بازی بالاخره در سامرگیم فست مایکروسافت با یک تیزر رونمایی شد.
آخرین ویرایش:
Reincarnation and Identity
این رو که میشه انجام داد.هیچی رسما از بازی ندونی....
و حالا بخوای تو اینترنت جاخالی بدی از این لیک ها...
رسما از الان تا آخر 2027 ، توییتر و اینا مثل میدون مین خواهد بود![]()
![]()
View attachment 1000043620.webpاین رو که میشه انجام داد.
ولی من برای یکسری از بچه ها واقعا نگرانم.
بدو بدو میرن لینکها رو باز میکنن ، کل محتواش رو میخونن و موارد رو بررسی هم میکنن و بعد میگن :
واااااااااای ، اسپویل شدم !؟
چطور اینطور شد ؟
کاش این کار رو نمیکردم.
من هیچوقت این رو درک نمیکنم![]()
این رو که میشه انجام داد.
ولی من برای یکسری از بچه ها واقعا نگرانم.
بدو بدو میرن لینکها رو باز میکنن ، کل محتواش رو میخونن و موارد رو بررسی هم میکنن و بعد میگن :
واااااااااای ، اسپویل شدم !؟
چطور اینطور شد ؟
کاش این کار رو نمیکردم.
من هیچوقت این رو درک نمیکنم![]()
نه منظورم کامنت تو و این بازی نبود.در مورد کست بازی این اینسایدر سگا یا اتلوس این رو گفته که فکر کنم توی لیک های قبلی هم بود. البته چیز خاصی نیست و احتمالاً تا قبل از ریلیز بازی توی تریلرها و اطلاعات رسمی رونمایی میشه. با این حال میزارم توی اسپویلر برای کسایی که میخوان قبل از ریلیز هیچ چیزی از بازی نبینند.
من خودم چک نکردم اما اونطور که خوندم لیست اچیومنت ها تقریبا اسپویلر فری هست. یعنی اسپویلر مهم داستانی مثل اندینگ یا باس آخر بازی و یا چرخش مهم داستانی داخلش نیست. اما جدا از این لیک اتلوس یجورایی مثل کپکام در کل مشکل مهمی توی لیک و درز اطلاعات قبل از ریلیز بازی داره که باید یه فکری بحالش بکنه. همین چند وقت پیش قبل از معرفی رسمی بازی کانسپت آرت های مربوط به پروتاگونیست و یکی دیگه کاراکترهای بازی تو یه فروم چینی لیک شدحالا هم که با این لیک مشخص شده بعضی از شایعه های قدیمی بازی ( بیشتر مربوط به لوکیشن ها و ستینگ و تم بازی) واقعا حقیقت داشتند.