Multi Platform Persona 6

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
هیچی رسما از بازی ندونی....
و حالا بخوای تو اینترنت جاخالی بدی از این لیک ها...
رسما از الان تا آخر 2027 ، توییتر و اینا مثل میدون مین خواهد بود :| :(

• Like
Reactions: m.d.makan
وضعیت الان اتلوس :دی

images.jpeg

سگا بطور مخصوص باید الان از دست استیم حسابی عصبانی باشه چون اچیومنت چند تا از بازی هاشون لیک شده اما پرسونا 6 از همه بدتر هست چون فقط یه تیزر گنگ داشته و رسما چیزی ازش نمیدونیم. هر چند من یه نگاه به اون اسپویلر انداختم ظاهرا اچیومنت های P6 از نظر داستانی اسپویلر بزرگی نداره و اگر واقعی و‌ نهایی باشه از این بابت خوبه :دی

هیچی رسما از بازی ندونی....
و حالا بخوای تو اینترنت جاخالی بدی از این لیک ها...
رسما از الان تا آخر 2027 ، توییتر و اینا مثل میدون مین خواهد بود :| :(
این رو که میشه انجام داد.
ولی من برای یکسری از بچه ها واقعا نگرانم.
بدو بدو میرن لینکها رو باز میکنن ، کل محتواش رو میخونن و موارد رو بررسی هم میکنن و بعد میگن :
واااااااااای ، اسپویل شدم !؟
چطور اینطور شد ؟
کاش این کار رو نمیکردم.

من هیچوقت این رو درک نمیکنم :D

بدو بدو میرن لینکها رو باز میکنن ، کل محتواش رو میخونن و موارد رو بررسی هم میکنن و بعد میگن :
چطور اینطور شد ؟
کاش این کار رو نمیکردم.

View attachment 1000043620.webp

در مورد کست بازی این اینسایدر سگا یا اتلوس این رو گفته که فکر‌ کنم توی لیک های قبلی هم بود. البته چیز خاصی نیست و احتمالاً تا قبل از ریلیز بازی توی تریلرها و اطلاعات رسمی رونمایی میشه. با این حال میزارم توی اسپویلر برای کسایی که میخوان قبل از ریلیز هیچ‌ چیزی از بازی نبینند.

چطور اینطور شد ؟
کاش این کار رو نمیکردم.

من خودم چک نکردم اما اونطور که خوندم لیست اچیومنت ها تقریبا اسپویلر فری هست. یعنی اسپویلر مهم داستانی مثل اندینگ یا باس آخر بازی و یا چرخش مهم داستانی داخلش نیست. اما جدا از این لیک اتلوس یجورایی مثل کپکام در کل مشکل مهمی توی لیک و درز اطلاعات قبل از ریلیز بازی داره که باید یه فکری بحالش بکنه. همین چند وقت پیش قبل از معرفی رسمی بازی کانسپت آرت های مربوط به پروتاگونیست و یکی دیگه کاراکترهای بازی تو یه فروم چینی لیک شد :دی حالا هم که با این لیک مشخص شده بعضی از شایعه های قدیمی بازی ( بیشتر مربوط به لوکیشن ها و ستینگ و‌ تم بازی) واقعا حقیقت داشتند.

• Like
Reactions: m.d.makan
در مورد کست بازی این اینسایدر سگا یا اتلوس این رو گفته که فکر‌ کنم توی لیک های قبلی هم بود. البته چیز خاصی نیست و احتمالاً تا قبل از ریلیز بازی توی تریلرها و اطلاعات رسمی رونمایی میشه. با این حال میزارم توی اسپویلر برای کسایی که میخوان قبل از ریلیز هیچ‌ چیزی از بازی نبینند.

من خودم چک نکردم اما اونطور که خوندم لیست اچیومنت ها تقریبا اسپویلر فری هست. یعنی اسپویلر مهم داستانی مثل اندینگ یا باس آخر بازی و یا چرخش مهم داستانی داخلش نیست. اما جدا از این لیک اتلوس یجورایی مثل کپکام در کل مشکل مهمی توی لیک و درز اطلاعات قبل از ریلیز بازی داره که باید یه فکری بحالش بکنه. همین چند وقت پیش قبل از معرفی رسمی بازی کانسپت آرت های مربوط به پروتاگونیست و یکی دیگه کاراکترهای بازی تو یه فروم چینی لیک شد :دی حالا هم که با این لیک مشخص شده بعضی از شایعه های قدیمی بازی ( بیشتر مربوط به لوکیشن ها و ستینگ و‌ تم بازی) واقعا حقیقت داشتند.
نه منظورم کامنت تو و این بازی نبود.
تو یه تاپیک دیگه در مورد اسپویل شدن یکی گفته بود.
کلا قبلا هم خیلی پیش اومده بود.

انصافا خیلی عجیبه برام چرا اینقدر به راحتی بچه ها خودشون رو اسپویل میکنن و لذت تجربه کردن یک داستان و سورپرایزهاش رو از به همین راحتی از دست میدن؟
البته شاید یکی بگه من که این رو بازی نمیکنم ، برم ببینم چه خبره؟

حالا یکی از طریق لیک هایی که پیش میاد ، یکی از طریق اچیومنتهایی که میخواد تو همون دور اول باز کنه ، یا گاید واکترو و...
نمیدونم شاید من خیلی سخت میگیرم و واقعا اینقدر نباید روی این موارد حساس بود ، ولی اگه من قبل از تجربه یک فیلم یا بازی و... به هر نحوی اسپویل بشم واقعا از لحاظ روانی میپاشم رو در و دیوار :D
به زمین و زمان فحش میدم :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ChampionOfLight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or