغ پخش می کردن ) بهترین RT بین تمام کنسول ها رو ارائه میده

مشکل شما چیه ؟
اینقدر که تعصب جلوی برداشت منطقیت گرفته تا سریع یک نفر یک چیزی بگه ده خط عریضه بنویسی که نفهمیدی ترول من یک قضیه دیگه بود با کنایه به اون عکس، یعنی الان با نفهمیدن این موضوع خودت، خودت رو ترول کردی
این سایت ها که ۹ و ۱۰ به این بازی دادن از ترس ریکت امثال همین کاربر تو فضای مجازیه وگرنه راحت متای این بازی ۶۰ خورده ای میشد و تنها عملکرد درخشانش ریتریسینگ موی باسن لوگان تو آیینه اتاقش میشد
ده خط عریضه بنویسی ؟
این متن از کجا کپی کردی ؟ من کلا 20 تا کلمه نوشتم
از ترس ریکت امثال همین کاربر تو فضای مجازیه ؟
باز هم سوال پیش میاد این متن از کجا کپی کردی ؟
از ترس من ؟
2020 که تمام استودیو های غربی سونی مقدس بود ( کسی جرات نمی کرد بگه بالای چش اشون ابرو ) من چی می گفتم ؟
سونی باید بودجه استودیو غربی کاهش بده
سونی باید محدودیت زمانی تعیین کنه / بیشتر از 4 سال خودکشیه
تعداد زیادی از کارمند ها / مدیران استودیو غربی باید اخراج بشن
باید سرمایه گذاری روی استودیو های شرقی چند برابر کنه
سیلی که هالیوود نابود کرد به صنعت گیم هم می رسه و گند تمام استودیو های غربی سونی درمیاد
اون زمان دوستان مسخره می کردن اما الان که گند همه اش دراومده منتقد سرسخت شدن ....
علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست