hellboy1994
کاربر سایت
من ۲ بار این مشکل رو داشتمدوستان چراغ LOS مودم قرمز شده. اینترنتم قطع شده. زنگ زدم 2020 اعلام خرابی ثبت کرد. رفتم بیرون خونه سیم رو چک کردم تا سر جعبه فیبر نوری، قطعی ندیدم، مشکل چیه؟
مرسی،من ۲ بار این مشکل رو داشتم
یکبار یه پیمانکار اومده بود برای یکی دیگه فیبر بکشه ، تو باکس fat زده بود فیبر منو گذاشته بود لای در کاست و فیبر قطع شده بود
یکبار دیگه هم یه معتاد اومده بود زیر کابل هوایی که میاد تو fat فندک گرفته بود که ببینه اگر مس هست بدزده و فیبر رو ذوب کرده بود
ممکنه تو باکس قطعی باشه یا قبلش
۲۰۲۰ طول میکشه برای قطعی ، البته اول باید تو همون ۲۰۲۰ اعلام کنید که ثبت بشه
الان برو مخابرات محلی و بگو ، اگر دیدی اونا هم گشادن برو مخابرات مرکزی بخش قطعی تلفن و فیبر
نه هزینه نداره مگه اینکه کابل داخل خونه خراب شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشهمرسی،
بعد اگه تعمیر کنند هزینه میگیرند؟
مخابرات که فعلا کاری نکرده، یکیو زنگ زدم گفت 1 تومنی میشه.
دستت دردنکنه، آره عجله دارم، اینترنت واجبه.نه هزینه نداره مگه اینکه کابل داخل خونه خراب شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه
اگر حوصله داری خودت برو مخابرات پیگیری کن بیان برات رایگان عیب یابی کنن و حلش کنن ، البته لازمه پیگیر باشی و صبور ، شاید یه چیز ساده باشه
اگر عجله داری میتونی بدی به کسی درست کنه ولی طرف باید بلد باشه

از خودش گفته ، من یک قرون پول رفت و آدم کسی رو ندادم چندین بار هم اومدندستت دردنکنه، آره عجله دارم، اینترنت واجبه.
امشب باید بذارم این بازی جدیده Resonance a plague tale دانلود کنم.
پیگیری که انقدر زنگ زدم کسی جواب نمیده، مخابرات سمت ما هم دارند داخلشو بازسازی میکنند و تمام پرسنلش رو منتقل کردند جای دیگه، باز به مراکزشون زنگ میزنم کسی جواب نمیده.
مخابرات که فعلا خرابی ثبت کرده، گفت زنگ میزنیم ولی تا الان کسی تماسی نگرفته.
به اون طرف که زنگ زدم، آره، میگن کار درسته که گفت 1 تومن میشه، و گفت اگه مخابراتم بیاد پول رفت و آمد 300 تومنی ازت میگیره.
خلاصه برم خونه ببینم چی میشه.![]()
درود،از خودش گفته ، من یک قرون پول رفت و آدم کسی رو ندادم چندین بار هم اومدن
ولی روال مخابرات یه هفته ای طول میکشه تا بیان شایدم بیشتر مگر اینکه بری سروصدا کنی که یکی دو روزه بیان
اگر عجله داری بگو کسی بیاد ولی نرخ آزاد رو ندارم چند میگیرن
خب خدا رو شکردرود،
خب طرف اومد لیزر انداخت دید از 3جا شکسته، برای 8 تا خونه قطعی پیش اومده.
خلاصه سیم رو جوش داد درستش کرد و رفت، دمش گرم. وگرنه معلوم نبود تا چه وقت باید صبر میکردم کارشناس مخابرات بیاد تا درست بشه (امشب که کارسناس نیومد ممکن بود تا 2دوشنبه بعد تعطیلات طول بکشه، و خب منم اینترنت لازم).
اینطوریا.(اون 7 تا خونه هم الان دارند حالشو میبرند)
آره دمت گرم،خب خدا رو شکر
همون دوشنبه هم نمیومدن بنظرم
چندتا فیوژن زد؟
میتونم بپرسم چند گرفت؟
برداشتن تا گرون کنن و با قیمت جدید بزارندوستان من قبلا اینترنت شبانه فیبر تو پنلم داشتم 100 گیگ میخریدم میزدم دانلود ولی بعد از چند وقت رفتم دیدم دیگه هیچ گزینه ی شبانه ای وجود نداره...
برای همه همینطوره؟کلا برداشتن؟