امتیازات Fire Emblem Fortune's Weave

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
لینک یه سری پیش نمایش ها و ویدیو هاشون:

Fire Emblem: Fortune's Weave Preview - Vooks

Fire Emblem: Fortune's Weave is Massive in All the Right Ways

https://www.polygon.com/fire-emblem-fortunes-weave-preview/

=======================

اینم نمرات دو نسخه اخیر مجموعه (خارج از اسپین آف ها)

1788869971800.png

یه ایمان قلبی قوی ای دارم که این بازی به دومین بازی سری تبدیل میشه که بره بالای مرز متای 90

این شنیدم حسابی داستانش اسپویل شده متاسفانه.
مام دستمون خب کوتاهه و سوییچ۲ نداریم در کل حیف...
با برخوردیم که نینتندو با سازنده های امولاتور سوییچ کرد بعیده امولاتور سوییچ۲ سریع ظاهر بشه:( :دی

• Like
Reactions: Z-fan
View attachment 421251
View attachment 421250
پی نوشت: به قول جوونا فقط میتونم بگم *غم*

اون موقع که Three Houses اومد با خودم می گفتم نسخه بعدی رو از دانشگاه که اومدم بیرون با پول خودم میرم کالکتور ادیشن شو میخرم
لعنت بهشون، کنسول بازی شو هم هنوز نتونستم بخرم حتی با این که شاغلم. :(

کلا 15 نفر رای دادید؟ :(
این امبارگوی بازی معلوم نیست. دو تا پیش بینی بکنید من یه چیزی داشته باشم یهو نقدا اومد هول هولکی با 15 تا رای نبندم نظرسنجی رو>:D<
از فایرامبلم توی ایران، توی بازیسنتر بیشتر انتظار داری؟ :دی

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
از فایرامبلم توی ایران، توی بازیسنتر بیشتر انتظار داری؟ :دی

آقا شاید فرجی شد. :دی
الان سر معرفی Metroid Ravenous دیدم کلی ملت تو توییتر تازه Dread رو خریدن دارن بازی می کنن

سری خیلی خفنیه فایر امبلم. دلم نمیاد بذارم تو این انجمن مثل باد بیاد بره. :x
این چند وقته اتفاقا به واسطه 3DS داداشم اوایل Fire Emblem Awakening رو دارم میرم خیلی خوبه. (البته فعلا نگهش داشتم تا وقتی سیلک سانگ رو تموم کردم برگردم سراغش)

آقا شاید فرجی شد. :دی
الان سر معرفی Metroid Ravenous دیدم کلی ملت تو توییتر تازه Dread رو خریدن دارن بازی می کنن

سری خیلی خفنیه فایر امبلم. دلم نمیاد بذارم تو این انجمن مثل باد بیاد بره. :x
این چند وقته اتفاقا به واسطه 3DS داداشم اوایل Fire Emblem Awakening رو دارم میرم خیلی خوبه. (البته فعلا نگهش داشتم تا وقتی سیلک سانگ رو تموم کردم برگردم سراغش)
متاسفانه انحصاری بودنش کمکی به ما نمیکنه دیگه.
باز نسخه های قبلی رو میشد روی PC بازی کرد و کمی بیشتر از این پیگیر اخبار و ... داشت.
اما خب همون رو هم دیگه نداریم ، نهایتا همون قبلیها میایم و بیشتر غصه میخوریم که دستمون بهش نمیرسه :D

باز نسخه های قبلی رو میشد روی PC بازی کرد و کمی بیشتر از این پیگیر اخبار و ... داشت.
اما خب همون رو هم دیگه نداریم ، نهایتا همون قبلیها میایم و بیشتر غصه میخوریم که دستمون بهش نمیرسه :D

والا من خودمم همینم
ولی دلم پیش بازیه هنوز :دی

و خب من خیلی حرص بازی کردن شو موقع عرضه نمیخورم واقعا. موقعش که بشه دستم میرسه بهش. حالا یا پول گیرم میاد سوییچ 2 میخرم
یا شبیه سازش میاد.
یا اصن بهتر، هک میشه کنسول یا هر چیز دیگه

باو من کلی برای هیدیس 2 هایپ بودم. روز عرضه خریدمش
هنوز بازی رو اجرا نکردم به خاطر بک لاگ و سرعت لاکپشتیم تو تموم کردن بازی ها :D
ما رو از چی میترسونی :دی

دیگه امروز فردا باید نقدها بیاد
اینا هم که عین آدم امبارگو نمیدن
تنها چیزی که میشه از روش حدس زد اینه که پادکست Kinda Funny برنامه شو برای چهارشنبه تغییر داده و اونی که پیش نمایش بازی رو نوشته رو آورده تو لیست مجری های پادکست... که خب چهارشنبه روز قبل عرضه بازیه :D

هنوز نمیدونم نقدها کی میاد

هی ولی قبلش میتونید Ask The Developer های نینتندو که مصاحبه با سازنده های بازیه رو بخونید :دی

1789477892737.png

Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 1 - News - Nintendo Official Site
Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 2 - News - Nintendo Official Site
Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 3 - News - Nintendo Official Site

خودم خوندم تموم شد چیزهای جالبشو میذارم این جا

هنوز نمیدونم نقدها کی میاد

هی ولی قبلش میتونید Ask The Developer های نینتندو که مصاحبه با سازنده های بازیه رو بخونید :دی

View attachment 422234

Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 1 - News - Nintendo Official Site
Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 2 - News - Nintendo Official Site
Ask the Developer Vol. 23: Fire Emblem: Fortune's Weave — Part 3 - News - Nintendo Official Site

خودم خوندم تموم شد چیزهای جالبشو میذارم این جا

دو ساعت دیگه نمرات بازی میان

چیزهایی که از این مصاحبه های نینتندو با سازنده ها اومده بیرون ولی جالبه

• دولوپرهای بازی کامل بازی رو به عنوان قدم بعدی Three Houses استارت زدن
  • ایده اصلی بازی این بود که برخلاف Three Houses که سه تا فکشن تو تضاد با هم قرار داشتن، این جا همه فکشن ها علی رغم تضادها به یه پایان متمرکز برسن
  • اول قرار بوده 8 تا مسیر داشته باشه بازی که بعد یه مدت میبینن خیلی برای مخاطب سنگینه و همون 4 تا مسیرش می کنن
  • ایده اشمل و سفر به گذشته و اینا تو اواسط پروسه ساخت به ذهن سازنده ها میرسه و وقتی می بینن بهترین راه حال برای متمرکز کردن همه مسیرهای داستانیه سریع عملی اش می کنن
  • جغرافیا و فرهنگ دنیای خیالی بازی براساس تمدن های مدیترانه ای طراحی شده و خیلی دیزاینرهای بازی برای طراحی لباس ها وسواس به خرج دادن
  • بازی یه مضمون اصلی حول محور خانواده داره که به اشکال مختلف بین همه کاراکترها مشترکه
  • تنوع کلاس ها برای دولوپرها خیلی اهمیت داشته
  • چون بازی چهارتا مسیر داره که همه به یه نقطه ختم میشن یه سری سیستم برقراره که پلیرها تو انتخاب و استخدام شخصیت ها خیلی اذیت نشن
  • به طور مثال اگه شما یه کاراکتر رو تو دو تا مسیر جدا استخدام کرده باشید و دو نوع بیلد مختلف براش برده باشید جلو، ورژن نهایی ای که تو نیمه دوم بازی میگیرید Stat های جفت بیلدها رو داره
  • برای اولین بار تو سری، Growth Rate شخصیت ها تو خود بازی قابل مشاهده است و میتونید بیلد مورد نظرتون رو بر اون حسب انتخاب کنید.

رو PC میومد؟ همین Trails in the skies مگه اومد چه فرقی داشت؟ اول و آخر بازی نمیکنن تو ایران
چپتر ۲ ش نمراتش ترکونده تاپیکشو زدم تاپیک ولورین رگباری پست میخوره بعد چند روز و مشخصا بازی madicore ه بعد بازی با متای +۹۰ مخاطب اصلا نداره و قطعا هم بعد ۲۴ ساعت میره قعر این ساب فروم.
درمورد طرفدار نداشتن jrpg ها فارغ از سبکشون میشه راحت به وضع خرید و فروششون یا فارسی سازیشون اشاره کرد
مثلا همین Trails رو‌ میان فارسی کنن؟ عمرا!
یا Ys Proud Nordics رو چند جا گشتم برای اکانتش اصلا نداشتن با اینکه فروشنده معتبر بودن
یکیشون میگفت این بچه بازیا دیگه چیه
اونم یه jrpg خاص وایکینگی.
یا برای فارسی سازی Metaphor ReFantazio کلی به تیمای مختلف پیشنهاد دادم دیدم هیچی به هیچی، روی بازی اساسینز کرید و یه سری از لیگ نمرات ۶۰-۷۰ دیگه و... وقتشونو میذارن (که اتلاف وقت هست اصولا بازیشون) اما روی این نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or