امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
جالبه که دوستان دلخوش کردن میگن حالا نمره ٧٨-٧٧ اصلا بد نیست. شما کافیه چند تا از نقدهای بازی رو بخونید و ببینید تا متوجه بشید که اتفاقا این نمره واقعی بازی ٣٠٠میلیون دلاری نیست و باید پایینتر میشد :D
وقتی یه ووکگیم 78 بگیره در واقع امتیاز اصلیش 65 بوده :D

اخه واقعن بازی با این نمره بازی بدی نیست به اون معنا، ولی مسئله اینجا اینه که استودیویی که اینو داده بیرون این نمره یعنی شکست! یعنی گند زدن رسمن.
در‌حد یه عنوان یه انحصاری و مانوری که روش دادن این تو دیواره رسمن:دی
درست مثل استارفیلد، بازی بدی نیست نمرشم خوبه ولی اون هایپ پشتش نابودش کرد.
خب مسیله اینجاست نمر واقعیش این نیست واقعا! الان تو یوتوب بگردی میبیتی سونی به یه کسایی کد داده که شاید کلا هزارتا ساب دارن و با لباس PS میگه این نقد صادقانه من از بازی ولورین!

یه زمانی وقتی می‌گفتیم بازی انحصاری پلی‌استیشن، نمی‌دونستیم قراره دقیقاً با چه چیزی روبه‌رو بشیم.
یه جا با LittleBigPlanet طرف بودیم و یه جا با بلادبورن
ولی الان قبل اینکه بازی بیاد میتونیم کحدس بزنیم بازی چیه! Horizon Zero Dawn:D

فقط اخراج هرمن هالست و برگردوندن یوشیدا و دادن ریاست به اون ، کنسل کردن همه بازی های آنلاین و ساخت ریمیک بلادبورن و بلادبورن 2 و کیلزون 5 و رزیستنس 4 و کتک خوردن نیل دراکمن ( تا بیخیال لز و گی بشه ) و تغییر بازیگر اینترگلکتیک میتونه یه ذره یه کوچولو درد این گند و کثافت کاری های سونی تو این نسل رو برای من التیام بده .
یه کنفرانس مثل E3 2016 هم بده شاید ببخشمش .

فقط اخراج هرمن هالست و برگردوندن یوشیدا و دادن ریاست به اون ، کنسل کردن همه بازی های آنلاین و ساخت ریمیک بلادبورن و بلادبورن 2 و کیلزون 5 و رزیستنس 4 و کتک خوردن نیل دراکمن ( تا بیخیال لز و گی بشه ) و تغییر بازیگر اینترگلکتیک میتونه یه ذره یه کوچولو درد این گند و کثافت کاری های سونی تو این نسل رو برای من التیام بده .
یه کنفرانس مثل E3 2016 هم بده شاید ببخشمش .
The best i can offer to you is Horizon Online

از شما بعید بود ۸۰ بدی.سر اسپایدرمن اعصابت خورد بود که چرا بازی ۹۰ گرفته،گرافیکشم میگفتی در حد نسل ۷ هستش
خلاصه که "بالاخره به آرزوت رسیدی"
اینا تفکرات کودکانه شما هست
دلیل من برای مبارزه با فن بوییسم رو بارها گفتم چون نتیجه ش می شه رفتار الان سونی
اگر نه من همیشه ارزومه بازی ها بالاترین متا بگیرن چون بازی خوب یعنی به نفع ما. خودمون لذت بیشتری از بازی می بریم
اسپایدرمن هم گرافیک نمایش هاش خوب نبود نسخه کنسولی که بازی نکردم اما نسخه پی سی واقعا گرافیکش خوب بود
به بازی هم گفتم بین 83 تا 87 می شه. حداقلش اما فکر می کردم 80 می شه دیگه

تا منطقتون درست کار نکنه که چی به نفع خودتونه بحث کردن بی فایده هست اول باید منطقتون درست بشه چون از نظر من این حرف ها یا بحث ها هم کودکانه س هم احمقانه

• Like
Reactions: Love Console
چند ماه پیش مدیر Sony باد انداخت تو غبغب و با اعتماد به نفس مثال زدنی راجع به عدم انتشار انحصاری ها روی PC گفت:

تجربه ای که صرفا Playstation می‌تواند ارائه دهد:

View attachment 421716
View attachment 421717

خاطرات فروبری زنده کردی :))
از نظر فنی این بهترین خروجی 60 فریم RT REFLECTION
برای مقایسه

1789122932575.png 1789123000091.png 1789122836169.png

بازتاب بهتر فقط با PT و neural rendering ممکن می شه

برای مقایسه

View attachment 421730View attachment 421731View attachment 421729

کلا که Path Tracing این نسل ممکن نیست. خیلی منابع میخواد. اون Neural Rendering هم همینه. خارج از این که خروجی اش چطور باشه تقریبا همه تست ها نشون میده پرفورمنس بازی به فنا میره موقع اجراش
ولی خب خیلی ضایعه که خیلی از چیزهایی که کمپانی ها زیر لقای Ray Tracing تبلیغ می کردن الان داره فقط تو Path Tracing به حقیقت میرسه.

برای مقایسه

View attachment 421730View attachment 421731View attachment 421729

اینقدر که تعصب جلوی برداشت منطقیت گرفته تا سریع یک نفر یک چیزی بگه ده خط عریضه بنویسی که نفهمیدی ترول من یک قضیه دیگه بود با کنایه به اون عکس، یعنی الان با نفهمیدن این موضوع خودت، خودت رو ترول کردی

این سایت ها که ۹ و ۱۰ به این بازی دادن از ترس ریکت امثال همین کاربر تو فضای مجازیه وگرنه راحت متای این بازی ۶۰ خورده ای میشد و تنها عملکرد درخشانش ریتریسینگ موی باسن لوگان تو آیینه اتاقش میشد

نه توی uncharted the lost legacy اصلا مثل رگناراک یا همین ولورین نیست . بازی هینت یهویی با زوری نمیده . اگه بعد چند دقیقه نشد حل کنی یک علامت بالاسر نیدین میاد که میگه اگه هینت میخوای اینو بزن . منظورم اینکه زوری نیست . و هینتاش هم پله پلست و همون اول نمیگه چیکار کن . کلا ناتی داگ کارش خیلی درسته .
منظور منم همون بود، یه سره اون پایین دکمه Tips میومد که بیا بهت بگم چجوری حلش کنی که واقعا رو مخم بود و وقتی یکم طول میکشید خود به خود دستم میرفت روش.
شمارو نمیدونم ولی من یه مشکلی که با این چیزا دارم (که احتمالا مشکل از خودمه البته) اینه که وقتی بازی مسیر آسون تر جلوم میزاره دیگه خود به خود همونو پیش میگیرم و یه جوری تجربه رو خراب میکنه برام.
مثلا یادمه اون زمانا وقتی Saints row 4 اومده بود و تخیلی شده بود، بجا ماشین میشد با دوییدن سریع تر رسید به مقصد! من دوس داشتم ماشین سواری کنم ولی همینکه با دوییدن زودتر میرسیدی باعث میشد دیگه ماشین سوار شدن منطقی نباشه و خراب میکرد برام تجربرو.
اینم تقریبا همونه برام، باز از تو آپشن اگه بشه خاموشش کرد اوکیم ولی اون زمان به ذهنم نرسید ممکنه داشته باشه.

البته این قضیه هینت دادن تا جایی که یادمه تو U4 و TlouP2 اینجوری نبود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SIMPLE
منظور منم همون بود، یه سره اون پایین دکمه Tips میومد که بیا بهت بگم چجوری حلش کنی که واقعا رو مخم بود و وقتی یکم طول میکشید خود به خود دستم میرفت روش.
شمارو نمیدونم ولی من یه مشکلی که با این چیزا دارم (که احتمالا مشکل از خودمه البته) اینه که وقتی بازی مسیر آسون تر جلوم میزاره دیگه خود به خود همونو پیش میگیرم و یه جوری تجربه رو خراب میکنه برام.
مثلا یادمه اون زمانا وقتی Saints row 4 اومده بود و تخیلی شده بود، بجا ماشین میشد با دوییدن سریع تر رسید به مقصد! من دوس داشتم ماشین سواری کنم ولی همینکه با دوییدن زودتر میرسیدی باعث میشد دیگه ماشین سوار شدن منطقی نباشه و خراب میکرد برام تجربرو.
اینم تقریبا همونه برام، باز از تو آپشن اگه بشه خاموشش کرد اوکیم ولی اون زمان به ذهنم نرسید ممکنه داشته باشه.

البته این قضیه هینت دادن تا جایی که یادمه تو U4 و TlouP2 اینجوری نبود.
رفتم چک کردم دیدم میشه آفش کرد . واسم جالب شد اخه همین حالا دارم بازیش میکنم:):) و دور دوم هم هست . اره از اپشن میشه آف کرد.
saints row 4یک سوپر اسپرینت و سوپر جامپ داشت میزد کل سیستم تراورسو عوض میکرد . یادمه ماشین شده بود جک :)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or