Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
دوستان تو این بازی هدف اصلی همون گیت های اصلی هستن که توشون باس هستش؟من فعلا داخل یکیش رفتم و باسی که یه زن چاق رو ویلچر نشسته بودو کشتم الان ولی نمیدونم کدوم طرف برم دوتا هم شل پیدا کردم فعلا

دوستان تو این بازی هدف اصلی همون گیت های اصلی هستن که توشون باس هستش؟من فعلا داخل یکیش رفتم و باسی که یه زن چاق رو ویلچر نشسته بودو کشتم الان ولی نمیدونم کدوم طرف برم دوتا هم شل پیدا کردم فعلا

همون بالا رو به غرب حركت كن.

بنده به توصیه دوستان و با توجه به نمرات خوب بازی و پیشرفتی که نسبت به نسخه اول داشت، شروع کردم بازی رو. بعد از حدود هفت هشت ساعت، میخواستم نظرم رو بگم.
نقطه قوت و پیشرفت نسبت به نسخه اول و دلیل نمرات خوبی که گرفته، گیم پلی عالی و فیزیک خیلی خوبی هست که در مبارزه داره. دقت در پری کردن و انیمیشن های دشمن های مختلف، با عناوین سطح بالا تو این سبک رقابت میکنه. واقعا دمشون گرم.
من نسخه اول رو دراپ کردم و خیلی ضعیف بود. در مورد شماره دوم باید یه دو سه ساعت اول رو با حوصله و آرامش بازی کنید و بهش زمان بدید. توقع جذابیت فرام سافتوری از اول، اشتباهه. ولی بعد از اینکه گیم پلی و فضای بازی دستتون اومد و با مکانیسم ها آشنا شدید، لذت میبرید. همین اتفاقی که برای من افتاد.
آپگریدها رو با فواصل کم باید انجام داد. وگرنه اگر ساعت ها بدون لول آپ جلو برید، سختی بازی خیلی زیاد میشه و ممکنه زده بشید. دیدید متریال کافی دارید، سلاح، شِل و فلاسک خون رو آپگرید کنید.
سکیرو رو اگر کنار بذاریم، پری کردن تو این بازی از همه سولز بورن ها مهم تره. تسلط بهش، هم جذابیت بازی رو بیشتر میکنه، هم مبارزات رو راحت تر. زیاد ازش استفاده کنید.
متاسفانه گاهی بازی کرش میکنه و باید رفت تو منوی اصلی و برگشت. البته اونقدری نیست که به تجربه آسیب جدی بزنه.
دانجن ها مهم هستن. آیتم های به درد بخوری توشونه که خیلی کمک میکنه تو مبارزات. گشت و گذار در واقع یه جورایی لازمه و نباید فقط مسیر اصلی رو رفت.
تسلط روی یک شل و سلاح، بهتره تا دائما سوییچ بشه رو لباس های مختلف. بعید میدونم دیگه شل عوض کنم. چون خیلی زمان میبره که مسلط بشی روی یه سبک مبارزه و آپگرید هم محدودیت داره و نمیشه دائم پوینت ها رو ریست کرد.

پ.ن: یه موردی رو به طور کلی راجع به این سبک بگم. اینکه به هر حال زمان بر و سخته. بازیهایی نیستن که با روزی نیم ساعت و یک ساعت بشه رفت. اگرم فاصله بیفته بین گیم پلی، مسیرها و روند بازی از دست خارج میشه. سن و سال که بالا میره، دیگه چالش زیاد اونقدر جالب نیست و گیم باید مفرح تر و آرامش بخش تر باشه. البته سولز بورن عالیه. ولی وقتی به ده دوازده سال پیش فکر میکنم، میبینم زمان و حوصله خیلی بیشتری داشتم برای این چالش ها. همه سولز بورن ها رو 100% کردم. حقیقتا الان دیگه تواناییش رو ندارم. :D
خلاصه نباید زیاد سخت بگیریم به خودمون با اینهمه دغدغه فکری و پریشانی روحی و اقتصادی و .....

منطقه آخر و باس آخر واقعا shit show به معناى واقعى كلمه س.
باس آخر عملا شما رو وان شات ميكنه اكثر اوقات.
آپدیت آخری رو گرفتی که دیروز اومد؟
چندتا از موارد آپدیت در مورد باس آخره.
  • .Tail grab no longer simultaneously takes both the Shell and Harbinger from 100-0
    .We heard some of you don’t like getting one-shotted, for whatever reason. In night mode it’s ON, though
  • Ring Waves align to the ground properly and his elemental stomps have new effects
ملت رو دست هم میندازن :D

• .Tail grab no longer simultaneously takes both the Shell and Harbinger from 100-0
    .We heard some of you don’t like getting one-shotted, for whatever reason. In night mode it’s ON, though
  • Ring Waves align to the ground properly and his elemental stomps have new effects
اسم تروفی پلاتینیومی که گذاشتن رو دیدی؟
No lifer:D
یکی نیست بگه آخه دلقک اگه ملت بازیتون رو نمی خریدن که شما الان اینجا نبودین!:D

البته می دونم فان بوده منم دارم شوخی می کنم.

واسه كنسول هنوز چيزى نيومده.
ولى واقعا باس اخر غير منطقى و مسخرس.
اين وان شات كردناش خيلى غير منطقيه.
تازه قبلشم يه باس ديگه هست اونم به غايت رو اعصاب.
كلا اين منطقه اخريو خراب كردن؛هم الكى سخت و شلوغه هم خيلى فله ايي gloom ميده.

يجورايي مثل اخر lies of p شد.

• Like
Reactions: m.d.makan
واسه كنسول هنوز چيزى نيومده.
ولى واقعا باس اخر غير منطقى و مسخرس.
اين وان شات كردناش خيلى غير منطقيه.
تازه قبلشم يه باس ديگه هست اونم به غايت رو اعصاب.
كلا اين منطقه اخريو خراب كردن؛هم الكى سخت و شلوغه هم خيلى فله ايي gloom ميده.

يجورايي مثل اخر lies of p شد.
خب پس صبرکن منتشر بشه ، دیروز روی استیم اومده.
احتمالا همین یکی دو روزه برای شما هم بیاد.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or