آخرین ویرایش:
بازیای به شدت باکیفیت و پدیده های تکرارنشدنی اینسامنیاک بخش زیادی اکتیویتی هاشون از دوگانه Amazing Spider-man اکتیویژن عینا کپی پیست شده بود. یجوری حماسه سرایی میکنید در مورد این بازیا ادم فکر میکنه یه بازی متفاوت رو تجربه کردید.
ترول شدن و تحقیر شدن شدن حق سونی و Insomniac هست ولی اینکه قبر بکنن و راه بندازن که اینو ببند اون رو تعطیل کن! پس کی بازی بسازه؟میگم در کل از اونور بوم افتادیم همینه دیگه
طرف اینهمه بازی فوق العاده ساخته یکیشم ۷۸ گرفته ولی اینجا دارن براش قبر میکنن و فاتحه میخونن
FF16 مشکلات خودش رو داشت مخصوصا ساید کوئست هاش بخاطرش نمره هم کم کردن ولی در کل پکیج خیلی خوبی بود متاش هم ۸۷ شد خودم شخصا ۷۰ ساعت بازیش کردم از هر ۷۰ ساعت لذت بردم با مشکلاتش ، ولی بنده خدا اینقدر مشکل نداشت که با ولورین که انگاری از نسل ۷ اومده با متا ۷۷ مقایسه شهمشکل FF16 اینه که انگار باس فایت ها و مبارزات اصلی رو تو اسکوئر ساختن، بخش های گشت و گذار و ساید کوئست ها و هر چی مابین نقاط اوج کوئست های اصلیه رو دادن به برادران دوشنبه و سه شنبه تو پاکستان بسازن. تفاوت کیفی تو حس بازی کردن در این حد بود
من همین سوال رو چندسال قبل همش از بچه ها میپرسیدم و همه جا مینوشتم پیشخرید خر است و ...آقا یه سوال دارم، اصلا ربطی به این بازی هم نداره، هیچ جاجی هم تو سوالم نیست، خیلی جدی برام سواله
چرا پیش خرید میکنید یه چیزیو؟ چه نکته مثبت خاصی داره؟
![]()
البته مهمترین دلیل برای من ایرانی در شرایطی که داریم، سقوط دائمی ارزش پوله. مثلا ظرفیت 2 یه بازی رو من پیش خرید کردم 6 تومن. الان 9 تومنه.من همین سوال رو چندسال قبل همش از بچه ها میپرسیدم و همه جا مینوشتم پیشخرید خر است و ...
ولی الان میدونم جوابش چیه و مثل سابق اینجا و اونجا مطرحش نمیکنم.
جواب حس خوب خرید کردنه.
مثل وقتی که میری بیرون خرید میکنی و حالت خوب میشه ، از خودت راضی میشی و...
این رو کاریش نمیشه کرد.
ناشرها از این میل غریضی بخشی از پلیرها دارن سواستفاده میکنن.
اینکه راه داره ، من اونموقع که حوصله داشتم بارها مینوشتم ، الان هم مجید اشاره کرد.البته مهمترین دلیل برای من ایرانی در شرایطی که داریم، سقوط دائمی ارزش پوله. مثلا ظرفیت 2 یه بازی رو من پیش خرید کردم 6 تومن. الان 9 تومنه.
همینطور چون ظرفیت 2 میخرم، بازی های مهم تو اون فروشگاه معتبر زود تموم میشه.
برای مبالغ بالاتر همه داریم همین کار رو میکنیم برای حفظ ارزش پول. یعنی ارز و طلا. برای بیست تومن و سی تومن که من نمیتونم دائم در حال معامله تتر و طلا باشم.اینکه راه داره ، من اونموقع که حوصله داشتم بارها مینوشتم ، الان هم مجید اشاره کرد.
چاره یه صرافی و خرید تتر و دلار و غیرست.
همیشه هم روی تورم سواری و نگرانی از این بابت نداری ، تقریبا تو لحظه هم میشه تبدیل کرد.
برای ظرفیتها و...
فکر نکنم حداقل تو روز انتشار اکانت ظرفیتی ها تموم بشن ، حالا اون فروشگاه نشد یکی دیگه.
بازی اگه موفق عمل کنه که خب بنا به درخواست تعداد بیشتری هم شارژ میشه ، اگه بد عمل کنه هم که خب نخریدیش و سود کردی.
حالا اگه باز هم دلت خواست یه بازی که تو روز انتشار خرابکاری کرده رو بازی کنی که در ادامه بس که کسی نمیخواد قیمتهاش نسبتا متعادل تر هم میشه.
میگن ۱۲ ساعت طول میکشه. بخوای پلات کنی به ۲۰ ساعت میرسه![]()
من یه چندتا ویدئو کوتاه دیدم، لول دیزاین فاجعه است! و این گایدهای پی در پی خیلی اذیت میکنه. حالا باید بازی کنیم ببینیم دقیقا چیه.
ولی الان آدم شدن دارن KZ میسازن با Horizon 3!
ماکان جان میتونی بجای پلی دادن "پیج متاکریتیک" گاهی اوقات برای تنوع هم شده "خود بازی"ها رو پلی بدی، اونجوری میفهمی چیزی که من گفتم کاملا فکت هست. بعضی از اکتیویتی ها مثل اکتیویتی نگه داشتن ماشین عینا کپی پیست شده بود. حالا بخاطر تایم دوولوپمنت بیشتر، تیم بهتر و بودجه زیادتر تونستن محصول بهتری تحویل بدن ولی این حرف من رو نقص نمیکنه.محمد علی جان شعر نو نگو، این شاهکارهایی که میفرمایید Ins ازشون کپی کرده متاشون به ترتیب 69 و 49 ـه. تنها شباهتشون به SM های Ins هم اینه که تو همشون یه مرد قرمز رنگ با تار اینور اونر میپره. به این آدم قرمز رنگم میگن مرد عنکبوتی.
ماکان جان میتونی بجای پلی دادن "پیج متاکریتیک" گاهی اوقات برای تنوع هم شده "خود بازی"ها رو پلی بدی، اونجوری میفهمی چیزی که من گفتم کاملا فکت هست. بعضی از اکتیویتی ها مثل اکتیویتی نگه داشتن ماشین عینا کپی پیست شده بود. حالا بخاطر تایم دوولوپمنت بیشتر، تیم بهتر و بودجه زیادتر تونستن محصول بهتری تحویل بدن ولی این حرف من رو نقص نمیکنه.
بر اساس لیک ها بازی بزرگتر از چیزی که الان هست بوده.اگه درست یادم باشه کارگردان اصلی بازی دو سه سال پیش از استدیو رفت و جزو تیم ساخت پرفکت دارک شد. بعد اونم فکر کنم گفتن بازی رو اساسی تغییر دارن میدن. حالا مشخص نیست کارگردان قبلیه تر زده بوده اینا داشتن جمعش میکردن یا اون بنده خدا کارش خوب بوده اینا گندکاری کردنمن حاالا میگفتم نسبت به اسپایدرمن پسرفت داره ولی فکرشو نمیکردم دیگه اینجوری بخواد باشه. میگفتم در حد اواسط و اواخر نسل هفته ولی این اواخر نسل 6 و اوایل نسل هفته
![]()