Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
ایول تریلر ها قشنگ بودش حداقل من از اونیموشا خیلی بیشتر از اون Black Myth: Zhong Kui خوشم اومدش اون که خود ووکانگه با مبارزات تکراری
البته اون بازی از لحاظ گرافیک با این بازی قابل مقایسه نیست . نمی‌دونم اون گرافیک روی کنسول جواب بده یا نه ، از نظر قدمت اونیموشا قدیمی تره و معروفتره.

• Like
Reactions: mehrdadb3
بازى پس فردا مياد،يكى تاپيكو مهم كنه :D

من اين باس اضافه شده به دمو رو ديشب زدم و چون از مورتال شل اومده بودم اينور به نظرم آسون اومد بازى.

ولى يه نكته ايي هم هست در مورد مبارزات كه نميدونم چطور بگم.
حس اسموت بودن رو نداره ولى رو بازى نشسته و جالبه؛انگار يه گير و لگى داره كه دل نشينه :D .
مثل اينه همون گيم پلى بازيهاى دوران ps2 رو خواستن مدرن تر شبيه سازى كنن.
اميدوارم نسل جديد هم خوششون بياد.

بازى پس فردا مياد،يكى تاپيكو مهم كنه :D

من اين باس اضافه شده به دمو رو ديشب زدم و چون از مورتال شل اومده بودم اينور به نظرم آسون اومد بازى.

ولى يه نكته ايي هم هست در مورد مبارزات كه نميدونم چطور بگم.
حس اسموت بودن رو نداره ولى رو بازى نشسته و جالبه؛انگار يه گير و لگى داره كه دل نشينه :D .
مثل اينه همون گيم پلى بازيهاى دوران ps2 رو خواستن مدرن تر شبيه سازى كنن.
اميدوارم نسل جديد هم خوششون بياد.
بازی تو این دموی جدید سخت تر شده بود؟ تو دموی اول خیلی آسون بود دیگه.

اول باید پول خریدش بیاد دستمون بعد 😂
دموشو دیشب داونلود کردم به زور امروز ببینم چیه
اگه شده ظرفیت 1 بگیر و بازی کن از نظر گیم پلی عالیه مبارزاتش خیلی خوبه قشنگ سنگینی ضربات رو حس میکنی.موقع بازی روح موساشی تسخیرت میکنه.در کل عالیه :D

• Like
Reactions: all4u
خب منم بازی هفته دیگه دستم میرسه! اصلا نمیشد بعد این همه سال برای اونیموشا جدید اونم با همچین کیفیتی صبر کرد!
تا نوبتش برسه با The Blood of Dawnwalk سرگرم میشم (ایشالا مثل بازیای سابق نخل اینم زودتر از موعد تحویل بده!) :D

• Like
Reactions: all4u
اگه شده ظرفیت 1 بگیر و بازی کن از نظر گیم پلی عالیه مبارزاتش خیلی خوبه قشنگ سنگینی ضربات رو حس میکنی.موقع بازی روح موساشی تسخیرت میکنه.در کل عالیه :D
ادیت:
تموم شد
الان یکم دموشو بازی کردم ۶۰ فریم عالیه
رسما ۱۲۰ رو تست کردم دیدم زیاد تفاوتی نداره بیخیالش شدم
زبونش رو ژاپنیه
امیدوارم اون دوران نسخه ۴ و ۳ رو زنده کنه
نمراتشم عالیه
بخرم باید بگیرم تو اکانتم بمونه
یا رو سریز یا پی اس 😁

آخرین ویرایش:
تنها ایرادی که میتونم فعلا از بازی بگیرم اینه که به نظر میاد به طور کل پازل هارو از بازی حذف کردن. حداقل تو نمایش هایی که دیدم پازل وجود نداشته نمیدونم تو بازی اصلی هستش یا نه.
یادمه توی صحبت های کارگردانش گفته بود پازل ها توی این نسخه هستن شک دارم (شاید اشتباه بکنم دقیق یادم نیست ولی به نظرم چنین حرفی گفته بود) که حذفش بکنند پازل های اونیموشا یک سرو گردن از اویل ها بهتر بود

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or