امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
تا منطقتون درست کار نکنه که چی به نفع خودتونه بحث کردن بی فایده هست اول باید منطقتون درست بشه چون از نظر من این حرف ها یا بحث ها هم کودکانه س هم احمقانه
الان این پستی که تو تاپیک اسپایدر گذاشتی آیا شامل قست آخر پستت نمیشه؟بحث های کودکانه و ...

خب مسیله اینجاست نمر واقعیش این نیست واقعا! الان تو یوتوب بگردی میبیتی سونی به یه کسایی کد داده که شاید کلا هزارتا ساب دارن و با لباس PS میگه این نقد صادقانه من از بازی ولورین!
من اینقدر از این تگهایی که یوتوبرها تو ویدئوهاشون میزنن نقصد صادقانه بدم میاد.
انگاری دیگران همه دارن دروغ میگن و اینها فقط درست میگن.
تازه جالب اینکه که بخشی از پلیرها این مورد براشون مهمه و اینجا و اونجا به این نقدهای صادقانه اشاره میکنن و میگن برین Honest Review ببینین :))
کلمه Honest رو ببینم کل کانال رو don't recommend میکنم.
خیلی مسخرست.

حالا کاری ندارم ولی وقتی یه بازی مشکلاتش انقدر واضح و مشخصه بیشتر باید به اون نمره های ۱۰/۱۰ سایت ها گیر داد و شک کرد نه اون ۶/۱۰ ها :D
ایراد اصلیش که من متوجه شدم اینکه کل بازی پرش و پاره کردن دشمنا هست بدون هیچ خلاقیت و تنوعی
اما بازم من با سبکش حال می کنم منو می بره به دوران نسل 6 این سبک بازی ها زیاد بودن
حالا بیاد بازی کنیم نظر خودمونم می دیم اما فکر کنم از این بازی هایی هست که وسط هاش خسته می شیم از یکنواختی بازی بیخیالش می شیم اما چند ساعت اولش باید حال بده

• Like
Reactions: Love Console
الان insomniac هم میبندن که بودجرو صرف یه لایو سرویس دیگه کنن...
من کلا هیچ تریلری از بازی ندیدم ولی اولش که معرفی شد یاد x-mens origins: wolverine افتادم چقدرم اون بازیو دوست داشتم یعنی همونو کپی میکردن فکر کنم بهتر درمیومد. الان نمراتو دیدم و هیت شدید به این راهنمایی بازی. این داستان مسخره کمک کردن به پلیر یکی از بزرگترین مواردیه که بازیای جدید رو غیر جذاب و زیاد از حد safe کرده. وجودشون تو تنظیمات به عنوان accessibility اتفاقا خوبه چون بهرحال یه عده حالا به هر دلیلی میتونن از این آپشنا استفاده کنن و وجودشون بد نیست ولی اینکه بصورت دیفالت فعالن و با همین چرتو پرتا بازیو میسازن واقعا گند زده به بازیای جدید بعد میرن سرشونو میخارونن که چرا بازی چند صد میلیون دلاری ما از یه aa یا ایندی هم ضعیفتر عمل میکنه حتما ملت بازی تک نفره داستانی دوست ندارن لایو سرویس میخوان
من اگه بخوام کل راه و پازلا و همه چیزو بهم نشون بدن فقط چهارتا دکمه بزنم میرم استریمشو میبینم دیگه واقعا یه سری بازیا به حدی ساده شدن که با فیلم دیدن تفاوتی ندارن یه شکاف عمیقی بین بازیایی که گیم پلی درگیر کننده دارن مثل بازیای نینتندو و فرام سافت و... با این بازیایی که عملا چیزی به اسم گیم پلی ندارن بوجود اومده از بس ساده کردن بازیارو فیلم شدن. یعنی این چیزایی که الان از این wolverine دیدم حس میکنم سازنده پلیرارو گوسفند تصور کرده

یادش بخیر یه زمانی بچه بودیم سر یه بازی/مرحله/معما مثلا یه هفته گیر میکردیم بعد مثلا برادر بزرگتر فلانی بلد بود می‌آوردیم ردش کنه!
از اون رسیدیم به اینکه Chest پشت یه سری جعبه و کارتونه اینقدر نور بالا میزنه تا مبادا میس نشه =))
از Quick time event ها حرفی نمیزنم که اگه دسته رو بذاریم زمین باز هم مرحله جلو میره🙄
۳۰۰میلیون رو فک کنم ۲۵۰ تاش رو فقط حقوق اون کارمندای که به زور DEI استخدام شده بودن کردن! یه زمانی میگفتن این New audience هم جزو گیمر ها هستن و بازی باید طوری باشه که اینا هم بتونن بازی کنن ، الان دایره پلیرهارو فراتر از انسان ها به آمیب ها و تک سلولی و اینا گسترش دادن:دی

همه این خطهای آبی تقصیره @m.d.makan هست که میگفت همش ایلوی حرف میزنه، اومدن یه راهکار بدون حرف ساختن
_______
تو لیک اینسومنیاک اینو داشتیم
Wolverine (Fall 2025) Dev Costs:
LTD to 2021 Actual: $17.9 million
FY22 Actual: $31.6 million
FY23 Budget: $68.6 million
FY24 MRP: $96.3 million
FY25 MRP: $44.5 million
FY26 MRP: $2.0 million
FY27 MRP: $2.0 million
= $263.0 million total planned
= $242.2 million total allowance

Spider-Man 3 (Fall 2027) Dev Costs:
FY23 Budget: $15.4 million
FY24 MRP: $46.3 million
FY25 MRP: $89.3 million
FY26 MRP: $118.8 million
FY27 MRP: $59.9 million
= $329.7 million total planned

Spider-Man 3 Multiplayer (Fall 2027) Dev Costs:
LTD to 2021: $8.7 million
FY22 Actual: $9.9 million
FY23 Budget: $8.2 million
FY24 MRP: $12.0 million
FY25 MRP: $12.7 million
FY26 MRP: $11.1 million
FY27 MRP: $12.4 million
= $75.0 million total planned

New IP Dev Costs:
FY22 Actual: $0.0 million
FY23 Budget: $18.0 million
FY24 MRP: $37.0 million
FY25 MRP: $37.0 million
FY26 MRP: $37.5 million
FY27 MRP: $50.4 million
= $180.0 million total planned

X-Men 2 Dev Costs:
FY25 MRP: $19.5 million
FY26 MRP: $40.0 million
FY27 MRP: $96.1 million
= $155.7 million total planned

ولورین برا عرضه تو 2025 بودجه 263 میلیونی براش برنامه ریزی کردن که یکسال بیشتر شد و بودجشون قطعا از 300 میلیون رد کرده و برا همین و کاهش هزینه ها ریلیز کردن و یکسری بخشاشو عبور کردن مثل QTE
ولی با این تفاسیر احتمالش زیاده چون اسپایدر 3 تو 2027 نمیاد بودجه اون از 400 تا رد کنه. تو اون گزارش بخش آنلاین هم داشت. برا @Cloud Strife هم یه نیو آپی داشتن ولی تو یه گزارش زده بودن برا 2030

آخرین ویرایش:
همه این خطهای آبی تقصیره @m.d.makan هست که همش ایلوی حرف میزنه، اومدن یه راهکار بدون حرف ساختن
_______
تو لیک اینسومنیاک اینو داشتیم

ولورین برا عرضه تو 2025 بودجه 263 میلیونی براش برنامه ریزی کردن که یکسال بیشتر شد و بودجشون قطعا از 300 میلیون رد کرده و برا همین و کاهش هزینه ها ریلیز کردن و یکسری بخشاشو عبور کردن مثل QTE
ولی با این تفاسیر احتمالش زیاده چون اسپایدر 3 تو 2027 نمیاد بودجه اون از 400 تا رد کنه. تو اون گزارش بخش آنلاین هم داشت. برا @Cloud Strife هم یه نیو آپی داشتن ولی تو یه گزارش زده بودن برا 2030
والا اینجور که سونی داره پول پاشی میکنه من یاد سازمان برنامه بودجه مملکت امام زمان می افتم!
300 میلیون دلار هنوزم خیلی زیاده. (برای یه بازی خطی 10 ساعته که دیگه خیلی خیلی زیاده)
.
.

یک نفر پیدا نشه فرمون رو بچرخونه رسما نسل بعد برند پلی استیشن ته دره س!

چند تا استودیو ایندی ساز تقویت بشه با 300 میلیو دلار میتونن چند تا بازی در حد goty بسازن
KCD2 و E33 دوتا Goty Contender مهم سال پیش سر جمع با ۵۰ میلیون دلار ساخته شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or