قصد خرید بازی در تخفیفات آینده روی استیم دارم فقط سوالی از دوستان داشتم کدوم دی ال سی بازی ارزش خرید ؟لباس ها اصلا برام مهم نیست روی پیسی با ماد بهترشو گیر میاد میخوام بدنم کدوم دی ال سی محتوای داستانی و ماموریت جدید داره و از این نظر ارزش خرید داره یا فقط خود بازی بخرم؟
من DLC رو خریدم و اصلا ارزش خرید ندارهقصد خرید بازی در تخفیفات آینده روی استیم دارم فقط سوالی از دوستان داشتم کدوم دی ال سی بازی ارزش خرید ؟لباس ها اصلا برام مهم نیست روی پیسی با ماد بهترشو گیر میاد میخوام بدنم کدوم دی ال سی محتوای داستانی و ماموریت جدید داره و از این نظر ارزش خرید داره یا فقط خود بازی بخرم؟
آخری حتما سیدنی سویینیههمزمان با عرضه نسخه نینتندو سوییچ ۲ بازی در ۱۴ آبان، چهارتا اسکین جدید هم رایگان به نسخه PC و PS5 اضافه میشه.
View attachment 421362
خوشم میاد این سازندهها قشنگ میدونن کدوم کاراکترهای زن محبوبن. اول که برای 2B دادن، حالا بایونتا

بانوی سمت چپی که هیچ میشناسمشهمزمان با عرضه نسخه نینتندو سوییچ ۲ بازی در ۱۴ آبان، چهارتا اسکین جدید هم رایگان به نسخه PC و PS5 اضافه میشه.
View attachment 421362
خوشم میاد این سازندهها قشنگ میدونن کدوم کاراکترهای زن محبوبن. اول که برای 2B دادن، حالا بایونتا
Jeanne هم رفیق فابریک Bayonetta هستن دیگه. از نسخهبانوی سمت چپی که هیچ میشناسمش
این دو بانوی دیگه از بازی خاصی هستن؟
همشون برای بیونتا هستن دیگهبانوی سمت چپی که هیچ میشناسمش
این دو بانوی دیگه از بازی خاصی هستن؟
جین شماره اول هم بودJeanne هم رفیق فابریک Bayonetta هستن دیگه. از نسخه دوم به سری اضافه شده.
من اصلا یادم نبود!همشون برای بیونتا هستن دیگه
جین شماره اول هم بود