بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

درود
داداش حتما بگو کدوم منطقه هستی آخه واسه من هم اومد ولی قبلش همراه اول گرفته بودم اگر خوب بود میرم سراغ همین . لطف میکنی نتیجه رو اطلاع بدی . مرسی .
تهران نیستم داداش. من دیشب اینو فعال کردم داخل برنامه ش 80 گیگ حجم رو نوشته ولی توضیحاتش نوشته نامحدود و یکماه هم زمان زده. فعلا نتونستم 80 گیگ رو تموم کنم و نمیدونم بعد 80 گیگ چطور بشه ولی نسبت به همراه اول نوسان سرعت و سکته میزنه. حس میکنم پینگشم بالاتره. میاد روی 100 کیلوبایت یه ثانیه دو ثانیه میمونه بعدش میپره به 4 مگابایت ده ثانیه میمونه دوباره سکته میزنه حالا نمیدونم فقط امشب اینطوری شده یا همه شبا اینطوری میشه. تست میکنم همین پست رو نقل قول میزنم توضیح میدم.

• Like
Reactions: amin200200
تهران نیستم داداش. من دیشب اینو فعال کردم داخل برنامه ش 80 گیگ حجم رو نوشته ولی توضیحاتش نوشته نامحدود و یکماه هم زمان زده. فعلا نتونستم 80 گیگ رو تموم کنم و نمیدونم بعد 80 گیگ چطور بشه ولی نسبت به همراه اول نوسان سرعت و سکته میزنه. حس میکنم پینگشم بالاتره. میاد روی 100 کیلوبایت یه ثانیه دو ثانیه میمونه بعدش میپره به 4 مگابایت ده ثانیه میمونه دوباره سکته میزنه حالا نمیدونم فقط امشب اینطوری شده یا همه شبا اینطوری میشه. تست میکنم همین پست رو نقل قول میزنم توضیح میدم.
تا حد امکان روی دانلود شبانه رایتل حساب نرید. حداقل برای من اینطور بوده که پینگ بالا نوسان شدید سرعت چه از سرورهای داخل چه بین الملل. اینو بگم ممکنه شهر شما فرق کنه بنابراین این نظر برای همه شامل نمیشه. اگه از شبانه همراه اول استفاده میکنید و کارتون رو راه میندازه روی همون بمونید منم برمیگردم به اون.

لغو نداره و هر ماه یکبار میتونی بخری (مسخره بازی همراه اول)

ولی هفته قبل من بعد از کلی سرچ، رایتل گرفتم نصف قیمت همراه اول بود. تا الآن 100 گیگ مصرف کردم، محدود هم نشده با اینکه زده بود دارای سیاست مصرف منصفانه.
آقا یه آپدیت به این پست بدم.
بار اول مصرف از 100 گیگ هم عبور کرد و محدود نشد، دقیق نمیدونم چند گیگ دانلود کردم ولی 100 رو رد کردم.
دیشب با یه سیم دیگه بسته گرفتم دقیق سر 80 گیگ قطع شد. (یعنی همون 256kbps نامحدود همراه اول رو هم نداشت :D)

تا حد امکان روی دانلود شبانه رایتل حساب نرید. حداقل برای من اینطور بوده که پینگ بالا نوسان شدید سرعت چه از سرورهای داخل چه بین الملل. اینو بگم ممکنه شهر شما فرق کنه بنابراین این نظر برای همه شامل نمیشه. اگه از شبانه همراه اول استفاده میکنید و کارتون رو راه میندازه روی همون بمونید منم برمیگردم به اون.
رایتل با همراه اول و ایرانسل قرارداد داره. یعنی اگه تو منطقه ای که هستین، همراه اول یا ایرانسل هرکدوم بهتر آنتن میدن میتونید سوییچ کنید رو دکل اونا و عملا سیمکارتتون همراه اول یا ایرانسل میشه.
(با استفاده از دکل های خودش بخوای دانلود کنی عذابه)

کسی توی دوره تست سیمکارت گیم ArkaGame بوده؟ اصلا دوره تستی داشته؟
پشتیبانش‌ میگفت تا اول مهر عرضه میشه. فعلا پیش ثبتنام هست. اگر کسی اطلاعات اضافی داشت، ممنون میشم بگه.

سایت arkagame
همون ثبت نام داره انجام بدی 50% تخفیف میدن گفت خودشون تماس میگیرن اطلاع رسانی میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or