PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
  • Cool
Reactions: Thundersky
با این که از سن کم با سونی زندگی کردم الان به طرز عجیبی خوشحالم.وقتشه یه سیلی محکم بخوره سونی بس که این چند سال ر.د به ذوق فن هاش

من بعید میدونم توفیری بشه. مگه اینکه به شکل پیوسته فروش بازی ها افت کنن، اونم راستش به درد ماها نمیخوره، چون این عتیقه ها استدیو رو میبندن! یعنی این همه ریدمان داشته سونی، وصف ناپذیر اصلا! هرمان هالست یه فحشم نخورده، عوضش N تا استدیو رو بستن و N نفر بیکار شدن! ولورینم یحتمل فروش خوبی میکنه، و در نتیجه آروزی منفی کردن برای اینا جواب نمیده...

تنها نکته اینه که شاید خود استدیو درس بگیره، و بازی بعدی دیگه سمت ساخت یه چیز بی نهایت سیف و بی خطر نره. یه مقدار جسور بشن! نوآوری کنن! وقت بزارن! ولی راستش من اینم حتا بعید میدونم! یعنی از الان یه متا زرد دیگه برای ونوم بزارید کنار! اونم قطعا همون بخش های SM2 ـه که آب بهش بستن زیاد شه، به عنوان یه بازی مستقل سر لانچ PS6 بندازن به ملت.

کلا من در وضعیت ناامید به سر میبرم و به نظرم تنها چیزی که ممکنه اینارو تغییر بده، بوجود امدن یه جریان تازه تو خود استدیوهاست. یعنی یکی بیاد (ND منظورمه:دی) یه حرکتی بزنه، یه فرمول تازه ای بسازه، بقیه هم دلشون بخواد اون نوآوری رو ادامه بدن! مثل دوره PS3 و کلا اون موفقیت UC2 باعث شروع یه جریان شد، و به باقی فرست پارتی ها هم اعتماد به نفس داد...

یه چیز دیگه ام که دوست دارم فاصله گرفتن استدیوها از ساخت دنباله های مشابه و تکراریه. دلم میخواست همه میرفتن سراغ یه بازی جدید! مثلا ساکر پانچ کلا فاصله میگرفت از گوست و حتا inFamous! اصلا یا IP جدید میساختن، یا مثلا برمیگشتن سراغ Sly، از اون طرف Bend میرفت Syphon Filter جدید میساخت که شخصا معتقدم سونی رو این سرمایه گذاری سنگین کنه ارزشمندتر از Physint ـه، چون مال خودشه! گوریلا طبق شایعات برگرده سر Killzone و اینسومنیاکم دست برداره از مارول، بره یا Resistance بسازه یا یه IP تازه. کلا این تغییر برای همه استدیوها لازمه. در همین راستا دوست داشتم بازی بعدی کوری بارلاگم لافی نباشه و کلا از GoW بیان بیرون...

هیچ چیز مثل ساخت یه بازی جدید به استدیوها تجربه تازه نمیده. مجبورشون میکنه جون بکنن، عوض کلیشه و حرکت رو یه مسیر سیف و بی خطر جسور باشن! و بعد توان استدیو اینجا خودشو نشون میده! چون قطعا میگردن دنبال راه حل ها و به چالش های موجود به روش خودشون جواب میدن که میشه نوآوری و انجام یه کار تازه. بعد اگه برگردن سراغ بازی های قبلی، با یه دید و ویژن تازه میان!

من همیشه در این باب ND رو مثال میزنم. اینا اول UC رو ساختن که شروع خیلی خوبی براشون بود، بعد با UC2 منفجر کردن و UC3 که صرفا تکرار همون بازی بود نتونست انتظارات رو برآورده کنه! حتا خیلی از فن های مجموعه این شماره رو اصلا دوست ندارن و از همه ضعیف تر میدونن... اما چرا UC4 دوباره منفجر کرد؟ بخاطر اینکه این لا TLoU رو ساختن! اون بخاطر تفاوت هایی که داشت بهشون مخفی کاری رو یاد داد، AI رو خفن تر کرد، داستان پردازی عمیق تر و شخصیت های پیچیده تر ساختن رو یاد داد (برخلاف UC های قبلی که سطحی بودن کامل). و این تجربه باعث شد UC4 مبدل به اون بازی بشه، و بعد تجربه UC4 و اون Melee Combat ـش و لول های بزرگ تر نیمه OW شد باز زمینه ساخت TLoU2 و سیاتل و ... حالا ام که اصلا زدن تو یه کانال دیگه دارن Inter رو میساختن، و این بازی خودش کلی براشون چالش داشته تا بفهمن این IP جدید به چی نیاز داره و مکنیک هارو فان در بیارن... حالا فکر کنید ND الان بخواد بره سراغ UC یا TLoU چی میسازه؟ و من مطمعنم دیگه اون فرمول قبل رو ادامه نمیدن! چون خواه ناخواه Intergalactic معماری ذهنی و فرمولی کلی بازیسازیشون رو تغییر داده.

من تو باقی استدیوهای سونی همیشه دنبال این میگردم و آرزومه از دم پوست بندازن! ولی اینو نمیبینم متاسفانه...

بازى ميفروشه خوبم ميفروشه و سيلى (!) مدنظرو سونى نميخوره.

من نقد گيم اسپات و ign رو خوندم اصلا متن با نمره هم خونى نداشت.
متنشون در حد نمره ٧.٥ الى ٨ بود ولى ٦ دادن :D

گیم اسپات کلا گفته بازی خوبیه، تکراری میشه، بعد 6 داده:دی نقاط ضعف زیادی ام لیست نکرده. در حد 7 7.5 8 ـه بازی. 5 6 نیست. به نظرم همین موج منفی سونی بی تاثیر نبوده و یه انگولی هم سر اون کردن بهش.

گیم اسپات کلا گفته بازی خوبیه، تکراری میشه، بعد 6 داده:دی نقاط ضعف زیادی ام لیست نکرده. در حد 7 7.5 8 ـه بازی. 5 6 نیست. به نظرم همین موج منفی سونی بی تاثیر نبوده و یه انگولی هم سر اون کردن بهش.

سونى تقصير خودشه ؛ بيشتر هم مشكلش همون نفهميدن مقوله تفاوت بفرما و بتمرگه :D
هر كارى ميكنه بقيه هم يا ميكنن يا قطعا خواهند كرد ولى با يه وقاحت خاصى اقدام ميكنه.
يه نمونش همين قضيه ديسك؛ همه اينايي كه الان ميان موج سوارى ميكنن تهش خوشحالن از حذف ديشك ولى امتياز موج اين مرحله رو هم ميگيرن و فردا روزم كسى يادش نميمونه.

• Like
Reactions: HalfLife G
یجایی دیدم سیستم qte بازی فرمالیته س و حتی اگه گیمر هم دکمه رو نزنه هوش مصنوعی بازی خودش خودکار میزنه!

اگه درست باشه برای این بازی که گیم پلی سریع داره واقعا ورای فاجعه س و احتمالا متا از اینم پایین تر میاد.

یجایی دیدم سیستم qte بازی فرمالیته س و حتی اگه گیمر هم دکمه رو نزنه هوش مصنوعی بازی خودش خودکار میزنه!

هوش مصنوعی نیست، اینا یه سری انیمیشن سیکوعنس هستن، که توش حالت Fail طراحی نشده. مثلا تو Finisher های GoW سه نسل پیش(!!) که QTE بود، ما State ـه Fail رو برای هر کدوم از مراحل انیمیشن داشتیم، و تو هر مقطع اشتباه میزدی، از اونجا با انیمیشن یونیک خراب میشد و بعد به شکلی برمیگشت اول پروسه... اما اینجا هنرمندان Insomniac چیکار کردن؟ چون حوصله درست کردن این همه حالت رو نداشتن، کلا ما یه انیمیشن سیکوعنس داریم که به هر حال داره اجرا میشه و یه QTE فرمالیته اون لا که در ترکیب با اسلوموشن ها بگن گیم پلی هست و تو داری کار انجام میدی... اما اگه نزنی هم به هر حال اون QTE Event به پایان رسیده و انیمیشن ادامه پیدا میکنه....

این کارو Insomniac مشخصا برای کاهش هزینه کرده. یعنی یه سری صحنه نمایشی ساختن، برای اینکه گیم پلی پررنگ تر بشه امدن روش یه سری QTE نمایشی هم سوار کردن پلیر الکی دکمه بزنه بیکار نباشه، اما نخواستن بیشتر مایه بزارن، انیمیشن Fail شدن بزارن، حداقل با Camera Cut! یعنی تکنیکی که بهشون اجازه میده عوض N مدل حالت Fail مخالف یه کاتسین فیل شدن و مرگ بزارن که هرجا اشتباه کردی بره اون تو بگه خوب مردی از اول... نتیجه اینکه بازی از موارد مشابه تو GoW که سه نسل پیش امد عقب تره!

شاهکار اینجاست آدم دردش میگیره! و من مقصر همه رو سونی میدونم نه استدیو! چون مسلما ساخت اینا سخت نیست و برای Insomniac شوخیه. نمیسازن چون وقت ندارن و اسکوپ کارو میبره بالا! وقتی سونی میگه باید دو سه سال یه بار یه بازی کامیک بوکی بدید بیرون میشه همین...

پ.ن: دنگی دونگی پول بزاریم رو هم بدیم هرمن هالستو بکشن. حداقل انگول کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or